МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 744
  • 753
  •   1
Отговори
# 630
  • DE
Здравейте!
Извинявам се, ако е споменавано вече, но не мога да намеря информация. Бихте ли ми казали какво трябва да нося за раждане в болницата. (за мен и бебето).
Благодаря!

# 631
само тоалетни принадлежности,от които има6 нужда , 4ехли ,понеже не били удобни там и зарядното за телефона.теб кога 6те те приемат?

# 632
Здравейте!Имам запитване към работещите в МБАЛ "Дева Мария" а именно: от сигурен източник зная, че от началото на 2012г. и при Вас ще се практикува т.н. водно раждане. Има 2 акушер-гинеколози, които в момента минават съответното обучение - д-р Гамишев и още един, името на когото не зная. Може ли да ми дадете малко повече информация, защото ми предстои раждане и за мен това е варианта да родя в родния Бургас, а не да пътувам до София или Пловдив. Предварително Ви благодаря!   bouquet

Здравейте, прочетох поста по-горе няколко страници по-напред. И аз искам да се обърна към служителите на МБАЛ "Дева Мария":

Мисля, че е по-коректно да дадете официална информация  относно раждането във вода, ще отсъства ли Д-р Гамишев от болницата  и ако да - докога? Също така се интересувам и от новия доктор Илиев - по заместване ли е или ще бъде част от постоянния екип на болницата. Името му не е известно в града и следва вие да дадете информация за него.

Как да си запазиш час за преглед при напълно неизвестен лекар, а да не говорим да родиш?

Ще съм много благодарна ако получа отговор, защото съм се ориентирала към вашата болница и за мен тези въпроси са изключително важни. Благодаря предварително   bouquet

# 633
Д-р Илиев е с 19 години стаж по специалността акушерство и гинекология придобита в гр София.Работил е в град Видин и е родом от там. И сега ще бъде част от екипа на Дева Мария - най-добрата болница в Бургас.

# 634
Благодаря ти krasiro, но аз помолих от болницата да ми отговорят  Naughty

Доста по-важна ми е информацията за Д-р Гамишев.

# 635
здравейте! искам да попитам имате ли инфо при нормално раждане дават ли ви бебето веднага и при вас ли го оставят постоянно?ще се радвам ако някой може да ми разясни въпроса Simple Smile

# 636
Здравейте и от мен! Ау от една седмица не съм посещавала форума, местих си нета на друг доставчик, а вие сте се исписали! Форумчето ни е върха! Браво на нас! desislava_iv здравей! Аз не съм раждала нормално, но имам приятелки които са раждали и сме обменяли опит. Та след като родиш ще ти дадат бебчето да го видиш, след което ще го вземат за да му направят по-обстоен преглед, ако всичко е наред бебето може да е с теб в стаята още през първите 24 часа. На мен малката ми я дадоха на 48 час. На новодошлите леко бременеене и от мен:)

# 637
  • Където морето целува небето...
desislava_iv ако всичко е наред ти дават бебчо веднага в стаята.

Имам въпрос към хората от болницата. Има ли опция за избор на екип при нормално раждане. Колко време предварително се заявява. Кога се заплаща?

# 638
благодаря ви момичета Heart Eyes
за избора на екип-попълваш една анкетна карта на регистратурата с твоето име където фигурира и избор на екип или други екстри.заплаща се на изписването,защото в процеса на раждането може да изключиш или добавиш някои неща към предварително заявените.поне на мен така ми обясниха и в неделя ще отида да си заявя екипа Simple Smile

# 639
може ли да задам и аз сво въпрос към бъдещите мами?
Да знаете сега във Ветрен безплатно ли е нормалното раждане, и в последните месеци взимаха ли ви пари за геникологичните прегледи Simple Smile

# 640
  • Където морето целува небето...
за избора на екип-попълваш една анкетна карта на регистратурата с твоето име където фигурира и избор на екип или други екстри.заплаща се на изписването,защото в процеса на раждането може да изключиш или добавиш някои неща към предварително заявените.поне на мен така ми обясниха и в неделя ще отида да си заявя екипа Simple Smile

desislava_iv ще избираш лекар за нормално раждане или секцио? Питам защото имам информация, че не се избира екип за нормално раждане. Ако не е тайна ще споделиш ли и кой лекар избираш?

# 641
моми4ета имам един проблем и искам и вас да питам - 6те раждам секцио мноого скоро , а немога да си сваля прастените,попринцип знам 4е трябва да се свалят , но все пак да питам може ли с тях да ме оперират , неискам да ги режат?

# 642
моми4ета имам един проблем и искам и вас да питам - 6те раждам секцио мноого скоро , а немога да си сваля прастените,попринцип знам 4е трябва да се свалят , но все пак да питам може ли с тях да ме оперират , неискам да ги режат?
Това пък за първи път го чувам. Аз си бях с пръстени, доколкото си спомням, никой не ме е карал да ги махам, само червилото  Joy, отидох като за кафе, с грим и усмивка... Не виждам с какво могат да пречат, виж гривна е възможно - като слагат абоката да не им се пречка. Но чак пък да ги режат....спокойно, мисли че идва най-хубавия момент, не се главоболи с такива дреболии!

# 643
Може ли да ми кажете какъв е графика на д-р Хубчев за октомври месец.

# 644

desislava_iv ще избираш лекар за нормално раждане или секцио? Питам защото имам информация, че не се избира екип за нормално раждане. Ако не е тайна ще споделиш ли и кой лекар избираш?
за нормално съм аз и ми казаха че мога да си избера лекар.спрях се на гамишев.
днес ще мина от там и после ще ви пиша какво е станало Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт