Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 11

• 40 688
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Ето го и обяснението, защо офертата на Колектива за 3Д кино я има само през страницата на Нова:

За летния сезон Нова ТВ  и Колектива България са приготвили уникални и ексклузивни предложения за свободното време, достъпни само през http://www.nоvatv.bg  -  главната страница на сайта, както и на http://play.novatv.bg/, http://sport.novatv.bg/, http://www.novatv.bg/live/ ще можете да проверявате в рамките на следващия един месец и всички останали оферти на Колектива България.
Специално селектирани сделки, които ще бъдат чудесна предпоставка да си създадете  горещи спомени и повече удобство през  лятото.
Ексклузивните – скрити  сделки ще са активни от 5 до 10 дни с възможност незабавно да вземете решение къде и с кого искате да изкарате лятната си почивка  или просто един незабравим уикенд, къде да се разкрасите, хапнете, поспортувате, забавлявате.
Плажни страсти и спомени с вкус на морска сол е една от тайните пикантни подправки в рецептата за дневните оферти, които ще подобрят настроението ви в офисните часове в план на бленуваната почивка.

# 556
  • Някъде на път....
alex 99, напълно съм съгласна с теб.
Аз нали все си фуча колко некоректно ги пишат туристическите оферти, но промяна няма. Wink Явно им е най-изгодно да си пълнят двойните стаи.
И сега, в сферата на шегата, знаеш ли в едни коментари една госпожа какво беше написала? Преразказвам, не е дословен цитат: "Ама вие какво искате, хората ви дали изгодна офарта, а вие цялата рода искате да помъкнете?"  Joy Така съм се смяла, като го прочетох, ставаше въпрос за децата на хората.......
Люлин, alex 99, присъединявам се към искането за семейни оферти!  Peace
Нас засега ни устройва тройна стая, тъй като децата все още могат да спят на едно легло и двамата. Но... след около година най-много ще ни трябва поне студио, четворна стая, фамилна стая или както там и казват в различните хотели....  Wink Все пак сме си цели 4 човека....

И малко офф топик - сега сме на едно страхотно местенце - без ваучер е, но е наистина страхотно!!! В Арбанаси.  Wink
И, момичета, двойната стая е голяма колкото един апартамент.... а отвън комплекса е с мноооого зеленина, детски кът, голям басейн и.... а бе - разкош!  Hug

# 557
alex 99, напълно съм съгласна с теб.
Аз нали все си фуча колко некоректно ги пишат туристическите оферти, но промяна няма. Wink Явно им е най-изгодно да си пълнят двойните стаи.
И сега, в сферата на шегата, знаеш ли в едни коментари една госпожа какво беше написала? Преразказвам, не е дословен цитат: "Ама вие какво искате, хората ви дали изгодна офарта, а вие цялата рода искате да помъкнете?"  Joy Така съм се смяла, като го прочетох, ставаше въпрос за децата на хората.......
Люлин, alex 99, присъединявам се към искането за семейни оферти!  Peace
Нас засега ни устройва тройна стая, тъй като децата все още могат да спят на едно легло и двамата. Но... след около година най-много ще ни трябва поне студио, четворна стая, фамилна стая или както там и казват в различните хотели....  Wink Все пак сме си цели 4 човека....

И малко офф топик - сега сме на едно страхотно местенце - без ваучер е, но е наистина страхотно!!! В Арбанаси.  Wink
И, момичета, двойната стая е голяма колкото един апартамент.... а отвън комплекса е с мноооого зеленина, детски кът, голям басейн и.... а бе - разкош!  Hug

В момента има оферта за Свети Спас , Велинград - апартамент за 4-ма. Билa  съм в хотела - много става.  Peace

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 18:42 от Анонимен

# 558
  • Някъде на път....
.................
В момента има оферта за Свети Спас , Велинград - апартамент за 4-ма. Бил  съм в хотела - много става.  Peace
О, даааааа.... знам го аз "Свети Спас"....  Peace

Много е хубаво, има и други страхотни спа-хотели във Велинград, но просто ние ходим почти всеки месец в тази посока и всеки път поне единия от двата уикендни дни ни е във Велинград. А имат и хубава картинг-писта там, децата много се забавляват.

Родена съм и съм живяла 20г. в онзи край - любима дестинация за релакс ни е.... Wink

# 559
Много сори, ама се записвам  Wink

# 560
  • Sofia
Аз пак да питам - за картофи Грингос /Промозона/ - трябва ли задължително ваучерът да е разпечатан?

# 561
  • София

И малко офф топик - сега сме на едно страхотно местенце - без ваучер е, но е наистина страхотно!!! В Арбанаси.  Wink
И, момичета, двойната стая е голяма колкото един апартамент.... а отвън комплекса е с мноооого зеленина, детски кът, голям басейн и.... а бе - разкош!  Hug

[/quote]

А къде е това място/ сори за спама/   bouquet

# 562
Здравейте, имам въпрос за туристическите оферти, ако сте ползвали. Например в lapni.bg - има даден срок за ползване на ваучер от  02.07.2011г. до 09.07.2011г., хотелът има 14 двойни стаи, а досега са закупени 23 ваучера. Не ми е ясно няма ли някакъв лимит, как така за тези стаи за един и същи период продължават да продават ваучери?? Имали ли сте такъв случай - връщали ли са някого, какво се случва като няма места?
PS: А сега имам ваучер за чистене на зъбен камък, като го използвам ще дам мнение.  Wink

# 563
  • София
Аз пак да питам - за картофи Грингос /Промозона/ - трябва ли задължително ваучерът да е разпечатан?
Да, сравняват ваучера и номерата му по списък, отмятат и го прибират.

# 564
Здравейте, имам въпрос за туристическите оферти, ако сте ползвали. Например в lapni.bg - има даден срок за ползване на ваучер от  02.07.2011г. до 09.07.2011г., хотелът има 14 двойни стаи, а досега са закупени 23 ваучера. Не ми е ясно няма ли някакъв лимит, как така за тези стаи за един и същи период продължават да продават ваучери?? Имали ли сте такъв случай - връщали ли са някого, какво се случва като няма места?
PS: А сега имам ваучер за чистене на зъбен камък, като го използвам ще дам мнение.  Wink

Преди 7-8 страници предупредих за тези оферти. Може и да греша, но ми се виждат доста съмнителни.  Прави впечатление, че всички оферти се предоставят от една и съща фирма, за която няма нищо в интернет. Освен това хотелите нямат страници и трудно може да намериш нещо за тях - за всички хотели независимо къде са дали на Зл. Пясъци, Китен или Приморско е даден само един телефон. За всички оферти продадените ваучери са повече от стаите и предполагам, че ще има изненади с настаняването по други не обявени места.Липсата на каквато и да еобратна връзка ме отказа от иначе наистина примамливите цени!

# 565
.................

Преди 7-8 страници предупредих за тези оферти. Може и да греша, но ми се виждат доста съмнителни.  Прави впечатление, че всички оферти се предоставят от една и съща фирма, за която няма нищо в интернет. Освен това хотелите нямат страници и трудно може да намериш нещо за тях - за всички хотели независимо къде са дали на Зл. Пясъци, Китен или Приморско е даден само един телефон. За всички оферти продадените ваучери са повече от стаите и предполагам, че ще има изненади с настаняването по други не обявени места.Липсата на каквато и да еобратна връзка ме отказа от иначе наистина примамливите цени!

Дано не си права в мислите си.... но като нямат страница, как разбра колко стаи имат  newsm78 newsm78 newsm78 ?!!!!!!!????????

Иначе примамливите за мен места, винаги имат web страници.  Simple Smile

# 566
Във всички оферти пише кой хотел с колко и какви стаи разполага - като пример до преди малко в хотел Прима Вера в Приморско бяха продадени 32 ваучера при цитирам сайта:

Хотел Прима Вера се намира в центъра на Приморско, на 5 минути от северния плаж Хотелът разполага със 14 двойни стаи с възможност за допълнително легло и 1 апартамент. Всички помещения са обзаведени стилно и модерно, разполагат с хладилник, кабелна телевизия и безплатен WiFi интернет

цитата е взет от тук: http://www.lapni.bg/offer/308/50-отстъпка-от-02.07.-до-09.07.-за … ко-само-за-148-лв

П.С. Чак сега се загледах в цитата, нещо ми липсва в описанието на стаи като санитарния възел , ама това са подробности Laughing

Последна редакция: ср, 08 юни 2011, 22:58 от sladurana12

# 567
  • София
Аз да дам НЕГАТИВЕН ВОТ ЗА КОКОЛАНДИЯ! Купих вау4ера за моя племенник ,на 10 е,от самото на4ало са били изключително нелюбезни мом4етата там,не са ги пуснали на някои атракциони,защото 4аст от служителите ги ползвали в момента  Shocked , за билярда не можело понеже не знаели къде е топката,много дръпнато отношение, не им се е занимавало да го връзват за някои от атракционите,явно им е било ден за неработене,но им е добре като си прибират парите  smile3516
Ако мислят така да се държат от КОКОЛАНДИЯ да не пускат вау4ери  Crossing Arms

Ние днес бяхме в Коколандия и мога да кажа само хубави неща за момчетата и момичетата там - бяха страшно мили и внимателни с дъщеря ми. Развързваха я след всеки кръг, за да може да си почине и да си помисли какво следващо съоръжение да избере. Момчето на бънджито я учеше как да прави салта, а тези на кръговете обясняваха много внимателно на децата как и откъде да минат, какво трябва да правят, следяха ги отдолу и им помагаха, където се затрудняваха. Останахме много доволни. 10/10 Peace

Ресторант Мармо - 10/10 - чудесна кухня, отлично обслужване, хубава атмосфера.

# 568
Reiny, това вече си звучи като Коколандия, която познавам. Simple Smile Супер.

Днес като плащах ваучерите за киното от Колектива  момичето в изи пей ми каза, че много хора си ги купуват, а също и някаква почивка в Слънчев бряг много добре върви. Simple Smile

# 569
  • Някъде на път....
И малко офф топик - сега сме на едно страхотно местенце - без ваучер е, но е наистина страхотно!!! В Арбанаси.  Wink
И, момичета, двойната стая е голяма колкото един апартамент.... а отвън комплекса е с мноооого зеленина, детски кът, голям басейн и.... а бе - разкош!  Hug

А къде е това място/ сори за спама/   bouquet
Евче, ето ТУК. Имай предвид обаче, че цените в сайта са по-високи отколкото са всъщност, на практика е по-евтино, по телефона става ясно... Ох, хайде да лягаме вече....  Hug  Rolling Eyes
Спокойна нощ, момичета!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт