На море в Гърция - 4

• 141 080
  • 744
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Olive, много благодаря за подробния отговор за Каламици!   bouquet  bouquet  bouquet Много ми хареса селцето и плажа, и всичко. А да не говорим, че ми стана интересен и къмпинга. Аз съм била на палатки само като малка и то за по една вечер, нямах никаква представа, че на къмпинг може да се отиде и без да имаш палатка или каравана. Много интересно е, че всъщност човек може да си наеме помещение. Вероятно е съвсем различно изживяване и си заслужава да се опита за ден-два:)

Little wingels, да, аз съм голяма фенка на Александра бийч хотел на Тасос, били сме там няколко пъти. И не ни притеснява плажа на хотела, защото не ходим на него, а на плажа в Потос, който си е супер. Та, точно нещо такова като Александра на Тасос си търсим на Ситония..., ако има, разбира се!   bouquet

# 331
.... Та, точно нещо такова като Александра на Тасос си търсим на Ситония..., ако има, разбира се! 
Според моя скромен опит май по-скоро няма  newsm78
На повечето изисквания отговаря май само Порто Карас, но пък неговата база е поостаряла   Sad
Не се сещам за нищо друго с голф, тенис, спа и др.екстри  Thinking
На Ситония почивката е по-друг тип, няма луксозни хотели...
Освен може би ТОВА  което е неземно за мен, но пък цените са  #Crazy
Иначе има много хубави хотели за пълноценна почивка и релакс, ама без тези доп.екстри...ще трябва да се задоволите с други занимания не по-малко приятни, напр. разходки с лодка  Peace
Аз мога да препоръчам макар, че се повтарям Антигони бийч  Peace
По запознатите да кажат ако испускам нещо  Wink

# 332
Здравейте момичета!
Искам да ви препоръчам вила "Екави" в Неа Муденя.  Студията не са нещо особено като обзавеждане, но градината е превъзходна. С детски кът, къщичка, люлки. Намира се на самия бряг, а плажа е широк, чист и със ситен пясък. Цената  е 35 евро на студио, като там има възможност да спят 4 човека.

Последна редакция: сб, 09 юли 2011, 16:45 от Бендида

# 333
Петя, имаме сходен вкус значи!  Hug И на мен много ми допадна Александра Бийч хотел. Доколкото знам, на Ситония няма комплекс като него.
, Danai Beach Resort изглежда страхотно, много луксозен! Сайтът ми се зарежда трудно в момента, но виждам, че предлагат някакви пакети за меден месец, за рожден ден и т.н. Май е бутиков този хотел? От какъв порядък са цените?

ellis, разкажи малко за Крит, моля те, мераклийка съм за там, не съм ходила, и аз мисля за есента. Кога и къде си ходила, от коя агенция резервираш. 

# 334
  • София

, Danai Beach Resort изглежда страхотно, много луксозен! Сайтът ми се зарежда трудно в момента, но виждам, че предлагат някакви пакети за меден месец, за рожден ден и т.н. Май е бутиков този хотел? От какъв порядък са цените?

Този хотел наистина е много красив и луксозен, нооо цената направо ме изприщи - 556 евро ми дава цена на нощувка за двама през Август в двойна стая и то само със закуска.

# 335
Харесвам Гърция и ще следя темата. Тая годината плановете са направени, но за догодина, живот и здраве.

# 336
Да  Mr. Green там някъде започват от 550 е нагоре  Rolling Eyes определено е много красиво, виждала съм го откъм водата, а и мои познати бяха за една годишнина и останаха със страхотни впечатления и спомени  Wink , но наистина цените му са мноогоо височки  #Crazy

Присъединявам се към молбата за повече подробности за Крит  Praynig

# 337
  • София
Аз да ви се оплача  Cry, утре трябваше да сме в Кротири Ресорт,  но днес едната дъщеря се разболя от варицела  Cry. Много мее яд, как точно сега, платено багажите готови а ние болни  Sad.
*MALENA, много неприятно, че детенцето се е разболяло и сте пропуснали почивката. И моят малък син изкара много тежка варицела точно за рождения си ден преди месец. Дано вече да сте по-добре...
А какво стана с резервацията в хотела? Върнаха ли ви парите или платихте неустойка? Виждала съм, че има застраховка "Отказ от пътуване". Някой ползвал ли е такава? С деца никога не се знае, дори и да резервираш малко време преди почивката, пак не е сигурно какво ще се случи.
Аз чаках отзиви от теб за Кротири, че е и ние сме планирали да го посетим живот и здраве...,но.
Бързо оздравяване на детенцето! Peace

# 338
  • Софето
Аз да ви се оплача  Cry, утре трябваше да сме в Кротири Ресорт,  но днес едната дъщеря се разболя от варицела  Cry. Много мее яд, как точно сега, платено багажите готови а ние болни  Sad.
*MALENA, много неприятно, че детенцето се е разболяло и сте пропуснали почивката. И моят малък син изкара много тежка варицела точно за рождения си ден преди месец. Дано вече да сте по-добре...
А какво стана с резервацията в хотела? Върнаха ли ви парите или платихте неустойка? Виждала съм, че има застраховка "Отказ от пътуване". Някой ползвал ли е такава? С деца никога не се знае, дори и да резервираш малко време преди почивката, пак не е сигурно какво ще се случи.
Аз чаках отзиви от теб за Кротири, че е и ние сме планирали да го посетим живот и здраве...,но.
Бързо оздравяване на детенцето! Peace
Да, от два дни сме вече добре няма и следа от шарката. За Кротири, трябваше да ходим с родителите на съпруга ми, ние не отидохме (изгоря ни капарото от 200евро), свекърва ми отидоха но след първия ден са се преместили в Асса Марис. В Кротири апартамента не им е гледал към морето (а уж всички са с морски изглед), цяла нощ се чували жаби, водата и плажа с доста камъни, на вечеря е нямало риба и пиле (те ядът само това) и така не са останали доволни и са се преместили. От Асса Марис са много доволни, плажа, водата, храната е била добра, имало момичета които се занимават безплатно с децата. Сега чакам и другата дъщеря да се разболее и след това ще търсим нещо.
Тук да напиша и за фериботите от Гърция към Италия (ако на някои му се наложи да пътува), след почивката в Гърция (става въпрос пак за родителите на съпруга ми) решиха до продължат към Италия с ферибот. Ферибота трябва да тръгне в 23:30 но тръгва в 3 сутринта, на сутринта закуската вместо да е удължена в 10 край, без значение е че те са стояли до 3 да чакат и едвам в 4 са си легнали. Три часа преди пристигането са ги извадили от каютите и по колите, на жегата без климатици. На излизане от ферибота никаква организация, всеки се натиска пръв да мине, кои от където му падне, поне 5 коли са се ударили, допълнително чакане след тях .....

# 339
Здравейте момичета!
Искам да ви препоръчам вила "Екави" в Неа Муденя.  Студията не са нещо особено като обзавеждане, но градината е превъзходна. С детски кът, къщичка, люлки. Намира се на самия бряг, а плажа е широк, чист и със ситен пясък. Цената  е 35 евро на студио, като там има възможност да спят 4 човека.

Бендида, за това ли става въпрос? http://www.halkidiki-hotel-guide.com/bg/kassandra/nea-moudania/villa-ekavi

# 340
Да, точно за това. От снимките в сайта не може да се добие точна представа, но ви гарантирам че е идеално за семейства с деца. Само трябва да сте малко по-снисходителни към обстановката в стаята. В смисъл, че за някакъв лукс не може да се говори. Иначе всичко е на една ръка разстояние - и плажът, и детският кът в градината /а между другото в съседство на вилата има специален детски кът, предвиден за партита, с аниматорки, надуваеми замъци и пързалки, картинг и ресторант/ и ресторант от другата й страна. Супер е за няколко дневна почивка. Simple Smile

# 341
А и момичета, да ви предупредя:
Направете си разчета с времето за пътуване така, че ако пътувате в събота, в никакъв случай да не попадате около 12 - 13 часа на периферния път на Солун, посока ръкавите.  Точно тогава гърците са се наспали и  задръстванията са НЕВЕРОЯТНИ! Миналата събота пътувахме до Касандра и беше кошмарно!

# 342
Здравейте,включвам се в темата с питане.Решили сме тази година да отидем на Халкидики на почивка пак ,но този път с детенце вече на почти 3 г.Когато бях бременна бяхме на Касандра в селището Полихроно.Хубаво хотелче, с басейн ,беше чудесно.Намерихме го случайно.Но сега искам на някое друго местенце да идем.Гледам от снимки има такива живописни плажове.Ако може някой да сподели за местенце подходящо с дете,хубав плаж,по възможност хотела да е и басейн пак на Касандра.Не искаме ол инклузив,предпочитаме да хапваме на различни местенца.Предпочитаме хотела да е на спокойно място,но да е все пак оживено селище.И искам друго важно да попитам,все пак сме с  дете на път,ако недай се боже детенце нещо се разболее,повръщане ,разстройство,има ли къде бързо да се реагира.На някой случвало ли се е да ползва лекарски услуги там и да сподели как е.Благодаря предварително.

# 343
И аз очаквам отговора с нетърпение по повод на евентуално заболяване на тяхна територия.
С малко дете този въпрос е много важен. Peace

# 344
На нас ни се наложи да ползваме медицинска помощ за сина ми. Прегледаха го обстойно, дадоха му лекарства, лекарят ни остави дори личния си номер да го потърсим при необходимост през нощта.Не сме плащали нищо. Само му дадохме застраховката си, той се свърза по телефона със застрахователната компания и това беше.

Общи условия

Активация на акаунт