Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 749
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета в този ресторант дали има лятна градина  newsm78 http://bg.kolektiva.net/sofia/extra/hapni-kakvoto-ti-se-iska.html?
Мнения?

# 571
Аз да дам НЕГАТИВЕН ВОТ ЗА КОКОЛАНДИЯ! Купих вау4ера за моя племенник ,на 10 е,от самото на4ало са били изключително нелюбезни мом4етата там,не са ги пуснали на някои атракциони,защото 4аст от служителите ги ползвали в момента  Shocked , за билярда не можело понеже не знаели къде е топката,много дръпнато отношение, не им се е занимавало да го връзват за някои от атракционите,явно им е било ден за неработене,но им е добре като си прибират парите  smile3516
Ако мислят така да се държат от КОКОЛАНДИЯ да не пускат вау4ери  Crossing Arms

Ние днес бяхме в Коколандия и мога да кажа само хубави неща за момчетата и момичетата там - бяха страшно мили и внимателни с дъщеря ми. Развързваха я след всеки кръг, за да може да си почине и да си помисли какво следващо съоръжение да избере. Момчето на бънджито я учеше как да прави салта, а тези на кръговете обясняваха много внимателно на децата как и откъде да минат, какво трябва да правят, следяха ги отдолу и им помагаха, където се затрудняваха. Останахме много доволни. 10/10 Peace

Ресторант Мармо - 10/10 - чудесна кухня, отлично обслужване, хубава атмосфера.
Много ми е странно как към 11 са били супер нелюбезни ,даже груби,със заети съоръжения от персонала и неработещ билярд понеже не им се търси топка и след това мили  #Crazy

# 572
Здравейте - идвам със сутрешния отчет от вчерашния ден за ваучерстване:) Twisted Evil

Бях на фризьор и маникюр - 22 лв - по тази оферта в студио Васил Атанасов: http://grabo.bg/sofia/izmivane-podstrigvane-oformiane-sas-seshoa … v-za-22lv-094kgrb

Горе долу съм доволна (най-вече защото работят ужасно бързо, а за хора като мен, котио имат време за разкрасяване само в обедната почивка - това в плюс. Но иначе реалнта от 84 лв Rolling Eyes - никога не бих платила (лакът ми е с едни мехурчета по ноктите, косата от сешоара падна докато си тръгна от работа и вечерта бях само подстригана вече  newsm78). Момичетата бяха приветливи, но не бих отишла пак...

Ваучерите от Мармо - това вече е друга работа - много доволна, но познавам заведението и от пред и не съм очаквала неприятни изненади.  bowuu

И отклонение относно завишените цени на сделките в грабо!!! Обадих им се да пусна оферта за фирмата на баща ми. Това, което можехме реално да предложим беше с отстъпка 45%. От грабо ми обясниха, че не са заинтересовани, защото отстъпката трябва да е минимум 50% иначе не се интересували  #Crazy. Ами Ок - обаче фирмата има редовни клиенти, които ни познават и няма да излизаме смешни пред тези, които много добре знаят реалната цена на услугата. Отказахме се от тях и ще направим нещо с друг сайт! Според мен с тази си политика просто подтикават фирмите да надуват реалната цена - иначе не могат да пуснат оферта..  Tired

# 573
  • София
 Като прочетох поста на Pepeliashkaa7 и нещо взе да ме ''гризе''. Връщам лентата назад и се сещам, че момичето в Клеопатра СОФИЯ също не ми показа боята, само от каталога си избрах цвят на Лонда и след това се засуети напред -назад, но аз нали бях с малчо и гледах него. След няколко минути влезе при мен, от другото помещение и смънка ''много трудно се разбърква тази боя'' . Моля ви, която отиде там да помоли да види боята преди да я намажат  Praynig Не че ще умра, ако ме е боядисала с Престиж, само такива кутийки имаше на витрината, но ще ми е многоооо  гадно. Дано всичко е плод на моята параноя, но едно шесто чувство ми подсказва, че не греша  Confused  ooooh!  

# 574
  • София
Някой да си е правил такава или подобен род процедура? Дали не е противопоказна за лятото?  Thinking http://www.happydeal.bg/Podari-na-kozhata-si-luksa-na-mladostta- … sto-za-50-lv.html

# 575
  • Перник
Като прочетох поста на Pepeliashkaa7 и нещо взе да ме ''гризе''. Връщам лентата назад и се сещам, че момичето в Клеопатра СОФИЯ също не ми показа боята, само от каталога си избрах цвят на Лонда и след това се засуети напред -назад, но аз нали бях с малчо и гледах него. След няколко минути влезе при мен, от другото помещение и смънка ''много трудно се разбърква тази боя'' . Моля ви, която отиде там да помоли да види боята преди да я намажат  Praynig Не че ще умра, ако ме е боядисала с Престиж, само такива кутийки имаше на витрината, но ще ми е многоооо  гадно. Дано всичко е плод на моята параноя, но едно шесто чувство ми подсказва, че не греша  Confused  ooooh!  

И при мен беше по същия начин-отзад в стайчката,и си спомням,че мн ме щипеше,и  ме съмнява,че може би не е била лонда боята

# 576
  • София
  mil4eto, ужас  Sick С какво ли са намацали косите  Cry

# 577
Сигурна съм ,че в салон Клеопатра слагат възможно най-долнопробната боя ,че даже излизат и на печалба от офертата.
Ние плащаме 20 лв те слагат боя за 2-3 и боядисването е 10,да не говорим разкарването до Люлин и удоволствието да ти пушат и дрънкат глупости-изобщо тази сделка ми е една от най-несполучливите.
Цвета на косата ми е доста странен-някакво рижаво-кестеняво,но добре че бързо се измива боята.

# 578
  • София
гъбка, при теб също ли така беше с боята, изкарана от стаята  #Cussing out

# 579
Да, показа ми каталог на лонда после над половин час бърка нещо скрита някъде и дойде с паничка с нещо което беше цикламено на цвят...доста неприятни мисли ми минаха как ли ще изглеждам докато чаках  Laughing.

# 580
  • София
 Ох, аз бях залисана с малчо и там не се замислих, но сега даже главата ме засърбя и  Sick Sick Sick
Ужас, как може такова нещо  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Ако някой все пак реши да ходи нека иска да види боята.

# 581
...
И отклонение относно завишените цени на сделките в грабо!!! Обадих им се да пусна оферта за фирмата на баща ми. Това, което можехме реално да предложим беше с отстъпка 45%. От грабо ми обясниха, че не са заинтересовани, защото отстъпката трябва да е минимум 50% иначе не се интересували  #Crazy. Ами Ок - обаче фирмата има редовни клиенти, които ни познават и няма да излизаме смешни пред тези, които много добре знаят реалната цена на услугата. Отказахме се от тях и ще направим нещо с друг сайт! Според мен с тази си политика просто подтикават фирмите да надуват реалната цена - иначе не могат да пуснат оферта..  Tired

Защо не направите като Кабуки чадо - правите си собствена страница, на която да обявявате намаления на различни продукти или услуги, зависи за какво е фирмата ви. Те пускат нова оферта на всеки две седмици. Разбирате се със сайтовете-генератори за начина на плащане - дали на импресия, дали на клик или каквито там са им практиките, и действате.

# 582
  • София
Току що си купих ваучер за тридневния пакет по тази оферта:

http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=257

Някой ако се включи с отзиви ще съм благодарна. Хотела изглежда много добре.

# 583
  • Перник
почти мога да се обзаложа,че не е била лонда,защото 1.Много ме щипеше,аз съм се боядисвала с Лонда,и знам,че боята е с много добра кожна поносимост2.След една седмица косата ми започна мн да опада и е супееер изсъхнала на крайщата,което с лонда досега не ми се е случвало,както и факта,че излязох жълта,а си бях избрала сив цвят,който съм сигурна,че става 1:1

# 584
  • в града на вечния купон
Току що си купих ваучер за тридневния пакет по тази оферта:

http://vipoferta.com/offer.php?offer_id=257

Някой ако се включи с отзиви ще съм благодарна. Хотела изглежда много добре.
БИЛА съм в този хотел преди 2 години за 3 дни около 3 март и много ми хареса като стаи, обслужване.
Единственият недостатък е черния и стръмен път до хотела.
Наистина хотела си е хубав-басейн, джакузи, сауна.

Общи условия

Активация на акаунт