Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 51

• 34 504
  • 718
  •   1
Отговори
# 255
  Госпожата,благодаря   bouquet

Последна редакция: ср, 01 юни 2011, 22:51 от charovnica

# 256
Някъде из предишните теми бях почела че Аднан ще поиска развод  ако е така защо .
Иска развод в последният епизод, понеже Бихтер вече неможе да се контролира и той вижда колко са нещастни и той и тя и че за тях няма бъдеще(най-накрая прогледна). Ще и го каже на вечеря , че иска да се разведат веднага след сватбата на Бехлюл и Нихал.
Аз пак да попитам за анкетата защото виждам че води . Какво значи : "опитва се да се влюби"?

# 257
 Е това съвсем я съсипва защото ако се разведат ще се отдалечи завинаги от Бехлюл . Това е поредния удар но Аднан е прав

# 258
Госпожата дали ще ме осинови или леля ще ме вземе

# 259
  Хайде да наддаваме,залагам на Госпожата  Grinning

# 260
Госпожата дали ще ме осинови или леля ще ме вземе

Госпожата ще е  Laughing  но като свърши филма  ,иначе леля ще е много ядосана

# 261
 Хайде да наддаваме,залагам на Госпожата  Grinning

newsm44 ! Тя му е леля по роднинска линия , аз малко съм му леля по възрастов критерий , ама имам някои скрити таланти - може и да се преборя !

dterziiska ,  Heart Eyes хич да не се почесва там , дето не го сърби ! Naughty Взимам го !

ivana27 , ами тя лея и без това е ядосана , защо да чакаме до края ! Laughing

# 262
Харесвате ми всички

а за леля я да оставим чичо

# 263
# 264
"Забраненият плод" взриви страстите в Афганистан
Радикални ислямисти са убедени, че сериалът руши моралните семейни устои
Турският сериал "Забраненият плод", който върви и у нас, породи остро възмущение в Афганистан.

Сериалът, в който се разказва за невъзможната любов между Бихтер и Бехлюл, които под покрива на съпруга и чичо си, съответно, се отдават на греховни страсти, но впоследствие плащат сурово, руши моралните устои на афганското семейство, според радикалните ислямисти в страната.

Те дори призовават да бъде взривена телевизията, излъчваща в Афганистан "Забраненият плод", предаде турската частна телевизия НТВ, цитирана от БТА. В Афганистан сериалът се излъчва по телевизия ТОЛО и е спонсориран от посолството на Съединените щати.

Поредицата, която счупи всички рекорди по зрителски интерес в Афганистан, предизвика обаче гнева на ислямските фундаменталисти, които подеха кампания в интернет за спирането й.

По-радикалните ислямисти призовават талибаните да нападнат сградата на телевизия ТОЛО в Кабул и да сложат край на тази "неморалност".

Берен Саат, актрисата, изпълняваща главната роля във филма, се превърна в секссимвол в Афганистан, а Къванч Татлъту в главната мъжка роля, стана обект на завист от страна на афганистанците, посочва телевизията.

от iNews.bg

# 265
 Хайде да наддаваме,залагам на Госпожата  Grinning

newsm44 ! Тя му е леля по роднинска линия , аз малко съм му леля по възрастов критерий , ама имам някои скрити таланти - може и да се преборя !

dterziiska ,  Heart Eyes хич да не се почесва там , дето не го сърби ! Naughty Взимам го !

ivana27 , ами тя лея и без това е ядосана , защо да чакаме до края ! Laughing
Да се чуди от коя от вас да го пази Laughing че Нихалката и е малко ............

# 266
Е това съвсем я съсипва защото ако се разведат ще се отдалечи завинаги от Бехлюл . Това е поредния удар но Аднан е прав

Напротив, тя се обажда на Бех и му казва че вече нямат пречки да са заедно и че не е очаквала да бъде толкова лесно

# 267
Дами ,  Hug пожелавам ви лека нощ и татлъ сънища !  bouquet

# 268
serenata,шапка ти свалям!  Очарована съм от теб  Hug
Ще изгледам серията и ще коментирам,гледам истерии имало пак от младата господарка в къщата,сори,ама тя сама си се оплита в мрежите си и потъва не заради Бех,а заради себе си. Всички сме обичали и преживели раздяла и всеки е тръгвал по пътя си.Едва ли някой от бившите е звъни да ни каже как не може без нас и т.н.-просто всеки избира как да продължи.Голяма любов и споменът за нея остават,но един край на връзка не значи край на живота.
Не разбирам как хора,които не биха постъпили като Бих я оправдават.Не само тук пишещите,по принцип говоря,леко само да не ме изяде някой  Rolling Eyes   Питала съм хора,които гледат филма,но никой нормален не съжалява обичаща Бих. Сори,не мога да си позволя да кажа една дума да я защитя.Не искам да имам в обкъжението си познат като тази луда жена,която преди да убие себе си иска да съсипе другите.Бех няма как да я забрави така лесно с Них или някоя друга-те живеят под един покрив и ще не ще ще си спомня красиви мигове с нея. Но е факт,че той иска да загърби всичко с нея и да се опита да живее.

# 269
Не мисля, че някой е казал, че оправдава Бих, а че я разбира. Това са различни неща  Peace Друг е въпроса дали би постъпил като нея

Общи условия

Активация на акаунт