МБАЛ Дева Мария, кв. Ветрен, Бургас - тема 8

• 79 680
  • 753
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
Три дни

# 706
  • Бургас
Здравейте момичета,
тъй като темата е за болницата,а не конкретно за родилките и болницата,ще се осмеля да попитам...Налага ми се гинекологична операция.Една през корема за повдигане на органите на тазовото дъно и една външно (пластика) за затваряне на входа на влагалището.Първи диагнозата ми постави др.Гамишев.Не повярвах и отидох в София при др.Славчев (завеждащ 2ра хирургия в "Майчин дом") който ми постави същата диагноза и същото разрешение на проблема,без да бъде информиран,че това е второ мнение.Сега съм в дилема...чувам много положителни и много отрицателни мнения за др. Хубчев,който идва от Русе и оперира в Дева Мария.Чудя се дали да ходя в София да ме режат или да си остана тук в Бургас.Там ми искаха преди 2г. 450лв. за избор на екип и нищо друго.Тук 250лв и по 35 на ден,така че нещата финансово се изравняват.Въпросът е,че не мога да реша при кой ще е най добре за мен!Проблемът ми е свличане на органите на тазовото дъно след 2 много бързи раждания на големи бебета и не затваряне на входа на влагалището поради вродена слаба мускулатура.Резултатът...непрекъснато некотролируемо напикаване и липса на чувствителност...демек секса ми е под всякаква критика,а т`ва оргазъм се превърна в изчезнал вид от каменната ера!
Кажете си мнението моля ви!
Здравей MiSsRuT,
Аз лично мога да ти препоръчам д-р Хубчев. Миналата година на моя позната и откриха тумор, два пъти по-тежък от новородено бебе. Добре че беше Хубчев – той й спаси живота, направи успешната операция и след този психологически ужас, който изживя тя, днес отново е добре и е на крака! За Хубчев съм с двете ръце! Все пак ти ще избереш, в чии ръце ще повериш здравето си! Успех и дано всичко мине благополучно!
Здравейте и на останалите мами, баба ви leranda днес случайно видя, че са номинирали нашето Светле за посланик на кърменето! Давайте да се активизираме и пак да сме номер 1! Повече инфо има ето на тази страница : http://vote.iventas.bg/index.php

Успех на Свтлето в конкурса, аз вече гласувах за нея, защото освен професионалист е един истински  мил и позитивен човек! Благодаря ти Светле още веднъж за всичко, което направи за мен и бебетата ми! Успех в конкурса! newsm10

# 707
velizarka_8 Благодаря ти още веднъж.  Simple SmileТи и преди се включи на мои въпроси.
Това с изчакването до 11 часа наистина е доста стресиращо,но ти благодаря,че сподели за да знам какво ме очаква.  Simple Smile
С каквото можем трябва да си помагаме за този важен момент! В случая с малки разяснения и успокоение!  Wink
Е, не е задължително и ти да чакаш  Rolling Eyes Ако няма друга операция или пък има, но ти си първа, няма да чакаш. Пък и можеш да се разхождаш. Не е никък стресиращо, поне за мен не беше, повече се притеснявах за мъжо, че много бясно сновеше из паркинга (прозорците са към входа). Накрая отишъл да пие кафе по-надалеч и там му се обадили да идва да си види сина  hahaha
mimisiu е написала много точно какво се преживява, а и болката е съвсем поносима, само при раздвижването е по-болезнено. Колкото повече вървиш, по-малко боли, странно но е точно така.

# 708
Мами как да гласувам за Светлето нещо неможах да разбера ? smile3506

# 709
Мами как да гласувам за Светлето нещо неможах да разбера ? smile3506
На страничката в дясно има бутон "Гласувай" - Медицински посланик на кърменето 2011. Попълваш и готово!
http://vote.iventas.bg/index.php?option=com_vote&view=vote&Itemid=12

# 710
Една препоръка към управата на болницата - вярно, че здравеопазването е за всички, но ако не искате да си загубите "нормалните пациенти", ограничете достъпа на циганите, само до болните и един придружител. Това, на което станах свидетел, без да го коментирам, ме потресе. Няма нужда целия катун да вайка и въхка, мен лично ме отказа да чакам Naughty
Нямам намерение да се заяждам, нямам намерение да се оправдавам, дописвам и т.н. Препоръката ми е напълно добронамерена - има кафе, има паркинг - да чакат там! Ужасена бях!

Аз бих ги посъветвала изобщо да не бъдат допускани там Naughtyняма отърване от тях

# 711
И аз гласувах за Светлето, но честно да ви кажа, малко им е объркана формата за споделяне! Половин час се мъчих да си пусна данните и постоянно ми изписваше попълнете на кирилица, в полето където пишем защо гласуваме... ами попълнено бе на кирилица, даже с рима го направих, ама не ми го прие "Аз бях против кърменето, но сега съм "за" благодарение на Светлина!"... пробвах накрая с едно "ок" и ме записаха, много тъпа система... Все пак си струваше да подкрепя Светлето, защото тя беше човекът, който ме насочи и ми показа тънкостите на изкуството да кърмиш! Мерси Светле!

http://vote.iventas.bg/index.php?option=com_vote&view=vote&Itemid=12

# 712
Някой ходил ли е за следене на тоновете в Девата и каква е цената?

# 713
а имате ли представа при нормално раждане колко е престоя?
При нормално раждане е 3 дни престоя:))

# 714
За съжаление аз съм от майките ,които не могат да гласуват за Светлина;(Но тя си знае колко много е допринесла за майките и колко сме благодарни и я обичаме ...дори и без нашия глас(по-старите мами;) от 2010 г.) аз вярвам ,че ще спечели!
Тя и любимата на много мами вече бивша служителка ГЕРИ са хората които допринасят най-много за спокойствието през бременността и дават старт за начинание БЕБЕ:)
Леко раждане на бъдещите мами Simple Smile

# 715
За съжаление аз съм от майките ,които не могат да гласуват за Светлина;(Но тя си знае колко много е допринесла за майките и колко сме благодарни и я обичаме ...дори и без нашия глас(по-старите мами;) от 2010 г.) аз вярвам ,че ще спечели!
Тя и любимата на много мами вече бивша служителка ГЕРИ са хората които допринасят най-много за спокойствието през бременността и дават старт за начинание БЕБЕ:)
newsm10 Все едно аз съм го писала!

# 716
  • Бургас
Няколко пъти опитвах да гласувам за Светлито,но ме изхвърля с надписа за кирилицата.Всичко беше на кирилица,но сега ще опитам да напиша вместо основание за гласуване,нещо като о.к.Дано да стане.

# 717
Няколко пъти опитвах да гласувам за Светлито,но ме изхвърля с надписа за кирилицата.Всичко беше на кирилица,но сега ще опитам да напиша вместо основание за гласуване,нещо като о.к.Дано да стане.
хах поне няма да съм единствената с това ОК, но и при мен беше така... нямам идея защо. Важното е, че успях да гласувам за Светлето!:) Хайде мамите, които са родили тази година, дайте по едно рамо за най-готината акушерка Hug

# 718
  • Бургас
Bonbonka 1,ще пиша като се получи.Аз раждах трети път и си мислех,че няма какво да науча,но Светлито много ми помогна за кърменето.Тя е прекрасен човек и наистина обича работата си,майките и бебенцата.Бях 4 дни в болницата и която и майка да я питаше за нещо,ще седни,ще поговори с нея.Дано да пробия системата за гласуване!

# 719
  • Бургас

Благодаря ти Деси! И аз много ви обичам!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт