МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 78 463
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами! Не следя редовно форума но от време на време влизам да видя какво става. Скоро и на мен ми предстои най- щастливото събитие. Термина ми е на 10.11 смятам да раждам нормално и имам няколко въпроса към мамите които вече са минали по този както го наричат не лек път. Та въпросите ми са следните:
1. Ако не успея да си направя тоалета ще ми го направят ли в болницата и въобще задължително ли е да го правя (че в последно време ми е доста трудно)?
2. Правят ли ти задължително клизма или само ако ти поискаш?
Благодаря предварително!

# 721
Здравейте мили бъдещи и настоящи мами! Не следя редовно форума но от време на време влизам да видя какво става. Скоро и на мен ми предстои най- щастливото събитие. Термина ми е на 10.11 смятам да раждам нормално и имам няколко въпроса към мамите които вече са минали по този както го наричат не лек път. Та въпросите ми са следните:
1. Ако не успея да си направя тоалета ще ми го направят ли в болницата и въобще задължително ли е да го правя (че в последно време ми е доста трудно)?
Благодаря предварително!

за тоалета-задължително се прави от хигиенична гледна точка.може и там да ти го направят,но ти препоръчвам да си носиш самобръсначка Naughty
за клизмата-по принцип се прави винаги,но аз знам за случаи когато не е имало време и не е правена.но до колкото съм чувала не е страшно нещо.
в девата ли ще раждаш?моя термин е на 08.11 и ще съм там Grinning

# 722
Благодаря предварително!

за тоалета-задължително се прави от хигиенична гледна точка.може и там да ти го направят,но ти препоръчвам да си носиш самобръсначка Naughty
за клизмата-по принцип се прави винаги,но аз знам за случаи когато не е имало време и не е правена.но до колкото съм чувала не е страшно нещо.
в девата ли ще раждаш?моя термин е на 08.11 и ще съм там Grinning
Да в Девата ще раждам и се надявам да се засечем  Simple Smile и всичко да мине леко и мерси за инфото

# 723
Здравейете!Може да се засечете и с мен.Аз засега съм за 10.11.2011г.
desislava_iv ти нормално ли ще раждаш?

# 724

да,при гамишев.ти?

# 725

да,при гамишев.ти?
И аз при него,но секцио.Ти как знаеш точната дата след,като е нормално?

# 726
весе77 да пишеш как е минало секциото при гамишев

# 727

да,при гамишев.ти?
И аз при него,но секцио.Ти как знаеш точната дата след,като е нормално?

е това ми е термина,не съм сигурна  за точната дата Naughty но както върви може да си я дочакам Laughing

# 728
Simple Smile Ще разкажа със сигурност  Simple Smile Вече чакам с нетърпение  Simple Smile

# 729
Simple Smile Ще разкажа със сигурност  Simple Smile Вече чакам с нетърпение  Simple Smile

И аз ще чакам с нетърпение да ми разкажеш и с каква упойка си била също. Че и аз май при него ще си правя секциото Simple Smile

# 730
Simple Smile Ще разкажа със сигурност  Simple Smile Вече чакам с нетърпение  Simple Smile

И аз ще чакам с нетърпение да ми разкажеш и с каква упойка си била също. Че и аз май при него ще си правя секциото Simple Smile

Смятам да съм със спинална.Засега ми казаха,че няма проблем да съм с нея,но всичко ще се реши на момента.Чудя се дали мога да си избера кой да ми я постави,че тук четох  негативни неща за д-р Ботева.Иначе на мен ми казаха,че първо се обезболява мястото за упойката и би трябвало да не се усеща нищо.

# 731
  • Където морето целува небето...
Момичета, не искам да се натрапвам, но виждам, че имате някои неизветни относно раждането в ДМ, упойките и тн. Препоръчвам ви лекциите на Анестезиолога и на Д-р Георгиев.

# 732
Здравейте, момичета.
Включвам се да се похваля че на 11.10.2011 родих секцио моята дъщеричка Темира в Дева Мария.
Искам да изкажа огромни благодарности на целия екип на операцията и на всички които се грижеха за нас след това по време на 5 дневния ни престой : акушерки, педиатри, лекари и т.н
Много съм доволна от отношението и перфектно свършената работа. Опериращия ми лекар беше д-р Бояджиев ( избор на екип ми беше) и съм страшно доволна той е страхотен доктор! А за мое огромно щастие ми се падна анестезиолога който исках д-р Янев и за него думи нямам страхотен професионалист ! Много им Благодаря за всичко!  Hug Hug Hug

# 733
  • Бургас
Здравейте, момичета.
Включвам се да се похваля че на 11.10.2011 родих секцио моята дъщеричка Темира в Дева Мария.
Искам да изкажа огромни благодарности на целия екип на операцията и на всички които се грижеха за нас след това по време на 5 дневния ни престой : акушерки, педиатри, лекари и т.н
Много съм доволна от отношението и перфектно свършената работа. Опериращия ми лекар беше д-р Бояджиев ( избор на екип ми беше) и съм страшно доволна той е страхотен доктор! А за мое огромно щастие ми се падна анестезиолога който исках д-р Янев и за него думи нямам страхотен професионалист ! Много им Благодаря за всичко!  Hug Hug Hug
Честита рожба emanuella89! Да ви е жива, здрава и много късмет в живота и желая! Hug

# 734
График на гинеколозите за месец ноември:
Д-р Ризова - 02 - Дк, 7-Д, 8-Н, 11-Дк, 12-Н, 14-Д, 16-1/6, 17-Н, 21-Дк, 25-Д, 26-Н, 28-Д,
Д-р Драгнева - 01-Д, 03-Н, 20-Дк, 21-Н, 23-Д, 24-Дк, 25-Н, 27-Д, 28-Н, 30-Дк,
Д-р Бояджиев - 01-Н, 4-Дк, 9-Н, 15-Дк, 17-Дк, 24-Д, 26-Дк, 29-Дк,
Д-р Дорийска - 1 - Дк, 2-Н, 5-Д, 7-Н, 13-Д, 14-Н, 16-Д, 18-Дк, 22-Дк, 22-Дк, 25-Дк, 29-Д
Д-р Люцканов - 3-Дк, 4-Н, 6-Дк, 9-Дк, 11-Н, 14-Дк, 16-Н, 19-Д, 20-Н, 26-Д, 30-Д,
Д-р Гамишев - 3-Д, 5-Дк, 6-Н, 9-Д, 10-Дк, 12-Дк, 13-Н, 19-Д, 22-Д, 24-Н, 29-Н,
Д-р Илиев - 02-Д, 4-Д, 6-Д, 8-Д, 11-Д, 13-2/6, 16-2/6, 17-Д, 18-Н, 20-Д, 21-Д, 22-Н, 28-Д, 30-Н,
Д-р Ангелов - 7-Дк, 10-ДН, 15-ДН, 15-ДН, 19-ДН, 23-ДН, 27-ДН

Възможно е да настъпят промени в графика!

Общи условия

Активация на акаунт