На море в Гърция - 4

• 141 237
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
Абсолютно подкрепям Фран за Афитис  Peace
Единствения минус, ако може да се нарече такъв е плажа, но пък за нас не беше проблем, има къде по-каменисти на Касандра, а пък на децата ми дори много им хареса  Hug
А градчето е любимото ми на Халкидики  Wink

# 391
  • Софето
За Сарти някакви отзиви, плажа, таверни, хотелче/апартаментни?
Някой да е бил тук http://www.thalassa-sarti-hotel.com/ или
http://www.sarti-theodora.gr/

# 392
*MALENA ,
Теодора е в началото,идвайки от Вурвуру,пред хотела има  готино кафе и следва  плажа.
Тук са съсредоточени и повечето таверни,за които мога да разказвам дълго.
Таласа е в другия край на селището,по-баровско  е.

# 393
Сега обърнах внимание, че цените в Игълс палас са неприлично високи и очевидно отпада.

А можете ли да направите сравнение между Халкидики и Корфу?

# 394
  • София

Халкидики е място за почивка и релакс. Има само малки градчета и селца и много спокойствие. Сменяш само плажчета и таверни  Wink. Забележителности няма почти никакви. Корфу е подходящ за хора, които много не ги свърта на плажа и търсят какво да видят. Столицата е много красива, във венециански стил, има 2 крепости. Заслужава си да се види вилата на принцеса Сиси с красивата градина, Каналът на любовта в Сидари, манастирът над Палеокастрица, предлагат се разходки с лодки в пещерите. С други думи - съчетава се почивка с екскурзия.

# 395
  • София
Отзиви за Elinotel Apolamare 5 *, Ханиоти ???

# 396
  • София
В Афитис надникнахме през м. май тази година - много ми хареса - точно малък, луксозен бутиков хотел, всеки детайл е изпипан, прекрасен е, но ми се струва, че е повече за романтична почивка. Не видях много малки деца, и някак атмосферата беше една такава лежерна и спокойна, че ние с 2 деца смутихме за 15 мин. тишината, докато го разглеждахме. Simple Smile

# 397
В Афитис надникнахме през м. май тази година - много ми хареса - точно малък, луксозен бутиков хотел, всеки детайл е изпипан, прекрасен е, но ми се струва, че е повече за романтична почивка. Не видях много малки деца, и някак атмосферата беше една такава лежерна и спокойна, че ние с 2 деца смутихме за 15 мин. тишината, докато го разглеждахме. Simple Smile

quote author=Тaня67 link=topic=587302.msg19263329#msg19263329 date=1311013981]

Халкидики е място за почивка и релакс. Има само малки градчета и селца и много спокойствие. Сменяш само плажчета и таверни  Wink. Забележителности няма почти никакви. Корфу е подходящ за хора, които много не ги свърта на плажа и търсят какво да видят. Столицата е много красива, във венециански стил, има 2 крепости. Заслужава си да се види вилата на принцеса Сиси с красивата градина, Каналът на любовта в Сидари, манастирът над Палеокастрица, предлагат се разходки с лодки в пещерите. С други думи - съчетава се почивка с екскурзия.
[/quote]

Много благодаря и на двете ви- точно това ме интересуваше! От една страна търся пълно спокйствие, а от друга не обичаме да прекарваме целия дне на плажа. Сега трябва да избера.  bouquet

# 398
  • Софето
Приятели бяха на all inclusive миналата година, много са доволни, храна, плаж, хотел... И аз исках миналата година да сме там, но съпруга отказа да сменим Сани, ходихме да го видя на "живо" и хотела е малак, басейна също, плажа става, около него има и други хотелчета, буквално на метър от хотела (което не ми хареса) и няма паркинг (поне за нас е много важно да има паркинг).

# 399
  • Софето
*MALENA ,
Теодора е в началото,идвайки от Вурвуру,пред хотела има  готино кафе и следва  плажа.
Тук са съсредоточени и повечето таверни,за които мога да разказвам дълго.
Таласа е в другия край на селището,по-баровско  е.
Kari2 от твоите снимки ме хвана такова желание за този район, тези пресни риби, калмари и октоподи мммммм....жалко че в София не умеят да ги приготвят, за последно в Германия в гръцки ресторант преди повече от месец им се наслаждавах и така мее хванал апетита по морските вкусотиии  Grinning. За Сарти може ли да разкажеш какво ти хареса, има ли много и хубави таверни, пекранички за банички и сладкиши. Не мога да реша кой от двата хотела да избера, в Теодора е 65Е, а в Таласа 130Е  Thinking.

# 400
  • София
Afitis е много приятен хотел. В действителност изглежда точно като на снимките в сайта. Има басейни, които стават за децата, защото както вече са ти казали плажът е много каменист. На нас самото селище ни е любимо.

Ще пътуваме другата седмица към Афитос, но в хотел Афитис нямаше места, както е в един друг, който ми хареса на картинки (Rigas), та съм резервирала Petrino Suites. Някой има ли отзиви (не, че не съм го и платила), но е изненада за рождения ден на мъжа ми и се надявам да е ок.

# 401
Ем ма, невероятно красив е този хотел Петрино суитс! Обожавам каменните къщи.  Ако не е пустата гледка към морето, на която много държа, бих сменила веднага Афитис с този хотул.

# 402
  • София
Приятели бяха на all inclusive миналата година, много са доволни, храна, плаж, хотел... И аз исках миналата година да сме там, но съпруга отказа да сменим Сани, ходихме да го видя на "живо" и хотела е малак, басейна също, плажа става, около него има и други хотелчета, буквално на метър от хотела (което не ми хареса) и няма паркинг (поне за нас е много важно да има паркинг).
e  и мен точно това ме притеснява. отговориха ми, че имало безплатен, обществен в близост, ама бил сигурен, спокоен и без трафик  Rolling Eyes

# 403
Момичета, виждам че "Посока" са пуснали промоция за Александрос палас /Атон/. В края на април бях там, така че ако имате въпроси - питайте. Simple Smile

# 404
Aз пък миналия ден се върнах от Геракина. Не препоръчвам на никого: грозни стаи, гадна храна....СОЦ АУУУ сетих се, че и кърпите не сменяха.
Може би единствено анимациите бяха ок.

Общи условия

Активация на акаунт