Аз така или иначе имам електронно подадено заявление за раждане там, но искам и да разгледам, но се чудя кога да бъде това.
Аз така или иначе имам електронно подадено заявление за раждане там, но искам и да разгледам, но се чудя кога да бъде това.
За съжаление не се разминах само със системата и час по-късно ме качиха в операционната с думите "Виж това ни е операционната , много ни е хубава нали? "
В голямо настроение беше екипа, изобщо нито една крива физиономия не съм видяла., въпреки ранния час . Анестезиолог беше д-р Янев, повечето от вас го познават от училището за бременни, до колкото знам той води лекция за упойките. Много готин
Сестрите са супер, имаше една, която беше на приемането ми - младо момиче, омъжена, зодия Дева, родена на 1 септември - ама точно пък за името забравих да я питам.
Поздравления, за което !
, то е ясно къде.
, то е ясно къде.
много смях падна! А като и казаха, че нормалното е безплатно, няма да ви казвам каква еуфория настъпи 

Препоръчани теми