Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 633
  • 709
  •   1
Отговори
# 480
  • София
http://bg.kolektiva.net/gledaj-vsichki-filmi-v-cineplex.html?utm … =EasyAds_CPC_1274
Ако искам да заведа детето си, а нямам право на втори билет, ако си направя втора фиктивна регистрация, ще ми пусне ли още един билет? Или отчита ай пи-то?  Crazy
Купувала съм така, но през друг сайт и нямах проблем  Wink

# 481
  • Някъде на път....
http://bg.kolektiva.net/gledaj-vsichki-filmi-v-cineplex.html?utm … =EasyAds_CPC_1274
Ако искам да заведа детето си, а нямам право на втори билет, ако си направя втора фиктивна регистрация, ще ми пусне ли още един билет? Или отчита ай пи-то?  Crazy
Едва ли чак отчита IP-то.... Според мен не би трябвало да имаш проблем от друга регистрация да си закупиш още един ваучер....  Peace

# 482
Ако искам да заведа детето си, а нямам право на втори билет, ако си направя втора фиктивна регистрация, ще ми пусне ли още един билет? Или отчита ай пи-то?  Crazy

Мерси! Ще пробвам и ще се отчета.

t_ilieva,   bouquet

# 483
alex99, не се бъркаш, запомних ги Енсо, защотото сушито им беше доста оплювано  Peace
И с право.На тези от Промозона,явно не им пука с кого работят и определено не са пробвали сушито,с което ги почерпих  Simple Smile .А тук не виждам къде е офертата :4 парчета за 10 лв (с доставката),за мен това си е нормална цена за сладкиш....Да не говорим,че е супер лесно да си го направиш вкъщи.

Интересно, че никъде в сайта на Енсо няма сладкиши, само суши и сандвичи.  newsm78

# 484
  • София
Ох ох, явно сушито им не върви, та решиха сладкиши неаполитански да правят от енсо  hahaha. И как да им вярва човек, излиза че едно парче от измисления им сладкиш струва близо 5 лв  #Crazy. Тортите в хубавите сладкарници не струват по толкова, дано не им се вържат много хора на въдицата.

# 485
  • София

t_ilieva,   bouquet
Аз туко що постъпих така - направих си нова регистрация за да купя билет и на детето, но като купих билета на детето ми показа два ваучера а не 1 - заплатила съм 1 а ми даде два кода за билети, разпечатах и двата пък ще видим кой от тях е валиден. Вероятно има някакъв бъг в системата. Ще вляза утре да проверя, дали все още стоят като активни и двата ваучера. Странна работа

# 486
  • София
Ситара напоследък все по често срещам този номер , особено като са по далечни почивки   Crossing Arms , иначе офертата звучи добре , но не вярвам реалната цена да 2200  newsm78

Особено щом офертата е пусната от Грабо-не вярвам и аз! Вече от Грабо ги хванах сериозно, че си преписват по-висок процент намаление-вероятно защото и те не си проверяват офертите качествено или просто, за да се опитат да ни изпързалят.

Все пак да дам отзиви за ваучерите, които вече използвахме за к-с Гранд хотел Варна (х-л Лебед), купени миналата седмица от Грабо. Уикенда беше разкошен, условия, персонал - също. Всичко в коплмекса е на ниво и едно от най-хубавите местенца по нашето Черноморие за спокойна почивка с деца-много съоръжения, българоговорящи аниматори (напоследък рядкост!), много хубави градинки и паркове, плажа е хубав, нямаше и допълнителни финансови изненади към Ол Инклузив-а.
но...Грабо определено се опитаха да ни излъжат като бяха сложили намаление на сделката от 50%, което се оказа нереално. Макар, че пак беше по-изгодно. Въпроса си остава принципен!
И съм с обичка на ухото към тях!  Mr. Green

Сега чакам от сайтовете оферти за юли/август на нашето Черноморие за хотели 4* и 5*!!! Моля! Grinning

# 487
  • Някъде на път....
...................
Сега чакам от сайтовете оферти за юли/август на нашето Черноморие за хотели 4* и 5*!!! Моля! Grinning
И аз така - искам ЧИТАВА оферта през периода 1-20 август - за 5, 6, 7 нощувки, на база all inclusive или поне нощувка със закуска и вечеря.....  Peace

# 488
  • София
Петифурче, много благодаря за споделеното инфо, че ние сме решили да почиваме в този к-с, но в друг хотел   bouquet

# 489
  • София
Сега случайно видях тази оферта като реклама в друг сайт,която не е към редовните оферти в сайта на Колектива и не се вижда не знам защо я крият.  Thinking   http://bg.kolektiva.net/gledaj-vsichki-filmi-v-cineplex.html?utm … =EasyAds_CPC_1274

Купих си ваучери с триста зора. Сайтът се бъгва като натиснеш "Плати". Отделно докато регистрирам цялото семейство, за да купя за всеки ваучер ....  ooooh! Как може такива недомислици от страна на Колектива - по един ваучер на човек?! Кой ходи сам на кино??!!  Иначе по телефона бяха много любезни и много бързо ми изпратиха кодовете, но не е там работата. Никога вече Колектива!

Имам и непреки отзиви за Боутек масаж в Arcos MAGAMA - брат ми и приятелката му ходиха. Казаха, че не са били на по-смешен масаж. За един час са ги натиснали точно по 4 пъти /масажа е точков/, тоест масажиста натиска определена точка и излиза, след 10-15 минути влиза и натиска нова точка и така един час. Брат ми има проблеми с гърба и много се надяваше на някакво подобрение, макар и минимално.  Confused

# 490
  • софия
.....
Интересно, че никъде в сайта на Енсо няма сладкиши, само суши и сандвичи.  newsm78
Завладяват нови пазарни ниши. Станаха попюлър със сушито и сега се насочват към сладкишите  Mr. Green Все със "с" започват  Whistling

# 491
Нямах никакъв порблем, с реалната си регистрация и една фиктивна от едно и също ай пи си купих два билета. В двете отделни сделки тоталът беше по 4,9 лв.

# 492
  • София-Младост

t_ilieva,   bouquet
Само да не стане проблем, ако на двата ваучера пише едно и също име. Регистрирай друг член от семейството за по-сигурно.

# 493
  • София
Относно почивката на Малдивите...не е  намалено.Вижте това от сайт на друга тур. агенция : http://www.bohemia.bg/prog.php?p=1163&c=112 ...За 2200/2300 ЛВ (1100 Е): 10 дни,закуска и вечеря,самолетен билет.Вярно,че е 4*,но на Малдивите и на палатка мога  Laughing .

Браво Mi6ani,с общи усилия разкрихме колко "изгодна" е офертата!Добре би било и фирмите за колективно пазаруване  да проверяват,за да не се излагат.Така губят нашето доверие.

# 494
Нямах никакъв порблем, с реалната си регистрация и една фиктивна от едно и също ай пи си купих два билета. В двете отделни сделки тоталът беше по 4,9 лв.
И аз, купих и от регистрацията на мъжа ми, но това ограничение е супер тъпо ...

Общи условия

Активация на акаунт