На море в Гърция - 4

• 141 240
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • В най - голямото село
Ral_p много добре изглежда. Какви са цените.

# 241
  • Пловдив
Страхотна е храната в Океания клуб. Не само има богато разнообразие от морска храна, но има невероятен деликатесен стенд, с много скъпи неща!  Grinning Grinning Grinning

Благодаря за отговора   bouquet  вече пуснах запитване за другата седмица, дано всичко е наред и заминем  Whistling

# 242
Едно по-малко известно място в района, различно от типичните гръцки морски пейзажи - Партенонас. Страницата е на немски, но може да се гугълне допълнително за снимки и информация. Селце с типична възрожденска архитектура (като нашата), калдъръмени улички, магарета и всякакъв добитък, плюс едно етнографско музейче Simple Smile Тръгва се нагоре към планината от Неос Мармарас - около 10 км, доста завои.

Доста специфичен дух и архитектура има и в Пиргадикия.

# 243
Ще се радвам после да споделиш впечатления  Praynig това беше едното от 3-4, на които много им се чудих  newsm78
....но както споделих  Sad това лято ще изневерим на гръцкото море  Sick резервирахме последно тук, че разликата в цената ми излиза почти обещания лаптоп на кандидат-студента  Mr. Green ...искрено се надявам да не съжалявам  Praynig

Е все още имам шанс поне за един дълъг септемврийски уикенд на Егея  Wink

# 244
на мен ми бяха дали 80Е за период 15-24 юли - само нощувка

# 245

80 евро - студио за трима (броят и детето на 2 г.) за края на август.
За края на септември питах - студио за двама 40 евро.

И на мен ми изглежда много добре, а и е на плажа. Ще ми е удобно защото сме с детето и няма да можем много, много да обикаляме.

# 246
  • София

Ние резервирахме ето тук: http://www.halkidiki.com/filianna/index.htm, благодарение на тодоричка, която сподели местенцето.

СКО, много се радвам. Както споделих и преди тези студиа са ми единия фаворит.
Ние ще се пуснем към Гръцко след 20 Август и първото което ще посетим са тези студиа, но за сега се въздържам от резервации.

Ral_P, това ми е другия фаворит в Никити. Страхотно ми допадна местенцето и новичко.

# 247
Мда, много е хубаво там наистина, но на мен ми дадоха цена от 65 евро за трима за началото на месец Септември и предпочетохме горните апартаменти с идеята хем да сме в апартамент със самостоятелна спалня, хем разликата от 25 евро да си я похарчим за друго. Peace (Миналата година оценихме преимуществено апартаментите с оглед на самостоятелността на спалнята, където детето може кротичко да спи, докато родителите гледат телевизия в другата стая или пият биричка на балкона й или правят някакви други весели неща..  Mr. Green )

Ral_p, приятно изкарване и ще очакваме отзиви. За кога сте резервирали?

Тодоричка  Hug   bouquet

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 14:48 от СКО

# 248
Момичета, някой пътувал ли е тези дни през Кулата? Дали има някакво забавяне, днес казаха по новините, че и тока спирал в гръцко!!!  Shocked Чудя се да събирам ли багажа изобщо, или не Close . Ще пътуваме в края на седмицата и все повече се притеснявам.   

# 249
  • Пловдив
Някой, ако ще ходи в Атина палас да пише едно ЛС.Имам код за интернет,пише че важи 3 месеца,до края на Август може да се ползва. Peace

# 250
  • София
А, от Неа Ираклица и Неа Перамос кое е по-хубаво?

Проблемът е, че до Кавала ходим все пролетта с цел разходка, а не плаж. Топим си само глезените в студената вода  Mr. Green. Затова и много подробности за водата не мога да дам. В Неа Перамос ми се видя малко по-мръсно. Плажната ивица около къщите е много тясна, но като си тръгвахме видяхме от колата, че има още един доста голям плаж в края на селцето и изглеждаше прилично.

До Керамоти се пътува около 30 минути. Не знам дали има пряк път между Кавала и градчето, защото по права линия са наблизо. Ако се следват табелите (както направихме ние), трябва да се качите на магистралата  и още на първото или второто отклонение да се махнете. Получава се обиколка.

Ако имате избор, направете си екскурзията в почивен ден. Тогава и паркирането е по-лесно, и няма задръствания. Не, че стават толкова големи задръствания, но когато бързахме за ферибота в понеделник, опашките по светофарите ни се видяха безкрайни  Wink.

Роси, кутията ти е пълна.
Много благодаря на всички за коментарите ви по моите въпроси - страхотни сте!!!!
Тaня67 - поизпразних малко - имам много работа тези дни и не бях влизала дори...

# 251
Момичета, някой пътувал ли е тези дни през Кулата? Дали има някакво забавяне, днес казаха по новините, че и тока спирал в гръцко!!!   
Тревожна е ситуацията ,дано няма проблеми.Ако някой е там,да пише.
Ние заминаваме  другата седмица като се върнем от Джулая .

# 252
Хора, стига психясване!
Стачка имаше в Атина. В северната селска част не са и чули...

# 253
  • Плевен
Хора, стига психясване!
Вчера репортерката на Бтв даже каза, че на 500 м. от парламента хората си се веселят и си живеят.Това, което показвали било само там.

# 254
Хора, стига психясване!

Мъжа ми се върна вчера от Халкидики, но го видях за малко и не знам подробности още, обаче ако е имало някакви проблеми щеше да каже  newsm78
И аз мисля, че проблема е надолу ...в северната част обикновено не се забелязва никакво напрежение Peace

Общи условия

Активация на акаунт