На море в Гърция - 4

• 141 257
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
  • с/у ОколоМръсТното
комикс   bouquet

# 556
  • София
 СКО, комикс много ви благодаря  bouquet

# 557
комикс   bouquet , зарибих се и аз с този хотел в геракини

# 558
Сега разбирам, че от 2 до 6 септ. (вкл.) имало почивни дни. Така ли е и ако да, някой да е видял добра оферта за Халкидики (някъде)?
Благодаря

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 15:39 от pipiole

# 559
  • София
Не съвсем, за съжаление на 3 се работи, реално почивните са 4,5 и 6 септември, 2ри пък е петък, няма как да не се работи. Съботата - на 3ти, се отработва 5 септ.

# 560
*2K*, Антемус-а го предложих на вери_найс-чето.  Hug Аз вече не искам по лъскави (да не кажа никакви) хотели в гръцко, а само по разните му там вилички и къщи. Но за Геракина имам причина да разпитвам за тоз х-л.
Joy нещо стана май развален телефон  hahaha аз коментирах х-л Миконос, Неа Каликратия, че бил зле  Mr. Green
Иначе не мога да си кривя душата Антемус го харесвам, но не ми попада в моментния финансов диапазон, който мога да си позволя  #Crazy та не го гледам изобщо и подобните нему също, та поне да не се дразня  Sick
Добре, че по Халкидики има безкрайно чудесни хотелчета за всякакви възможности, а и определено с различен чар, така, че всичко е наред  Peace

# 561

комикс,
подкрепям предложението ти.
От собствен опит и за който се интересува:
Собственикът е приятен мъж  и се грижи за комфорта на гостите си. Има малко плажче  под хотелчето,а на 10 м встрани е голям ,дълъг плаж. В двора има барбекю, и макар на нас да не ни се занимаваше, броя го за допълнителна екстра.Препоръчвам ъгловия апартамент- уникална гледка,широк и удобен.
Шани,
идеята ти за  Антемус е много добра, а за тези пари е супер.

Аз пък си имам нов кръстник-ще купува риза, ясно е

# 562
Ще задам въпроса си в тази тема, защото тук пишат хора, които са били вече на море в Гърция и може би ще имате информация.
Ще пътувам със семейната кола в Гърция, но ще съм без мъжът ми. Регистрацията на автомобила е на негово име, придобит е по време на брака и въпросът ми е - трябва ли ми пълномощно за управление на автомобила?

# 563
  • София
Ще задам въпроса си в тази тема, защото тук пишат хора, които са били вече на море в Гърция и може би ще имате информация.
Ще пътувам със семейната кола в Гърция, но ще съм без мъжът ми. Регистрацията на автомобила е на негово име, придобит е по време на брака и въпросът ми е - трябва ли ми пълномощно за управление на автомобила?

Нашата кола е регистрирана на фирмата на майка ми и досега нито са ми искали пълномощно нито са ми гледали документите на колата!

# 564
Поразгледах офертите за почивните дни около 6 септ., но все още цените са високи за мен. Около 600 евра за 5 дни за 2 +1 дете.  Видях офертата, която Шани е пуснала за Антемус и това вече повече ме устройва.
Как мислите, дали няма да е прекалено хладно около 22 септ. и то на Халкидики?
Ако някой срещне подобна оферта , моля да я сподели Simple Smile

# 565
Шани, мерси за предложението   bouquet. Ама и за мен е прекалено лъскав този хотел, но ще го имам предвид.

Давам повече подробности-не смятаме да се печем на плажа, доста се печем цяло лято във Варна Flutter Питам как е времето началото на октомври, например на Халкидики? Има ли ветрове, студове и дъжд както тук, или е по-мек климата? Искаме да почиваме, да се разхождаме, да правя снимки Crazy и изобщо да починем от шумотевицата цяло лято. Може и да е селце, но да е по-различно, например средиземноморски тип къщи, да има автентични таверни, а не ресторанти като за германци. Понеже досега никога не съм се интересувала от Гърция, никак не ми е познато като дестинация, все ходим по Анталия, та затова искам като начало да се ориентирам за район и конкретно селце. Също така нямаме много голям бюджет, ще обикаляме през деня с колата и ми се искаше да е остров, че да е по-екзотично, но видях хубави снимки и от Халкидики, така че ако там има такова място ще е о.к.
Благодаря ви предварително.

# 566
Very Nice, ясните дни са много приятни, но дъждовните си е яко студ и потискащ мрак. Дъжд на морето е едно от най-кошмарните неща за мен (а също не търча да се пържа по плажа). Така че, въпрос на късмет е.
В Халкидики почти всичко е затворено през октомври - хотели, таверни, много от хората се местят в Солун или други околни градове. Сезонът приключва наааай-късно към края на септември, някъде и в началото. По островите е друго. Щом обаче плажът не ти е приоритет, препоръчвам ти градчето Афитос (Afytos) - най-хубавото място на полуострова твърдо, единствено плажната ивица му е кусур. Бих отишла между 15 и 30 септември. Със сигурност няма да има туристи, а може и да целнете някой ден за плаж инцидентно.

Друг по-голям и жизнен град, който може да се пробва извън сезона, е Неос Мармарас. На 10 км над него в планината има и много приятно селце с автентична архитектура - Партенонас-

# 567
Абсолютно подкрепям Параход за Афитос  Peace уникално градче  Wink

# 568
Ох, че ме запленихте с този Афитос!  Heart Eyes

# 569
  • с/у ОколоМръсТното
Шани,
идеята ти за  Антемус е много добра, а за тези пари е супер.
Аз пък си имам нов кръстник-ще купува риза, ясно е

Blush Blush Blush

НОВА РИЗКА с извинение  Blush

*2К*  Hug  bouquet

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 14:30 от Шани

Общи условия

Активация на акаунт