Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки

• 123 372
  • 743
  •   1
Отговори
# 45
  • на Русе
запис  bouquet

# 46
Здравейте!Благодарности на Кати за новата тема!Днес свърших едно доста обемно и пипкаво плетиво и тези дни ще го фотографирам.IPG,останаха ми очите на твоята Ариел.Чудесни чантички видях!С една дума СТРАХОТНИ СТЕ!

# 47
  • София
С колко страхотни плетива сте напълнили новата тема   bouquet
IPG, Ариелката ти е станала страхотна, струвало си е мъките със Summer-a.
Страшно ми хареса пончото на Дидка, особено частта с брумстик (това трябва да го разуча!),
и перуанската рокля на Весела Ахрима, и чантата с металните халки на Big Bad Mamma
 Hug Hug

IPG, да не забравя, захванах блузката с Breeze на Нако (70% египетски памук, 30% вискоза).
Много леко се плете, засега съм доволна от преждата. Цветът е синьо-зелен, но фотоапаратът ... Confused

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 14:02 от Carmela Biscuit

# 48
  • Варна
Big Bad Mamma,чантата ти е мн хубава,особено с тея дръжки си е цяло бижу!!!  bouquet

Дидка,страхотно пончо!Брумстик(не знаех,че така се казва) ми е мн любима плетка....между другото-страхотни сандалки!!!!!

# 49
  • София
Здравейте и от мен в новата тема.

Много хубави чанти и рокли сте направили...

Дидка пончото много ми харесва, може би ще пробвам да направя подобно за себе си, щом казваш, че са само два правоъгълника.

Аз направих тази шапка, по модел на осинките, едно одеялце и започнах една жилетка тунизийска плетка. Тези дни ще правя ръкавите...

# 50
Момичета, отваря ли ви се библиотеката, не е критика към оформлението на темата Heart Eyes, защото линкът от предната също при мен не работи?!

При мен работи- да кажат другите.
И да използвам възможността да се извиня ли...да се оправдая ли...
В сайта ми вече има 2-3 реклами за проба- дали това нещо може да ми донесе някакви доходи. Надявам се не се дразните от присъствието им.
Ефекта им не е голям- от 3 седмици- няма и лев Simple Smile)) да не говорим че се изплащат чак като станат 20лв.
Но въпреки всичко съм упорита и ще ги умножа в страниците на сайта си- да знаете- да не се дразните. Simple Smile

# 51
Много добър старт на темата, браво момичета!
Весела Ахрима , няма значение качеството на снимките, личи качеството на роклята, поздравления!

Не мога да не обърна специално внимание на чантата на Big Bad Mamma, много ми хареса и като видях дръжките,се сетих,че имам подобен колан от ученическите си години, трябва да го изровя и да му намеря ново предназначение  Simple Smile

Доци, http://www.techno-bg.com/?action=showCat&catId=1158&ot=1&type=t
и както казва Тити, и в ТСМ магазините има,но не знам точно в Севлиево дали ще се намери.

# 52
Такива машинки (за обиране на топчета по дрехи) продават и в Кауфланд. Понякога са на онези рафтове посредата, където има всякакви джунджурии. Иначе  моят метод за премахване на топчета е бръснене- вземате една самобръсначка (по добре да не е съвсем нова, че е много остра), и леекичко "обръсвате"  дрехата. Важно е да не натискате много и дрехата да е на равна повърхност. Аз го правя на дъската за гладене.

# 53
Inok, хвърлила съм оче на тази рокличка Heart Eyes http://foto.mail.ru/mail/inok1980/1095/1164
Би ли споделила моля те ти с каква прежда я плете? С каква ще стане добре? newsm78

# 54
Цануша, от вискоза ли плете роклята, както е по описанието? Можеш ли да ми препоръчаш вискоза, която не се разтегля?
Кати, много тъжни новини. Горе главата и дано след няколко месеца да ни зарадваш отново!
Дидка, поздравления, че си изучила брумстика!
Просто кирилизацията, лека и доходна!  Grinning

Не успях да дочета миналата тема. В тази се включвам с поредица от шапки:

# 55
  • София
Inok, хвърлила съм оче на тази рокличка Heart Eyes http://foto.mail.ru/mail/inok1980/1095/1164
Би ли споделила моля те ти с каква прежда я плете? С каква ще стане добре? newsm78

Илина, честно казано нямам представа за преждата, от която съм плела. Тя беше в бобина, без никакви етикети и обяснения. Дебеличка е, затова роклята съм я изплела за седмица. Мисля, че съдържание и е лен, вискоза и вълна. Трудно се плетеше, защото не е усукана, но харесва ми в изделието.
Първоначално търсех лен, мисля че точно тази рокля би била хубава от лен с нещо друго. Момичета ако имат някакви впечатления от подобна прежда, да посъветват за избора, защото друго с лен не съм плела.

Стейси, шапки са супер!

# 56
Лукаса, може ли да ми споделиш модела за тези красоти http://mayanikolova.snimka.bg/hobby/pletivo.575083.22982177 - аз бях гледала нещо подобно в ю-тюб, но когато го направих, нямаше нищо общо с първоначалния замисъл;

аз снощи си пристигнах от БГ и съм много доволна, че си накупих прекрасни бебешки прежди оттам; взела съм си за още едно бебешко одеалце да направя и още 3-4 вида различни розови меланжи - да се вихря свободно в бебешкото творчество!

още веднъж ще ви споделя, че много се радвам, че ви открих и винаги е прекрасно да разглеждам произведенията!
късмет   bouquet

# 57
Стейси, бежовата шапка е супер готина! Искам точно такава, купих си една готова, много подобна, ама периферията ѝ не се къдри. Кажи с каква прежда оплете тази и някакви тънкости ако си прилагала в процеса на плетене.

# 58
 newsm18 честита нова тема, запис

# 59
Запис, да не ви загубя.
Не съм чела отдавна, а и не съм плела, но скоро смятам да си довърша пелената, че то не остана.  Blush
Кати, благодаря за темичката.

Общи условия

Активация на акаунт