Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 730
  • 709
  •   1
Отговори
# 600
  • софия
За боята в КЛЕОПАТРА. И аз имам подобни подозрения. Първо ми каза, че нямало от моя цвят Rolling EyesПредложих да отида др.ден. Говориха си нещо с управителката и изведнъж се намери. Много ме щипеше, цвета падна бързо,сега е с леко червен оттенък и косата ми капе повечко от нормалното. Но не исках да повярвам, че ме лъжат и др. път съм ходила там. Факт , че боята не е Framesi(май така се пише) Tired

# 601
  • София
КЛЕОПАТРА - СОФИЯ  - хмм при мен и двата пъти забърка боята до мивката ,но я взе от другата стая ( видях опаковката и си беше лонда), явно съм от малкото доволни - при мен цветът е точно какъвто искам (бях пускала и снимки някога), иначе нормално да ми пада по бързичко все пак слагам много маски ....

# 602
Близо 270 Ваучера за подаръци и намаления събрани в една книжка само за 5 лв.  Hug
Отново супер офертичка за софиянци (май най-хубавите оферти са все в София   Rolling Eyes)
 Peace http://www.-spam173-/index.php?p=offer&id=174  Peace

# 603
Здравейте,

Купих ваучер за бонбони и ядки http://dadeno.bg/team.php?id=29 и се чудя дали да не взема още един. Някой дали е ползвал вече такъв ваучер?

# 604
  • София
  Lepidopteria , аз също си харесвам цвета, но е факт, че са ни измамили и това ме вбесява. Винаги съм се стараела да използвам само доказани във времето продукти особено за косата ми, защото имам дерматит. Досега съм използвала само проф. продукти и бои за коса. В момента ме сърби кожата на главата, но се надявам да си внушавам. След малко влизам да се изкъпя, макар че си харесвам сушоара, но .... Яд ме е, че някаква .... ни прави на балъци  #Cussing out

# 605
  • София
а знаете ли реално какви са комисионните за сайта от продажба - 5-10%?
в
   Варират между 15 та чак до 50%.  Peace Грабо и Колектива например са се взели мнооого на сериозно и се поунасят доста за всичко вече. Ама нали хората казват, че от високо се падало най-лесно, пък да ги видим за напред как ще са.

Но не съм на мнение, че всички  търговци завишават реалната цена: на първо място идеята на рекламата тук е- ДОБРАТА МАРКЕТИНГОВА СТРАТЕГИЯ ДА СИ ЗАПАЗИ ИЛИ СЪЗДАДЕ НОВА КЛИЕНТЕЛА и на второ място- ЦЕЛТА НА СЪОТВЕТНАТА СДЕЛКА- СКОРОСТРЕЛЕН ОБОРОТ ИЛИ КАЧЕСТВЕНА РЕКЛАМА. Познавам хора, които рекламират по тези сайтове и за тях лично знам, че целта е  привличане на нови, ДОВОЛНИ клиенти за в бъдеще и затвърждаване на конкурентни позиции, така че си зависи от манталитета, за радост не всички са мошеници обаче!

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 15:18 от Петифурче

# 606
Записче да ви следя

# 607
  • София
Два отзива и от мен Simple Smile

"Ротонда" - накратко, не бих повторила нито с ваучер, нито без... 100 часа чакахме да ни обслужат, хрната не беше нищо особено; нещото, което много ме издразни беше, че донесе подправките, когато вече си бях изяла салатата "натюр"... и наистина чаша вода е 1.40лв  Crazy Оценка 4/10

"Зоди" в Стрелбище - кола маска на цяло тяло за 17лв. Момичето не се престара, тук-таме стърчи по някое косъмче, но при условие, че отне 25мин /а ме е срам да кажа в какво космено състояние отидох/, нямам забележки. Почти не ме боля, после ме намаза с по-хубаво олио от това, което използва редовната ми козметичка /за 50лв/ и въпреки, че ми е чувствителна кожата, нямам зачервявания. Голям плюс, че използва еднократна дървена шпатула за интимната зона! Радвам се, че имам още един ваучер. Като видя дали не ги е накъсала косъмчетата, ще взема окончтелно решение, но дори и сега бих я предпочела пред страта ми козметичка, въпреки дългото пътуване. Оценка 9/10

И аз съм на мнението на Петифурче, че основната роля на тези колективни сайтове е рекламата. И ако един търговец с мааааааалко акъл реши да пресметне колко би му струвала толкова широка реклама, веднага би си преосмислил отношението към клиентите с ваучер.

# 608
  • София
да похваля тази оферта (момчетата си тръгнаха преди малко) [u]Комплексна сезонна профилактика на 1 бр. стаен климатик в дома или офиса за 24 вместо 60 лв. от Clima Consult (2 бр. за 36 вместо 120 лв.)[/u]  http://www.zadrujno.bg/Home.aspx?id=626
много съм доволна при наличие ,че съм сама , казах им ,че климатика ми не е виждал профилактика от както е купен (преди 3 г) .... почистиха го премериха фреона ( точно в този момент ми се наложи да излезна от стаята) и не ме иЗлъгаха ,че има нужда от досипване  - само казаха , че имам невероятен късмет с климатика (при наличието ,че е  Хаер (инвертор)  един на 20 бил читав  Mr. Green )

# 609
http://www.lapni.bg/offer/323

Хубави ли са пиците?

Последна редакция: чт, 09 юни 2011, 21:50 от Анонимен

# 610
  • София
Момичета,вчера за първи път си харесах една оферта и въобще се загледах по сайтовете за колективно пазаруване.Не ми е ясно като плащам през изи пея,а сметката откъде да зная коя е и този ваучер,който трябва да си купя,пак ли чрез изи пей го плащам?
Извинявам се за лаишките въпроси,но не схващам. Embarassed
Иначе си харесах това:
http://www.vipoferta.bg/offer.php?offer_id=253
Някакво мнение?

# 611
Когато правиш заявка за ваучер, избираш начин на плащане през изипей, те ти изпращат десетцифрен код, с който се явяваш на каса на Изипей и превеждаш парите (няма такси). След това си получаваш ваучера на имейла.

ПП - не е необходимо да знаеш сметката на търговеца. Като издиктуваш десетцифрения код, касиерката те пита "за еди-коя си фирма ли", ти казваш дали е същата и толкова.

# 612
  • София
Благодаря за пояснението  bouquet,че от снощи се чудих,пък никъде с сайта това не е описано!
Като цяло първо ваучера си купувам и ми пращат код,после си купувам и офертата и пак ли ми пращат код?

# 613
Благодаря за пояснението  bouquet,че от снощи се чудих,пък никъде с сайта това не е описано!
Като цяло първо ваучера си купувам и ми пращат код,после си купувам и офертата и пак ли ми пращат код?
Като цяло си купуваш ваучера и срещу него получаваш това, което е обявено в офертата. Не се купува по два пъти.
Просто купуваш ваучера и той ти е платежният документ после пред търговеца като отидеш да си ползваш услугата.
Успех!

# 614

Първо правиш заявка за ваучер през сайта и получаваш код за плащане. След като я платиш и информацията бъде прехвърлена от изипей на фирмата, ти изпращат ваучера на имейл или ти пращат линк към страница, от която да си го разпечаташ. Разпечатваш си ваучера го предоставяш на търговеца.

Общи условия

Активация на акаунт