Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 51

• 34 491
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
Аз също не бих оправдала Бехлюл затова че не поема отговорност за бебето . Но  той изгуби доверие на Бихтер вече незнае дали да и вярва  и въпреки всичко я наблюдава . А и има още нещо  той с право се съмнява дали бебето е негово . В крайна сметка тя всяка вечер ляга до мъжа си. Може да твърди че не правят нищо но доста пъти с цел да дразни Бехлюл в негово присъствие се умилква на Аднан. В такъ момент всеки би си задал въпроса за бебето
  Все пак филмът е съвременен и за разлика от романа въпросът би могъл лесно да се реши с ДНК тест. И мен ме дразни най-вече това, че Бехлюл се опитва да се измъкне ни лук ял,ни лук мирисал в момент, в който знае, че Бихтер може да е бременна от него. Така му е по-удобно. И освен това, защо не се изнесе той от къщата, след като разбра, че Бихтер се върна обратно? С какво право точно той я молеше да не се връща?

# 31
Бихтер е човешко същество, като всички нас.....търси щастието! Несъвършена, разбира се с много слабости, но човек!

newsm10 всеки има моменти в живота си, с които не се гордее. Затова и отчасти я разбирам. Не разбирам единствено това, че се погуби, заради един глупак... хубавец, но все пак глупак Crazy

Подкрепям напълно  Peace
  Vali N-изцяло съм съгласна с теб   bouquet

# 32
  • Sofia
Ако случайно някои са забравили къде се намират и за какво е темата, моля да си припомнят.
Обсъждане на сериал и героите му нямат общо с демонстрациите и личните квалификации които някои си позволяват тук.
Тая плаха надежда, че ще ме разберете и няма да се стига до санкции.

# 33
  • Бургас
На мен пък ми стана интересно следното. Да си представим, че Бихтер се самоубива, но Бешир не казва на Аднан истината и съответно никой не разбира за връзката на двете Б-та. Бехлюл се жени за Нихал, всички доволни и щастливи. Колко според вас ще продължи това? Месец, два, три, година? Ще се роди дете, две... И Бехлюл спокойно и плавно ще се върне към обичайния си безпътен начин на живот - клуба, манекенките, изневери... Нихал ще си затваря очите и ще си вярва на илюзиите както и досега. Аднан - както винаги - сляп за всичко, което става с близките му.
А ако Бихтер имаше по-силен инстинкт за самосъхранение и по-развратна природа и не се беше самоубила и пак Бешир не беше казал на Аднан? Бехлюл се жени за Нихал. Всички доволни и щастливи. Бихтер ще страда месец-два, ще се примири. Бехлюл ще уважава бившата си "чинка" от време на време, така да се каже, ще работи на два фронта, а защо не и на три и повече.
За мен това са алтернативните сценарии на реалната развръзка. Вие как мислите?  Hug

# 34
Е за ДНК тест  трябва съгласието и на двамата  Той насила ли да я завлече Ако говорим за алтернативен сценарии:  Шило в торба не стой Бешир казва истината или се разбира по друг начин .Аднан Най после проявява твърд характер  и ги разкарва от къщата като използвайки влиянието си им затваря доста врати .  Бехлюл го дават съвсем пропаднал , а бихтер става златотърсачка като майка си

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 16:32 от djoleva

# 35
  • БГ
На мен пък ми стана интересно следното. Да си представим, че Бихтер се самоубива, но Бешир не казва на Аднан истината и съответно никой не разбира за връзката на двете Б-та. Бехлюл се жени за Нихал, всички доволни и щастливи. Колко според вас ще продължи това? Месец, два, три, година? Ще се роди дете, две... И Бехлюл спокойно и плавно ще се върне към обичайния си безпътен начин на живот - клуба, манекенките, изневери... Нихал ще си затваря очите и ще си вярва на илюзиите както и досега. Аднан - както винаги - сляп за всичко, което става с близките му.
А ако Бихтер имаше по-силен инстинкт за самосъхранение и по-развратна природа и не се беше самоубила и пак Бешир не беше казал на Аднан? Бехлюл се жени за Нихал. Всички доволни и щастливи. Бихтер ще страда месец-два, ще се примири. Бехлюл ще уважава бившата си "чинка" от време на време, така да се каже, ще работи на два фронта, а защо не и на три и повече.
За мен това са алтернативните сценарии на реалната развръзка. Вие как мислите?  Hug

Е-е-е скъпа - печелиш Оскар-а на бг мама за алтернативни сценарии!
На мен втория по ми допада някакси

# 36
Моя сценарии: Никой не се самоубива  но нещата излизат извън контрол и Бешир на смърния си одър признава всичко. Аднан на свой ред  започва да следи нещата и се уверявя че Бешир е бил прав. Тогава най после заема твърда позиция и разкарва и двамата от живота си  и  използваики влиянието си им затваря доста врати. Нихал го преживява тежко но се оправя и заминава да учи в чужбина. Бехлюл пропада а Бихтер започва да търси връзки само с богати мъже също като майка си. голям сценарии голямо чудо

# 37
  • Асеновград
Аз мисля, че Бихтер излъга Бехлюл, че няма бебе, именно, защото той я караше да го махне. Не го искаше.Ако му беше казала, че няма да го махне, мисля,че той щеше да й натяква да го махне. Така предполагам аз. Сама и тя не знае, обаче какво ще прави, когато започне да й личи. На гроба на баща си каза, че няма как да го скрие това бебе, след няколко месеца, ще личи. На гроба беше наистина искрена и решена, че не трябва да се връща, но тази импулсивност, която на доста хора пречи в много случаи й изигра лоша шега..
А след като се върна, дори и тя самата не знае какво ще прави...ден за ден живее.

# 38
честита нова темаааа!   bouquet

# 39
С какво право точно той я молеше да не се връща?

Това и мен много ме учуди. Тя ако е решила да опита да подреди живота си наново той какво право има да иска това от нея Rolling Eyes. Страхливец, които използва , след което ги захвърля  - а пък те да се оправят, само да не му нарушават спокойствието. Може би очаква тя да зареже всичко, да изчезне нанякъде, а той да продължи с лежерния си живот. Лошото е, че такива плазмодии има и в реала и даже се и толерират  Tired

Yulichka, djoleva, реални сценарии, но къде остава катарзиса newsm78. Ако говорите за реалния живот това би било нормална развръзка, за филма обаче няма как да стане. За какво да се дават толкова много пари за една обикновенна изневяра, без никакви последствия.

# 40
  За сценарий-ако Б и Н бяха останали заедно,рано или късно този балон щеше да се спука- с или без Бих.Той заслужава тя да му бие яко шута,а той да се оправя както може. Тя с друг мъж разбира се,с когото да е щастлива.Според мен нямаше дълго  още да издържи този театър и щеше да забие нанякъде Бех-вероятно алкохол,не толкова жени.Щеше сам да пропадне,да изгуби пак  семейството си и да съжалява за всичко направено и ненаправено. Моят сценарий продължава с това,че той ще отиде да я молии търси,а тя категорично да го отпрати,оставяйки го да тъне в самосъжаление цял живот.

# 41
 Е мога да предложа и друг Бихтер побеснява и вместо себе си убива Бехлюл  Аднан се опитва да и попречи и етежко ранен но се оправя с помоща на Дениз Бихтер е осъдена на доживотен затвор . Тук има ли достатъчно катарзис Големи глупости написах

# 42
Е мога да предложа и друг Бихтер побеснява и вместо себе си убива Бехлюл  Аднан се опитва да и попречи и етежко ранен но се оправя с помоща на Дениз Бихтер е осъдена на доживотен затвор . Тук има ли достатъчно катарзис Големи глупости написах
 Добре ги подреди  Laughing

С какво право точно той я молеше да не се връща?

Това и мен много ме учуди. Тя ако е решила да опита да подреди живота си наново той какво право има да иска това от нея Rolling Eyes. Страхливец, които използва , след което ги захвърля  - а пък те да се оправят, само да не му нарушават спокойствието. Може би очаква тя да зареже всичко, да изчезне нанякъде, а той да продължи с лежерния си живот. Лошото е, че такива плазмодии има и в реала и даже се и толерират  Tired

Подкрепям изцяло   bouquet

# 43
# 44
  • Бургас
Ох, какво се чудите, момичета. Свекърва ми е на 60 и кусур години и се прехласва на Бехлюл и го съжалява горкия как Бихтер му се натиска и как тя го е прелъстила. От финала тя знае само, че Бихтер се гръмва, и сега се надява, че нежната любов на Бехлюл и Нихал ще разцъфти след като Бихтер се махне от пътя им и никой няма да разбере за "невинната" грешка на племенника. Направо останах така  Shocked , като я чух как разсъждава. Според нея без Бихтер всички ще си заживеят щастливи и доволни, а Бехлюл е жертва на чинка си и го чака спокойно и щастливо бъдеще с Нихал, на която ще бъде верен и която ще направи щастилва. Пък ако и изневери - човешко е, нали е мъж, пък и тези лоши жени му се натискат, как да им откаже?! Но общо взето тя си вярва, че Бехлюл е почтен човек и че виновната за всичко е Бихтер. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт