Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 682
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Спокойна, явно трябва сами да се интересуваме. Консултирай се с ендокринолога си, защото за едните косми не си струва риска според мен  Peace

# 361
  • София
mi6ani, провери си ваучерите за Пасифик- явно нещо е имало проблем в Колектива. Моите сутринта ги нямаше и си купих нови, а и беше намаляла бройката на закупените.  Peace

# 362
Записвам се да ви следя. Успешни сделки на всички!   Grinning

# 363
Здравейте, пиша от тук в момента http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=196
Всичко е чудесно и е както е описано в офертата.Хотелчето е доста приятно, песоналът е мил и НЕДОСАДЕН  Grinning, храната е доста разнообразна и мноого вкусна:))Басейнът също е добре,не е пренаселно като цяло.Наблизо има и безплатен плаж  Peace Peace Peace Peace

# 364
  • в 1001-та нощ
аз също си бях взела ваучер за пасифик, но сутринта само получих мейл да видя правилната оферта и толкова, ваучерът си ми стои в профила  newsm78

# 365
  • София
Моите ги нямаше, може би защото купих два, а ми изписа сума за плащане 4лв. вместо 8лв. Предполагам, че проблемът е бил при тези, които са купили повече от един ваучер. Peace

# 366
  • София
Благодаря за новата тема, Звънче!   bouquet

Някой водил ли е детенце на 1ви юни в Германи, как изкарахте?

# 367
Кой салон за боя ще ми препоръчате за спешно "оправяне" в главата.Върнах се оттук и направо нямам думи за цвета който ми спретнаха в този салон:
http://www.napolovina.com/offer.php?id=145
Час сега разбрах, че съм претенциозна...
За подстрижката да не говорим.
И последно искам да кажа, че не мисля, че ме третираха като ваучер, както и на повечето места, всъщност, толкова си могат хората.Изобщо не пречи да ти вземат примерно 70лв и пак да те окипазят, за каквото и да е!

# 368
  • София
Кой салон за боя ще ми препоръчате за спешно "оправяне" в главата.Върнах се оттук и направо нямам думи за цвета който ми спретнаха в този салон:
Час сега разбрах, че съм претенциозна...
За подстрижката да не говорим.
И последно искам да кажа, че не мисля, че ме третираха като ваучер, както и на повечето места, всъщност, толкова си могат хората.Изобщо не пречи да ти вземат примерно 70лв и пак да те окипазят, за каквото и да е!

По принцип в този салон работят добре:

http://www.lapni.bg/offer/260/РАЗЛИЧНА-ЕМОЦИЯ-за-ВАШАТА-КОСА-–-П … -само-за-29.90-лв

Но не съм ходила да ме боядисват Peace

# 369
  • София
Таня 67, много благодаря за препратките за климатиците  Hug Май ще взема и аз 2 ваучера

Лаленце, какво да ти кажа, направих 7 броя фотоепилации на цял триъгълник. Е, все още имам косми, макар и доста разредени. Аз съм с по-светли косми, кестеняви, и лекарката ми каза, че те по-трудно се повлияват от колкото тъмните. Май повече съм доволна от лазерната епилация, която си правих преди 6 години на подмишниците, тогава направих само 3 процедури, после заминахме на море и нямаше как да правя повече. Е, все още почти нямам нищо под мишниците. Но май и повече болеше..... Абе на какво ли не сме способни да се подложим жените, само и само да сме красиви....  Rolling Eyes

# 370
Относно една оферта на Колектива, обаждах се да питам, също няма никакво намаление.
Става въпрос за катерене в "Студентски град". Това е цената на обичайните им карти. Също така да "забравили" да напишат, че на всяко ходене се плаща по още 10 лв. за инструктор. Може и да не е нужен, но на начинаещи със сигурност е!
Люлин, аз катеря от 10 години и по-миналата година се запознах с Емо, който сега работи в "Гравити". 40 лв. е цената на карта без инструктор, а в условията на офертата пише, че 80 лв. е цената за тренировките с екипировката, инструктора и обучението за начинаещи. Така че, за 40 лв. получаваш малко повече, отколкото ако просто си вземеш карта от "Гравити".
тейк ит изи, гърл:-)

# 371
  • София-Младост
А кой те подстригва, ако не  е тайна?

# 372
А кой те подстригва, ако не  е тайна?
Ами не е , но не и знам името.Една мургава мацка с дълга черна коса. Проблемът е най вече, че очаквах върху естествено кестенява коса,  която пускам 3години, да няма остатъци от кичури и каквото и да е, поне да стане равномерен цвят, а той е на петна, да не говорим, че изобщо не е това, което изглеждаше на каталога.

И още, понеже не се боядисвам често, може ли веднага след първата боя да сложа втора или трябва да изчакам малко(колко).Има и хора дето ме харесват червена, успокоявам се.
Мерси за линка за "Студио за красота Пиронкова"-  bouquet Ще взема да се обадя да питам имам ли шанс за оправяне..

# 373
Относно една оферта на Колектива, обаждах се да питам, също няма никакво намаление.
Става въпрос за катерене в "Студентски град". Това е цената на обичайните им карти. Също така да "забравили" да напишат, че на всяко ходене се плаща по още 10 лв. за инструктор. Може и да не е нужен, но на начинаещи със сигурност е!
Люлин, аз катеря от 10 години и по-миналата година се запознах с Емо, който сега работи в "Гравити". 40 лв. е цената на карта без инструктор, а в условията на офертата пише, че 80 лв. е цената за тренировките с екипировката, инструктора и обучението за начинаещи. Така че, за 40 лв. получаваш малко повече, отколкото ако просто си вземеш карта от "Гравити".
тейк ит изи, гърл:-)

Точно затова се обадих, увериха ме, че инструктора се заплаща допълнително, точно както го написах.
Само че не са го записали в офертата. Те така казаха: в офертата не го пише.
Затова и не купих ваучери, реших ако ходим да е без.
На теб приятно катерене, аз много харесвам този спорт. Simple Smile

# 374
  • Sofia
Имам ваучер за Автомивка GW за комплексно почистване, полиране, дезинфекция на купе, както и почистване и дезинфекция на въздуховоди на лек автомобил.
Някой ползва ли го вече, има ли отзиви за това място?

Общи условия

Активация на акаунт