Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки

• 123 356
  • 743
  •   1
Отговори
# 30
Момичета, творите чудеса   bouquet

Да се престраша и аз да покажа една чанта, която си оплетох наскоро  Sunglasses

https://picasaweb.google.com/118093470310777903383/Bag#

# 31
Членския ми внос към новата тема:
* * *

Пончо за подарък на племенницата ми - разход 150гр прежда.Изплетено от 2 правоъгълника, единия в техника брумстик, другия с пчелни клетки.Може да се носи по 4 начина.(позира ми колежка)

Желаещи за русенска среща?

# 32
  • София
Дидк@, много е хубаво! Какво е това брумстик? Тъй де, едва ли става дума за хигиена... Simple Smile

# 33
Бързам да се оправдая че още не съм снимала  Crazy
Имам питане... Имаше една машинка за махане на пилинга или бобчетата , които се получават на блузите. Имам съмнения за тия двете, но не съм сигурна:
http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/48_97/products_id/408
http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/48_97/products_id/2117
или това
http://shop.milenastyle.com/product_info.php/cPath/106_121/products_id/1997

доци, сигурна ли си? аз виждам три гребена за кардиране, което е съвсем друго. Имам машинка за пилинг, тя изглежда съвсем различно, ето така например

дидка, браво. Какво е брумстик?
поздравления на весела Ахрима за майсторството!

# 34
# 35
как бързо времето лети....

Big Bad Mamma  много ми хареса чантата ти!

# 36
  • Варна
Хайде и аз да се запиша в новата тема. Кати мерси, и кураж за следващ опит!

Калинка-Малинка, Big Bad Mamma чудни са ви чантите, и аз искам Joy

Big Bad Mamma, би ли споделила кава е преждата и нещо за модела

Весела и твоята рокля много добре се е получила, браво

Блу ай, Дидка поздравления и за вас  bouquet

Дано не съм изпуснала някого, че набързо дочитах старата тема и прегледах тази

Да ви покажа най- накрая след месец и полвина размотаване и моята Ариел

снимката е с телефон

И да споделя, че започнах онази прекрасна жилетка от януарската Верена, която Карамелена изплете съвършено, с Котон софт на два ката и много ми харесва как се получава.Снимки по нататък, да заприлича на нещо
Спорна седмиа на всички Hug

# 37
  • Варна
И аз се записвам, като отворя темата вадя преждите и после пак нищо. Rolling Eyes

# 38
Момичета, радвам се, че ви хареса  Flutter.

Чантата, обаче, си я измислих аз, т.е. нямам модел  Sad. Плетките са елементарни - плътната част е от висок пълнеж с една наметка, за да остане само лицево от едната страна връщах следващия ред нисък пълнеж. Плътната част я плетох наведнъж, т.е. разширявах и стеснявах , така че да станат два трапеца (е, не е без кусури, ама кой ти гледа Mr. Green). Мрежестата част гледах да е в контраст с плътната, да изглежда, сякаш "върви" перпендикулярно на нея. Започнах я от средата, между двата трапеца и карах нагоре. Последно направих бордюра, който също е висок пълнеж, но не съм го редувала с нисък, защото обикаля цялата чанта и не се наложи. Май не го обясних както трябва, ама по-добре не мога  Mr. Green.

Сложих и подплата, ама я заших под бордюра, а и не я захванах за мрежестата част, така че да седи по-ефирно. "Дръжките" са от едни метални гердани, които видях за по лев и петдесет в едно магазинче за евтинии  Mr. Green.

А, преждата я бях купувала преди поне 10 години (дано не излезе, че си крия триковете Confused) - така че и за нея не мога да кажа много. В интерес на истината само за чанта става, защото беше безумна като качество, постоянно изтъняваше и аз съм я навързала на възли в опаката част. Но е памук (май, защото и етикет няма), освен това е добре усукана, та стои добре за една кука. Ще взема да снимам кълбетата, които ми останаха, че да се ориентирате за какво иде реч.

Продължавайте да плетете красоти, дано пак се включа с нещо ново, но след някой месец, че е време усилно  Mr. Green

# 39
Да се запиша и аз, че докато се обърна и нова темичка сте започнали. Имам изплетена рокля и болеро към нея, но ме съм я снимала, обещавам това да стане скоро и да я покажа. Успех на всички с новите плетива и никакво разплитане.

# 40
  • Севлиево
тити хич не съм сигурна. За това питам Simple Smile Незнам в БГ има ли такива неща Thinking

# 41
искам да поздравя Дидка@, MBR и В12 за красивите неща,които са показали
Big Mama, поздравления за чантата също....красива е.
IPG, незнам защо се казва Ариел,но е много много стилно Peace
Диде, и аз се чудех какво е брумстик, но след като го показа естанових,че го знам,но не под това наименовение ooooh!

В темата забелязвам раздвижване,включили са се повече плетачки, браво...липсвахте
Кати,съжалявам, ако се е случило това,което предполагам...но наистина,пооформи темата,де...Знаете, и преди съм казвала,че за мен поне,първия пост е  от значение...така ще ни е и по цветно,ако речеш да добавиш снимчици,добри думи...А, и да не дабравя,пролетта дойде и отминава, заглавието не ми се струва тематично /е сега вече може като второ име да ми викате "критиката"/

# 42
Момичета, отваря ли ви се библиотеката, не е критика към оформлението на темата Heart Eyes, защото линкът от предната също при мен не работи?!

# 43
тити хич не съм сигурна. За това питам Simple Smile Незнам в БГ има ли такива неща Thinking

чела съм, че се предлага в ТСМ и Технополис, също пусни в гугъл "пилинг за дрехи", има разни онлайн продажби.

# 44
В12, МБР, Дидка, Биг Бед Мама, Ай Пи Джи - страхотни сте! Зарадвахте ме много с красотите си.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт