На море в Гърция - 4

• 141 238
  • 744
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, някакви идеи/хотели за Лефкада и наоколо? Моля, който е ходил да сподели newsm08!

# 256
Здравейте,

Вчера се върнахме от Крит, страхотно прекарахме. Проблеми не сме усетили, но и Крит е далече. Само дето последните два дни имаше стачка на летищата. В Ханя, обаче, не отмениха полетите, а просто ги пускаха в дадени часови пояси. Ние трябваше да летим в 10 и 55, а тръгнахме в 13 и 25. Но от Солун примерно, полетите ги отмениха, така че трябва да се проверява.

Иначе почивката ни беше прекрасна и вече мислим за следващата  Hug

# 257
Нади Миши, точно така е.
Когато в България някой протестира пред парламента, разбират ли за това в Куртово Конаре, спират ли им тока?
Язък, че работя в този бизнес, но понякога направо им се чудя на акъла на българските медии - като пишат и говорят, вярват ли си?

Пак казвам - пътувайте с пълен резервоар и избягвайте обществения транспорт, ако не налага. Всичко друго е ОК.

# 258
Мой познат се върна вчера от Керамоти. Каза, че има режим на тока.

# 259
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Момичета, някой пътувал ли е тези дни през Кулата? Дали има някакво забавяне, днес казаха по новините, че и тока спирал в гръцко!!!   
Тревожна е ситуацията ,дано няма проблеми.Ако някой е там,да пише.
Ние заминаваме  другата седмица като се върнем от Джулая .

Върнахме се на 27, няма забавяне, даже паспортите ни не погледнаха. Изобщо на Халкидики живота си тече и явно там гърците не стачкуват Simple Smile

# 260
  • Sofia
Благодаря Ви за чудесната тема   bouquet

# 261
  • София (Възраждане)
Момичета, някой има ли идея за прилично настаняване /в студио, семеен хотел без изхранване/ в източните части на страната /Ксанти и Родопи/, не намирам много оферти в нета за например Миродато, Порто Лагос, Фанари newsm78. Искам ми се да сме близо до КПП Златоград, ще пътуваме от Смолян. Благодаря ви!

# 262
  • София
Момичета, някой има ли идея за прилично настаняване /в студио, семеен хотел без изхранване/ в източните части на страната /Ксанти и Родопи/, не намирам много оферти в нета за например Миродато, Порто Лагос, Фанари newsm78. Искам ми се да сме близо до КПП Златоград, ще пътуваме от Смолян. Благодаря ви!

Не мога да ти помогна, но като прочетох Порто Лагос и първата ми асоциация е КОМАРИ! Толкова много накуп като край езерото Вистонида , другаде не съм срещала  Mr. Green. А дори беше през май, а не в разгара на лятото. Изядоха ни посред бял ден Laughing.

# 263
  • София (Възраждане)
Да, и аз имам такива опасеня като прочетох, че има езеро в близост Cry

# 264
  • София
Да, и аз имам такива опасеня като прочетох, че има езеро в близост Cry

Не на всяко езеро е така. Мога да дам за пример Керкини. Дори бяхме надвечер на лодка в езерото и не са ни ухапали нито веднъж. А около Порто Лагос беше ад. Иначе е разкошно място. Много е красиво и ако имате възможност отидете на разходка.

# 265
Здравеите моми4ета!
Интересувам се за мнения за следните хотели
Елинотел Полис
Флегра Палас
Пелли хотел в Пефкохори.
Моля някои които е бил да сподели за стаите и храната.
Благодаря ви!

# 266
Момичета, някой има ли актуална информация за Офринио (Тузла)? Интересуват ме цените в заведенията, магазините, как е плажът, места за разходка и т.н. Много благодаря   bouquet

# 267
  • София по рождение
аз пък да питам за хотел в Кавала или близо до него- по- изгоден  Grinning

# 268
Моля тези, които са се върнали тези дни от Халкидики да споделят спокойно ли е от към хора и има ли вероятност да не си намериш лесно студио за настаняване? Решили сме да не резервираме предварително.

# 269
  • София
Днес говорих с един приятел, който вчера се е върнал от Касандра. Каза ми, че са имали режим на тока. Другите му отзиви бяха положителни.

Общи условия

Активация на акаунт