Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на програмата „Сандвич“ при печене на хляб в хлебопекарната?
-
Как се приготвя ръженото брашно за хляб?
-
Каква е причината за използването на машини с 2 бъркалки за приготвяне на хляб?
-
Как да избера подходяща хлебопекарна машина?
-
Каква е рецептата за шоколадов кекс в хлебопекарна?

аз съм си виновна,ама пусто като нямам все търпение.най-вероятно я обърках след като ми писна тая машина да бърка повече от 30 мин. и реших,че ще я спра и ще я пусна направо на печене.та резултата беше,че не се надигна изобщо и едно като мокро тесто се получи.да питам по опитните защото прекъснах програмата ли се получи така или нещо друго съм сгрешила
и затова я спрях и пуснах само да пече.и моето творение беше твърдо и самото тесто беше някак като влажно.чудех се ако следващия път пробвам да я пусна на основната програма какво ще стане