Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 51

• 34 503
  • 718
  •   1
Отговори
# 240
Добра вечер , дами !  bouquet
 Няколко неща ми направиха много силно впечатление в днешния епизод !
Думите на Бехлюл , които Нихал сподели - "Искам да се пречистя с теб " - някои от вас ще си спомнят , че това беше моят коментар преди мнооого , много теми , оказа се , че не съм била далеч от истината ! Peace
Другото , което каза Бехлюл - " Обичай ме , Нихал !" - това не беше молба , това беше стон и най- вече  , беше ясно доказателство за чувствата ,му към нея ! Или по- скоро липсата на такива !
После - начинът , по който за части от секундата му се промени изражението , когато видя счупеното огледало  и как обходи за миг просто стаята , за да види Бихтер ! Защо ли е толкова загрижен за нея ?
И Бихтер ...толкова отчаяна , самотна , нещастна , озлобена , безсилна - невероятна игра на Берен ! Няма да забравя очите и , отразени в огледалото !Счупеното огледало - символ на разбития и живот , на погубените и чувства , на поруганите и мечти... Сякаш в него гледаше отломките на собствения си живот , разбит на парчета ! Парчета от собствената и плът , кръв , чувства ! За мен това беше преломният момент - Бихтер вече я няма !

bouquet Страхотно си го написала. Тръпки ме побиха Hug

# 241
Мисля че точно това иска вече да не е с Нихал В следващите епизоди даже ще моли майка си да осуети сватбата . Не съм сигурна при сегашното исъстояние дали осъзнава че за тях вече няма бъдеще но тя си мисли че ако не е с Нихал ако там нещата приключат той ще се върне при нея . Горката заблудена душа Ивана мерси за инфото. Човек като почне да лъже един път няма спиране способен е на всичко и винаги друг му е виновен

# 242
Добра вечер , дами !  bouquet
 Няколко неща ми направиха много силно впечатление в днешния епизод !
Думите на Бехлюл , които Нихал сподели - "Искам да се пречистя с теб " - някои от вас ще си спомнят , че това беше моят коментар преди мнооого , много теми , оказа се , че не съм била далеч от истината ! Peace
Другото , което каза Бехлюл - " Обичай ме , Нихал !" - това не беше молба , това беше стон и най- вече  , беше ясно доказателство за чувствата ,му към нея ! Или по- скоро липсата на такива !
После - начинът , по който за части от секундата му се промени изражението , когато видя счупеното огледало  и как обходи за миг просто стаята , за да види Бихтер ! Защо ли е толкова загрижен за нея ?
И Бихтер ...толкова отчаяна , самотна , нещастна , озлобена , безсилна - невероятна игра на Берен ! Няма да забравя очите и , отразени в огледалото !Счупеното огледало - символ на разбития и живот , на погубените и чувства , на поруганите и мечти... Сякаш в него гледаше отломките на собствения си живот , разбит на парчета ! Парчета от собствената и плът , кръв , чувства ! За мен това беше преломният момент - Бихтер вече я няма !

smile3501 smile3501 smile3501

Понякога погледът и изражението са по-силни от думите  Peace Бех може да си казва, каквото иска, но очите му говорят друго

# 243
  Госпожата  Hug Акцентирала си върху огледалото-бих казала,че това е нейното разбито на хиляди парченца сърце,страхотен коментар ,подкрепям изцяло  bouquet  Само с допълнението,че Бих все още я има,но е разпиляна на холяди частици,които ако не се съберат скоро,ще се разпилеят завинаги,както за жалост и става. Тя е поставена на колене-от чувствата си,всички-от любовта до безсилието и отчаянието.

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 22:30 от charovnica

# 244
Мисля че точно това иска вече да не е с Нихал В следващите епизоди даже ще моли майка си да осуети сватбата . Не съм сигурна при сегашното исъстояние дали осъзнава че за тях вече няма бъдеще но тя си мисли че ако не е с Нихал ако там нещата приключат той ще се върне при нея . Горката заблудена душа
МИсля че откакто се влюби в Бех за Бихтер вече не съществува никой друг освен ТОЙ. Тя буквално е свела целят си свят в него.
Надеждата умирала последна Peace

# 245
За съжаление заедно със самата Бихтер

# 246
# 247
# 248
Аз не мога да разбера защо не гледате сериала от страна на актьорската игра а обсъждате толкова много героите като че ли ще ги осиновявате

# 249
за актьорската игра няма какво да коментираме там всички сме на едно мнение - великолепна няма слабо звено

# 250
Аз не мога да разбера защо не гледате сериала от страна на актьорската игра а обсъждате толкова много героите като че ли ще ги осиновявате

Joy Joy Joy Да ти кажа , особено един от тях , няма да откажа и да осиновя ! Wink Може би "осиновя " не е точната дума , ама да е около мен там... Embarassed

Ако това е влюбеният и щастлив с новата си изгора Бехлюл - халал да му е и тя и любовта ! ooooh!
djoleva , права си ! За съжаление със самата Бихтер ! Peace Ако не трябваше да има още няколко епизода , които да доведат до самоубийството на Бихтер , сценаристите можеха още тази вечер да приключат с филма !
Чаровница ,  Hug много ми хареса коментара за любовта между Бихтер и Бехлюл!  bouquet
 ivana27 , Dream Team ,  Hug Hug!

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 22:37 от gospojata

# 251
Благодаря за снимките   bouquet

# 252
 Госпожата ако ще осиновяваш Бехлюл да вземеш да го стегнеш малко да се държи като мъж

# 253
Госпожата ако ще осиновяваш Бехлюл да вземеш да го стегнеш малко да се държи като мъж

Оооо , можеш да разчиташ на мен за това ! Wink

# 254
 Някъде из предишните теми бях почела че Аднан ще поиска развод  ако е така защо .

Общи условия

Активация на акаунт