Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 837
  • 709
  •   1
Отговори
# 180
Тъй като ми свърши картата за посещение на фитнес, много бих се
радвала отново на някое предложение от "Боевски 2 фит" Simple Smile)) .
Пропуснах да се възползвам от офертата на "Фитнес  плюс" и малко съжалявам,
макар и по-скоро искам да сменя фитнеса с нещо друго - тае бо, зумба, фет бърнинг ... Simple Smile
Ако четат - "поръчвам" си оферта Simple Smile

# 181
записвам се да ви следя  Simple Smile

# 182
  • в 1001-та нощ
ако някой си е взел ваучери за книжките на фют - от плат и гумената - да обърне внимание, че срокът за ползване е от 28 май - до днес

говорих с книжарниците, че утре ще отида, но останах "потресена" от краткия срок, обещаха, да изчакат до края на седмицата  newsm78 обикновено срокът е поне месец  newsm78

# 183
  • София
Мahidevran,   bouquet, слабост си ми ти!

Моля те сподели за Бона Деа- какво имаш предвид да очакваме от тях сега?

По въпроса ти конкретно:  аз съм от хората, които като си намерят подходящото салонче за  фризура, маникюр/педикюр, масаж и се закотвям там, докато поддържат познатото и задоволително за мен ниво. Затова за такива не експерименирам повече с оферти, след като си намеря подходящото.

Разнообразие обаче търся във сферите, предлагащи туристически услуги и заведенията за хранене. Там съм слонна да експериментирам, затова и преглеждам подобни оферти дори днес (купихме си ваучери за почивка на море в Св.Св. Константин и Елена- к-с Гранд хотел Варна от Грабо Simple Smile), тъкмо ще заведем и малката в началото на сезона.

Ние всички мисля, че сме се събрали тук поради две причини:
1. да спестим ако може някой лев, но ...разумно;
2. да намерим "своят" салон, заведение, хотел.

# 184
Привет, аз си взех билети за Секс, наркотици и рокендрол и Български разкази. Това ми е първото групово пазаруване и не искам да имам предварителни очаквания, за да не се разочаровам. От организацията става въпрос, не от постановките. Ще докладвам после.  bouquet

# 185
# 186
Момичета, ще се почива! Party
Взех ни двойна стая по тази оферта: http://grizzli.bg/team.php?id=24
Другия петък сме там- дамата на рецепция каза, че в стаята има камина дори Simple Smile

Дано е хуббаво, че не съм се махала от София от месеци. Praynig

Утре съм на вега тест- да видим дали си дадох парите ей така. Просто от любопитство де - иначе в момента се чувствам идеално в килограмите си - пожелавам го на всяка от вас в деня на детето.Ей това ми е пожеланието! Дано ви хареса Simple Smile

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 15:16 от White Choco

# 187
  • в 1001-та нощ
къде ще ходиш на вега теста?

момичета, ако видите оферти за хисаря - моля споделете, че не следя всички сайтове  Peace

# 188
Моля за помощ!  Пазарувам за първи път от такива сайтове и се обърках тотално. Crazy
Та ето къде е драмата ми. Искам да купя два ваучера за това: Детски кът, торта и освежаваща шоколадова напитка за 5 лв, вмест … use Papaya"! Та купих два броя и реших да плащам през изи пей, даде ми временен код и на страницата пишеше, че трябва да платя сумата под този код, която е 5 лв. и нищо повече. Хубаво, но аз взех два ваучера, т.е. трябва да платя 10 лв. И сега не зная какво трябва да правя? Не ми дава да купя още един ваучер, т.е. правилно съм заявила два. Във формата за поръчка пишеше, че купуваното от мен количество е два броя....Та, какво да правя0- сега да платя 10 лв. ли? Благодаря предварително.

# 189
Обади им се и ги питай - тук има тел. http://bg.kolektiva.net/contact-us  Peace

# 190
Касита - на касата на изи пай ще ти кажат точно сумата те я виждат като въведът кода дали 5, 10 и тн но щом има 2 бр заявени в системата значи е така.

# 191
Тази оферта изглежда много изгодна, взех си 1 ваучер.  Peace

http://happydeal.bg/Obyad-ili-vecherya-za-dvama-v-restorant-Koti … rabska-skara.html

# 192
Благодаря ви! Златни сте!  Simple Smile
Как не съм видяла до сега тези изгодни колективни пазарувания?   Crazy
Ухааа, тук съм вече.  Flutter

Ще им звънна най-добре!

Взех си да пробвам и от офертомат някакъв маникюр за 5 лева...

# 193
И аз се загледах в офертата за хотел Лебед, но ми идва твърде рано като дати. Но се надявам да продължат да пускат ласт минит оферти и знапред и да мога да се възползвам.

# 194
Отдавна чаках оферти за хапки и ето днес: Кетъринг - плато 45 бр. хапки + доставка от Хитър Петър...  Grinning Отзиви за фирмата/ресторанта???

Скоро пак имаше две оферти, които изпуснах, защото тук имаше някакви коментари, че единият ресторант вече не работел ...  newsm78 или нещо такова и не ми се рискуваше...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт