На море в Гърция - 4

• 141 323
  • 744
  •   1
Отговори
# 75
Нямам много с какво да допринеса засега в темата, но си я следя отначало... Тази година и нашият бюджет е ограничен, но се надявам поне за няколко дни да отидем. За жалост няма да можем преди 20-ти юни, надявам се не става голяма жега още в края на юни...

# 76
Накои ходил ли е в ето този хотел http://www.aristotelesbeach.gr/ ? Интересуват ме условията и храната как са?

# 77
Накои ходил ли е в ето този хотел http://www.aristotelesbeach.gr/ ? Интересуват ме условията и храната как са?
Аз ли не виждам и не чета внимателно, но не откривам какви са цените...иначе мн хубаво изглежда  Heart Eyes

# 78
Аз ли не виждам и не чета внимателно, но не откривам какви са цените...иначе мн хубаво изглежда  Heart Eyes
Да, наистина на снимките изглежда много хубаво. Ами цените ги видях в сайта на една агенция, за юни предлагат ол инклузив за 82 евро за двама. Прочетох обаче някои лоши отзиви за хотела, но са от 2008 г. и затова ме интересува някои ако е ходил по-скоро да сподели.

# 79
Anny,
обичайната практика е да пуснеш запитване за конкретния период и вид настаняване, което те интересува, и тогава ти пращат цена.

Силве, нямам много какво да ти кажа за Каламици, то сме го обсъждали в темата - прекрасен плаж, 10-15 къщи накръст, три-четири кръчми. Помисли дали баткото няма да умре от скука. По въпроса ти, на плажа е само Ирене (или Ирини), откъдето Олив сега се върнаха, иначе някоя друга съфорумка щеше да ходи в 9-те музи, които са малко по-луксозни и скъпи (но са и доста по-далече от плажната ивица).

Хора, заминавам в петък, ако всичко върви по план!

# 80
  • София
Хайде лек път, и много хубаво време! Hug

Каламици според мен е добре ако се търси тотален релакс, без никакви забавления от конвенционален тип е, хората /а и децата там/ трябва да са си самодостатъчни и да се забавляват само от морето, плажа и хубавата компания.
Идеално е, ако се отиде компания от няколко семейства с деца например, или за абсолютно откъсване с книжка в ръка, за друго не става, дори и тв не се лови май, аз не съм се и опитвала, но мъжа ми направи плах опит и получи разконцентрирана мъглява тв. Laughing

# 81
  • Пловдив
Да, наистина на снимките изглежда много хубаво. Ами цените ги видях в сайта на една агенция, за юни предлагат ол инклузив за 82 евро за двама. Прочетох обаче някои лоши отзиви за хотела, но са от 2008 г. и затова ме интересува някои ако е ходил по-скоро да сподели.
Аз съм ходила,не го препоръчвам за нищо на света!Беше най кошмарната ми почивка и кракът ми повече няма да стъпи там.На българите дават най лошите стаи или къщички.Нашата се наводни и се наложи 2 дни да стоим във вода до глезените докато ни преместят.Стаята на другата двойка беше цялата във мухъл.Тях ги преместиха след 3 дни в друга която течеше покрива!Целият персонал е от българи които само вдигат ръце и казват"' Ми това е ,нищо не може да се направи!"Телефона на българската агенция стана червен от звънене и обясняване каква е ситуацията,на тях казаха че са ни преместили а на нас че сега няма друга свободна стая!Не и искам и да се сещам за тази почивка!

# 82
  • София
Записвам се и аз да ви следя  Hug

Ние вече бяхме 2 пъти тая година - по Великден на хотел Океания, а сега по 24ти май си бяхме взели малко допълнителна отпуска и си изкарахме супер моренце на Тасос, отново на Александра бийч, най-якия хотел на любимия ни зелен остров...  Grinning Grinning Grinning

За летните месеци по принцип не проявяваме интерес, понеже ни е адски топло тогава, а и цените са значително по-високи, което не е за подценяване... Но пък за септември / октомври, кой знае, може и пак да ни се отвори парашута за някой и друг ден...  Grinning

Ситония ми се върти като идея. Нещо селско, ама да има готини натурални кръчмички с прясна рибка. И хубав пясъчен плаж. И да е спокойно... и красиво... Вурвуру ми хвалят едни приятели. А от друг източних чух препоръка за Агиос Николаос (по хубав бил плажа???) Моля за препоръчки.   bouquet

# 83
Изпуснала съм ви.   bouquet

# 84
  • София
Здравейте,
Аз да се похваля, че най-накрая си получихме ваучерите от немците (няма по-точни от тези хора #Crazy) и другата събота заминаваме за Dion Palace. Вече нямам търпение  Crazy
Хубава почивка на всички в слънчева Гърция  Hug

# 85
Здравейте,
Аз да се похваля, че най-накрая си получихме ваучерите от немците (няма по-точни от тези хора #Crazy) и другата събота заминаваме за Dion Palace. Вече нямам търпение  Crazy
Хубава почивка на всички в слънчева Гърция  Hug

И ние ще почиваме там от 12ти юни. Може да се засе1ем. Хубаво изкарване!  bouquet

# 86
Привет Simple Smile темата е страхотна! Изчетох темата, предишните също ги попрегледах - и вече съм почти убедена, че искам да ходя на море в Гърция! Но избора е огроомен и съм доста объркана Rolling Eyes Моля за помощ, виждам, че сте повече от любезни в темата Simple Smile
Значи - изключвайки разходките в Солун и една кратка петдневна почивка на о.Тасос преди години - не съм била никъде другъде в Гърция.
Предпочитам място, където плажа е хубав (и пясъка, и водата), подходящ за малки деца; за пренощуване предпочитам студио със спалня и две отделни легла, като бих искала да има и кухненски бокс.
След прочетеното тук вече имам няколко набелязани места: Неа врасна, Керамоти, Каламици, Ставрос (за последното незнам населено място ли е, плаж ли е). Моля за помощ - насочете ме към подходящо за мен място ( с прилични цени на нощувки).
Благодаря !

# 87
Ниниел, Ставрос е първото селце на юг след Аспровалта (Неа Врасна и Аспровалта са едно и също населено място всъщност, на много карти Неа Врасна не е отбелязана).

Общо взето всички, които си посочила, стават. Вурвуру, Торони, Сарти - също отговарят на условията ти (въпреки че аз не харесвам Сарти изобщо, други не харесват Торони например). Бях пускала преди време един линк със студиа по всички ръкави на Халкидики. Ако искаш, го погледни и започнете от избора на студио, което да съвпада с изискванията ви - пък на плаж винаги може да се ходи и в съседните села.

Керамоти също става, но то е подходящо за съчетаване с разходки до Тасос и Кавала, а ти пишеш, че си ходила натам.

П.П. Между другото, новото ми откритие от днес е това (аз от 3-4 години го ползвам тоя сайт и още има изненади, плюс, че прибавят и нови). Който иска да излиза директно по чехли на плажа на Сикия, да се мятка! Може и ние да наминем да огледаме района по някое време другата седмица.

Абе тая година нещо ми се очертава много пълно с народ на Халкидики... уж криза... юж юни...

# 88
Анита, благодаря! Ми той баткото ни ако си има компания някое детенце (както мислим евентуално да ходим заедно с едно приятелско семейство), не му трябва нищо друго. Аз и малкият сме също ОК, но таткото ни как ще го убедя да отидем някъде, където има само плаж и море, не знам. Но ако е за 3-4-5 дни най-много, ще се навие... Олив много ми помогна с разказа си и ако решим да ходим, ще рискувам с Каламици Simple Smile Иначе писах на Ирини и ми даде цена на апартамента за юни и септември 50 Евро, което ми се струва добре.

# 89
Благодаря,  Параход   bouquet
Въпросният линк вече го сейвнах във фейвъритс, мерси.
А вариант достигане до плаж с кола - това за мъжа ми е пълен абсурд,  против природата му е, не би го напарвил Embarassed така че ще се поогледам за настаняване близо до плаж.
Още веднъж - благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт