На море в Гърция - 4

• 141 261
  • 744
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, някой да знае със сигурност дали още е в сила някакъв закон, който забранявал тегличите на колите  newsm78 Преди време приятели ни казаха за това "нововъведение", днес също и се чудим дали да махаме нашият, който е фабрично поставен на колата.

# 226
Момичета, някой да знае със сигурност дали още е в сила някакъв закон, който забранявал тегличите на колите  newsm78 Преди време приятели ни казаха за това "нововъведение", днес също и се чудим дали да махаме нашият, който е фабрично поставен на колата.
Ние сме пътували с различни коли с теглич няколко пъти и никога не сме имали проблем  Peace
А и  в Гърция масово се теглят по пътищата лодки напред-назад  Rolling Eyes и колите естествено са с теглич  Sick а като пуснеш лодката на вода например, какво да не би да си махаш теглича после newsm78

# 227
2К, да, абсурдното е, ама и глобата била супер солена и аз не мога да си го обясня, значи ако си теглиш нещо не е проблем, ама ако ти стои ей така било лошо  #Crazy
То не попаднеш ли на полицай, нп, ясно е, ама пък хич не ми се отнася глоба заради малоумните им закони.  ooooh!

# 228
  • София
Em_ma резервирах през Рейма, но за съжаление цената която ми дадоха е със 720 евро по - висока от цената на хотела. Аз писах 2 пъти до хотела и 2 пъти получих веднага отговори. За съжаление от хотела ми оферираха свободни стаи от 16/07, а аз исках от 09/07. Просто не мога да си представя как може да има такава голяма разлика в цената  ooooh!

Благодаря!
На мен може и да не ми отговарят, защото сме с 3 деца и искам фамилна стая или апартамент с 2 спални, а от сайта не останах с впечатление да има такива. Ще пиша пак, понеже ние се целим чак в септември.

# 229
2К, да, абсурдното е, ама и глобата била супер солена и аз не мога да си го обясня, значи ако си теглиш нещо не е проблем, ама ако ти стои ей така било лошо  #Crazy
То не попаднеш ли на полицай, нп, ясно е, ама пък хич не ми се отнася глоба заради малоумните им закони.  ooooh!
Ние преди сме карали лодка в едната посока, а в другата - без нея и е било ОК  Peace Но сега питах мъжа ми, че той по-често отскача до гръцко и каза, че наистина имало от миналата година проблем с тегличите, и трябвало или да се сваля, или да се прибира под бронята, когато не се ползва  newsm78

# 230
  • В най - голямото село
Em_ma
виж тук:
http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:pS_JMwMs0Io … rce=www.google.bg
има апартамент 2+3, но внимателно сравни цените, а не като мен  Embarassed

# 231
Ние преди сме карали лодка в едната посока, а в другата - без нея и е било ОК  Peace Но сега питах мъжа ми, че той по-често отскача до гръцко и каза, че наистина имало от миналата година проблем с тегличите, и трябвало или да се сваля, или да се прибира под бронята, когато не се ползва  newsm78
2К  Hug още веднъж благодаря, макар че хич не ми харесва, дано да стане свалянето, а да не се налага да се реже.

# 232
чак да се реже заради една почивка не ми се струва добре  Sick
според мен ако е фабрично сложен не би трябвало да е проблем  newsm78

# 233
2К, сопред теб, според мен и според нормалните хора е така, ама става въпрос за Гърция и закони, там работата не ми се види много нормална  #Crazy
 Hug
Иначе е фабричен, че на самия капак на колата си има лепенка, която показва, че има теглич и някакви си кг, които издържа.

# 234
Пиша от името на едно момиче, което няма достатъчно мнения за момента, за да пита:
Някой е ходил в Dolphin Beach Hotel, Possidi в Халкидики
Моля, ако знаете да дадете мнения, Ивкаком ни чете  Hug

# 235
Вече мога да пиша  Hug и се записвам тук за да не изпусна отговора на въпросчето ми за Dolphin Beach Hotel, Possidi в Халкидики
Благодаря ти anny_   Hug Hug Hug

# 236
  • Пловдив
Моля за отзиви за храната в Океания клуб, интересува ме по-конкретно дали има разнообразие на рибни ястия   Simple Smile

# 237
  • София
Страхотна е храната в Океания клуб. Не само има богато разнообразие от морска храна, но има невероятен деликатесен стенд, с много скъпи неща!  Grinning Grinning Grinning

# 238
Остана ми малко повече време днес, за да се включа по-активно с благодарности:

Моля, изчерпателна селекция на плажовете южно от Никити Simple Smile
СКО, пожелавам ви най-най-приятно изкарване. Ние се върнахме..  Sad
  bouquet

Между Никити и Неа Мармарас,точно срещу входа на хотел Елия има ресторантче със страхотна гледка и е много спокойно.

В западна посока-в Геракини-обиколихме няколко таверни на морския бряг в търсене на добър фиш микс грил,но  останахме очаровани от Мураджио,за което писах и преди и ще се цитирам."Поразрових се и намерих визитката,която специално взех от едно чудесно заведение в Геракини,където вечеряхме няколко пъти-с класи е над другите и като атмосфера, и като кухня .Hамира се точно над хотел Геракина,от другата страна на пътя-препоръчвам- Mouragio."

Тази ли е? - http://www.gerakini-mouragio.gr/index.php?lang=en

Произнася се Мурайо, ако се наложи да питате за нея. Wink

Наистина, това ли имахте предвид, за да съм сигурна какво ще търсим?

В Никити има детски център, работи до 11.30 вечерта.Таксата на дете е 3 евро със сокче,има и каки,които наблюдават малките.Лесно ще го намерите,по крайбрежната улица със заведенията се свива в една от пресечките,има табели.
Между Никити и Неа Мармарас,точно срещу входа на хотел Елия има ресторантче със страхотна гледка и е много спокойно.В Торони има един ресторант с голяма тревна площ към морето и е прекрасно за деца,не знам как се казва,сервитьорите са българи.

Този ли е хотела? http://www.eliabeach.gr/uk/index.html

За мен едно от райските заливчета на Ситония е Коviou. Малък, спокоен, романтичен...Намира се 10-тина км. след Никити, посока Неос Мармарас.

Много благодаря за споделеното!   bouquet

*Ние резервирахме ето тук: http://www.halkidiki.com/filianna/index.htm, благодарение на тодоричка, която сподели местенцето. Нощувката е 40 евро за апартамент, близо е до плажа и собствениците ми се струват приятни хора. Платихме капарото с кредитна карта и не ни дръпнаха никаква комисионна..  newsm78 Малко се притесняваме заради тези стачки, но се надявам да нямаме проблем с придвижването.
Сега остана да разуча района, за да не пропуснем нещо хубаво за виждане и съм изключително благодарна на всички, които се включиха с прекрасни предложения! Hug

Последна редакция: ср, 29 юни 2011, 11:54 от СКО

# 239
Ние резервирахме тук:

http://www.filippos-studios.gr/

Сега ще започна да се ориентирам в околностите на Никити. Видях инфо за плажовете и ресторанти. А някакви интересни места (археология, интересни градчета с автентична архитектура) за разглеждане има ли? Освен Атон разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт