Захващаме пролетни плетки - цветни болерца, жилетки

• 123 375
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
blue eye,как направи тази хубава плитка на шапката?Страхотно се е получило  Heart Eyes
Весела Ахрима,снимай ако можеш на светло място,не в коридор например.При повече светлина стават най-хубави снимки  Peace Но и така се вижда майсторството  Heart Eyes
Пуфи,ще я имам в предвид,много благодаря за препоръката   bouquet Hug Hug Hug
Big Bad Mamma много шикозна чанта,поздравления   bouquet
Дидк@ ,страхотно пончо  Heart Eyes
IPG,Steisi,Lukasа,страхотни красоти bouquet
pepito21,за теб питах вчера,как си,как е принцеската  Heart Eyes Hug

# 61
Амели, и трите са плетени от любимата ми "Лилия" с кука 3,5 мм. Няма особен трик за бежовата шапка. Между дъното и периферията направих два реда нисък пълнеж.
пепито21, леко раждане, то съвсем е наближило и да ни се похвалиш с пелената.

# 62
Благодаря на всички за отзивите ви!  bouquet
Стейси, майстор си на куката, браво за шапките!  (май си пропуснала - преди около месец Пепито се сдоби с дъщеричка   babyuu  )  Hug

# 63
Eдин пИпИруден летен шал от мен:

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 10:45 от big pufana

# 64
  • на брега на реката
Много ми харесват роклите на Инок, но имам въпрос - откъде намирате подплати за тях? Има ли готови да се продават или си шиете по поръчка?

# 65
  • Варна
IPG, да не забравя, захванах блузката с Breeze на Нако (70% египетски памук, 30% вискоза).
Много леко се плете, засега съм доволна от преждата. Цветът е синьо-зелен, но фотоапаратът ... Confused

[/quote]

Благодаря Карамелена, харесва ми кака стои изплетеното от тази прежда, ще потърся от нея

Eдин пИпИруден летен шал от мен:

Много свежо Пуфи, никога не съм плела с лента, не се ли разтяга

http://www.liveinternet.ru/users/mirellka/post169051195   доста инересни неща видях тук, ако за някой представлява интерес, споделям

Хубав ден на всички! Hug

# 66
Много свежо Пуфи, никога не съм плела с лента, не се ли разтяга

Мерс, АйПиДжи. Не, защото е еластична.

# 67
  • София
Много ми харесват роклите на Инок, но имам въпрос - откъде намирате подплати за тях? Има ли готови да се продават или си шиете по поръчка?

Моята майка е шивачка и я притеснявам време от време да ми ушие подплата. Мислех да потърся по магазини за бельо нещо като роклички. В руския се казват комбинации, не знам как е на български. Мисля, че ще станат идеално за подплата. Дори ако намеря, ще си взема няколко бройки от различен цвят.

Пуфана, готино шалче  Wink

# 68
Мислех да потърся по магазини за бельо нещо като роклички. В руския се казват комбинации, не знам как е на български. Мисля, че ще станат идеално за подплата. Дори ако намеря, ще си взема няколко бройки от различен цвят.

Пуфана, готино шалче  Wink

Комбинезони се казват на български, Иноки. Мерсачи за похвалата!

# 69
Мислех да потърся по магазини за бельо нещо като роклички. В руския се казват комбинации, не знам как е на български. Мисля, че ще станат идеално за подплата. Дори ако намеря, ще си взема няколко бройки от различен цвят.

Ако нямате притеснения от дрехите втора употреба, аз си купувам от тях едноцветни летни роклички с тънки презрамки и ги ползвам за подплата, материите са страхотни, а понякога в големите магазини има и чисто нови, вкл. в различни размери.

# 70
  • София
Момичета, отваря ли ви се библиотеката, не е критика към оформлението на темата Heart Eyes, защото линкът от предната също при мен не работи?!

Да, отваря ми се...

А по въпроса за оформлението - ами, мисля, че сме най- различни, изповядваме различни религии - или липса на такава, нямам основания да смятам, че всички плетящи са вярващи, предполагам, че имаме и различни литературни вкусове, едва ли бих имала някакво оправдание да се опитвам да налагам собственото си вероизповедание, литературен вкус или художествени предпочитания на останалите.

Може би и друг би се зарадвал на Смъртта на Смирненски или Черепите на Дали, или, да речем, увита в змия красавица на Валейо, но... подозирам, че други биха имали различни художествени уклони.

Все пак нещото, което ни свързва, е любовта към плетенето, не сходните художествени вкусове. За тях си има теми - примерно аз пиша в тема за Тери Пратчет, но не бих посмяла да налагам собственото си увлечение на останалите. Не би било редно.

# 71
  • София
Момичета, отваря ли ви се библиотеката, не е критика към оформлението на темата Heart Eyes, защото линкът от предната също при мен не работи?!

При мен работи- да кажат другите.
И да използвам възможността да се извиня ли...да се оправдая ли...
В сайта ми вече има 2-3 реклами за проба- дали това нещо може да ми донесе някакви доходи. Надявам се не се дразните от присъствието им.
Ефекта им не е голям- от 3 седмици- няма и лев Simple Smile)) да не говорим че се изплащат чак като станат 20лв.
Но въпреки всичко съм упорита и ще ги умножа в страниците на сайта си- да знаете- да не се дразните. Simple Smile

Не се извинявай. Поддържането на библиотеката си е работа, която правиш напълно безвъзмездно за нашето общо благо... смятам, че ако цъкането по рекламите ще е от полза за теб, не би представлявало кой знае каква жертва от наша страна ако подадем ръка...

# 72
Цануша, аз използвам сатенени нощнички. Могат да се комбинират всякак и роклята всеки път да стои различно.
Кати, най-важното е да има тема, ако питаш мен. На първата страница изобщо не обръщам внимание, отварям я само първия път.

# 73
Напоследък ви изпускам. То и плетка не ми спори, но поне вдъхновение да търся при вас.

# 74
Пуфче, шала много ми харесва !   Hug   Цветовете са му наистина много  хубави...аз нали сега съм на вълна свежи и по бледи тонове, и направо се влюбих в него...И аз сега плета едно бледозеленичко, резида..ама като стане ще показвам..
Искам да ви попитам, някой плел ли е този мултифункционален шал, от 1 стр, на библиотеката ? Интересува ме каква е кройката му ? Много го харесах ,но го замислям на 2 игли да го изплета..,дали ще стане ?   newsm78
http://www.stitchdiva.com/ProductInfo.aspx?productid=SDSKIT-029
 и колко прежда отива за него?

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 21:08 от Pinkito

Общи условия

Активация на акаунт