Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 51

• 33 532
  • 718
  •   1
Отговори
# 660

Божеее, това е един истински щастлив мъж нали  Laughing
Много ми хареса това, че уж е щастлив с Нихал и не мисли за Бихтер обаче непрекъснато ги сравнява "Харесва ми, че не правиш планове".
Бехлюл най-много харесва в Нихал това, че е лудо влюбена в него и сега когато са заедно се задоволява с малкото което и дава, няма много претенции. Не му се налага да избира между нея и семейството си, нито пък да се откаже от парите на чичо.
Силвенце, миличка моя ненагледна  Laughing след 1-2 години можело да бъде друго...
Въображението найстина е хубаво нещо  Laughing
Нихал е едно дете все още, но след тази история не мисля, че някога би искала да види Бехлюл отново - а камо ли да го пусне пак в живота си.
Затова трябва нещо в главата ти хич да не е наред.

# 661
  • Пловдив

Добро утро......

# 662
  • Бургас
Аз пък снощи видях нещо много страшно. Бихтер беше готова да причини на Нихал мъката, която тя изпитва. Това е гадно и долно. Видях и една майка, която не иска да помогне на дъщеря си. Каква помощ е това? Как ще помогне на Бихтер като спре сватбата? Глупости.
В разговора на майка и дъщеря, в предния епизод имаше и изнудване. Винаги съм се чудила на такива хора. Това не е помощ, а мечешка услуга. Ми като виждаш, че детето и страда, вземи го, изведи го, махни се. Помогни му да си стъпи на краката и го подкрепяй. Изкривена работа. Бихтер никога няма да е щастлива с Аднан. С Бехлюл нямат шанс. Ми помогни и. Заминете, пътувайте. Направи нещо за нея. Но не.

# 663
hahaha hahaha hahaha След 1-2 години можело да размисли hahaha hahaha Да, и баща и ще го приеме с отворени обятия Laughing Е, малко там са се понатискали с лелята, ама няма да сме тесногръди...човещинка е все пак Mr. Green

Sesana Peace

# 664
Добро утро.

След 1-2 и прочие години нищо няма да стане, защото това е филм. ooooh! Каквото е станало, е станало до края на сезона. Laughing Laughing Laughing

Хубав ден.

# 665
Добро утро.

След 1-2 и прочие години нищо няма да стане, защото това е филм. ooooh! Каквото е станало, е станало до края на сезона. Laughing Laughing Laughing

Хубав ден.

Филм, филм, ама я виж какви дебати поражда Laughing. Ще вземат да направят още един сезон специално за бгмама. Тя Бих нали е вампир, ще излезе от гроба и ще почне да тормози всички. Бех ще трябва да и отреже главата и да я промуши с кол в сърцето Laughing Laughing Laughing

# 666
Такаа някаде бях предложила алтернативен сценари за филма виждам че  LOCA е готова с втория сезон само че жанра мина на хорър. Абе тия в Турция ако четат форума да знаете ще ни поканят за сценаристи

# 667
Добро утро.

Хубав ден.

Именно!И е с хепи енд, както каза една съфорумка-какво повече да искаме Joy Joy Joy
Прекрасен ден за всички!

# 668
Добър да е денят ви , дами !  bouquet
Поздрав за всички ! Hug

Дивачка
Не свикнах да вървя по лесни пътища,
да съм послушна зад стени дебели.
Отнесе ме светът сред кал и стЪрнища,
посоки търсех в облаците бели.

А ти такава ме прие, мен – скитница –
на вятъра през едрото решето.
преминах странно луда и обичана,
и вярна до смъртта като морето.

Виж, днес дивачка в топлото огнище
от пътищата смели върза плитка
и само сред съня й пепелище
от залези неволно се разплисква,

защото в тишината си подгонена,
понякога пак грабва тайно изгрева.
и разгоряват пламъци от спомени
във лоното й пролетно разлистени

А ти седни, изпий ме щом си жаден,
във извора е скрита всяка истина –
дивачката е твоя като вятъра
от залези до изгреви орисана

Йорданка Господинова

# 669
Снощният епизод ме накара да се размисля над думите на Фирдевс,които тя каза понапред на Четин ,че се променяла заедно с нуждите на дъщерите си.И търсих тази промяна,но уви – не я открих.Фирдевс отново прибягна към типично нейните си методи – манипулации и лъжи.А пазарлъка,които направи с Бихтер беше направо грозен – майката разваля сватбата,а дъщерята скъсва връзката с Бехлюл.
На този етап Бихтер е трудно да се определи като обичаща жена.Щом тя не е щастлива,то другите също нямат право на щастие.Вече не иска да си върне Бехлюл-това тя разбра,че е мисия невъзможна.Сега целта й е Нихал да не е обичана от Бех,двамата да не се оженят,да отреже нишката на предполагаемото им щастие,а дали то ще се случи е друга тема,по която можем само да гадаем.
Променен е и Бехлюл или поне се старае.Вижда се страхът му от действията на Бихтер,затова  се интересува къде е и какво прави.Не знам дали ще бъде шеметно влюбен в Нихал с времето.Понякога уговорените женитби прерастват в чудесни бракове.
Много ме обнадежди поведението на Нихал в разговора с двете заговорнички.Пролича си  доброто възпитание , което й е дала мадмоазел Дениз.Без и една язвителна дума по отношение на брака сложи Фирдевс на място.Едно 19 годишно момиче,при това останало без майка съвсем невръстно и нямащо нейната подкрепа сега, е твърде лесна плячка за Бихтер и Фирдевс.Сега разбирам по-добре автора защо им е отредил такъв трагичен край.Те и не заслужават нещо по-добро!

# 670
di-ni съгласна съм с мнението ти за Нихал, че без обиди и нагло държание постави Фирдефс на място.
Обаче не мисля, че някой заслужава края на Бихтер.
Нейното поведение както вече много хора споделят е точно като на ранено животно, тя вече няма верен ход.

# 671
Добро утроооо!  Hug Или добър ден?  newsm78 Както и да е....

gospojata мноооого е хубаво!  Hug

loca ти да не би да си фенка на вампирските дневници  Thinking Ако замислят следващия сезон така ще имат разпри с идеята от американците Simple Smile Иначе даже си ги представих,ще са много яки  hahaha Подкрепям те,дано да го направят!

На мнението на Снежка съм,че се опитвате да гадеете неща,който никой не знае,защото това е само филм..  #Crazy К'ви са тез след 1-2 год. и след 10 заживели щастливи!

# 672
  • ... да усещаш мириса на море ...
Как ще помогне на Бихтер като спре сватбата?

Аз разбрах, че тя не иска "да помага". Фирдевс прие, защото накара Бихтер да обещае, че ако тя развали сватбата, тя ще се откаже от Бехлюл и по този начин ще запази брака си. Това е, което вълнува Фирдевс, ничии чуства не я трогват...
А Нихал може да е наивна, неопитна, дори глупава за някои, но за мен беше много мил начина по който бранеше Бехлюл. Майка и дъщеря настъпват, а тя - не, вярвам му, не е възможно, въпреки че Фирдевс в крайна сметка успя да пусне отровата на съмнението... Що се отнася до Бюлент, на него му предстои да изиграе ключова роля в някои бъдещи моменти...

di ni много добър пост, само не съм съгласна с края, но това ще го коментирам с финалния епизод   bouquet

# 673
Добро утроооо!  Hug Или добър ден?  newsm78 Както и да е....

gospojata мноооого е хубаво!  Hug

loca ти да не би да си фенка на вампирските дневници  Thinking Ако замислят следващия сезон така ще имат разпри с идеята от американците Simple Smile Иначе даже си ги представих,ще са много яки  hahaha Подкрепям те,дано да го направят!

На мнението на Снежка съм,че се опитвате да гадеете неща,който никой не знае,защото това е само филм..  #Crazy К'ви са тез след 1-2 год. и след 10 заживели щастливи!
[/b]
 То минал целият им живот,но накрая са щастливи   Joy
 Иначе и аз съм на мнение,че това ,което са искали да ни покажат и разкажат сценаристите и режисьорите са го направили,всичко останало са само догадки  Peace
 Нихал е в правото си да брани Бех,още повече,че нещата,според нея,си идват на местата,вече не е толкова несигурна в него.А и не разбира защо Фирдевс,която така усилено я тласкаше към него,сега се смени на 180 градуса.Ако беше помислила малко,можеше и да нареди пъзела,но...любовта е сляпа.

# 674
Миличкият, Бюлент....
Много ми е мъчно за него "Няма да нарека друга освен Бихтер - мамо" единствен той нямаше никаква вина за нищо, а ще понесе най-много удари на такава ранна възраст.
Той обаче пръв започна да усеща, че нещо не е наред.

Общи условия

Активация на акаунт