Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 51

• 34 490
  • 718
  •   2
Отговори
# 45
Е мога да предложа и друг Бихтер побеснява и вместо себе си убива Бехлюл  Аднан се опитва да и попречи и етежко ранен но се оправя с помоща на Дениз Бихтер е осъдена на доживотен затвор . Тук има ли достатъчно катарзис Големи глупости написах

Ми не знам, в затвора пък може да се превърне в закоравяла престъпничка...и пак всичко отива на кино Laughing

# 46
Ами тогава почва втори сезон"отмъщението на Бихтер"

# 47
Не винаги можем да усетим момента, когато любовта се заражда, но винаги усещаме момента, когато тя умира.Чудя се на Бихтер и Нихал как не го почувстваха.
За сценария-аз ще търся начин за възмездие като ги пратя на долните етажи-да заместят я Джемиле,я Бешир

# 48
Не винаги можем да усетим момента, когато любовта се заражда, но винаги усещаме момента, когато тя умира.Чудя се на Бихтер и Нихал как не го почувстваха.

Бих много добре го чувства, затова и в последните серии полудява. Нихал пък какво точно да почувства. Тя не усети кога е започнала, как да разбере кога свършва. Нейните представи са тотално погрешни и изкривени Rolling Eyes.

За сценария-аз ще търся начин за възмездие като ги пратя на долните етажи-да заместят я Джемиле,я Бешир

Joy

# 49
Как ли би реагирал Бехюл,ако около Бихтер се завърти няко й нов обожател?Дали няма да "вампиряса"-както се изразяват някои от съфорумките???

Може би смъртта и идва като логична развръзка,като спасение от мъките,на които е подложена,виждайки любимия в прегръдките на другата.

# 50
 Емилка ами те тогава но горните етажи ще понесат най тежките последсвия - ще умрат бавно и мъчително - от глад

# 51
Когато Бихтер се влюби в Бехлюл/ разлюбвайки Аднан/ ,за нея МОЖЕ-тя била влюбена
Когато Бехлюл  се влюби в Нихал /разлюбвайки Бихтер /,за него НЕ МОЖЕ-той бил плазмодий

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 17:25 от silvia_maria

# 52
  • София
Когато Бихтер се влюби в Бихтер/ разлюбвайки Аднан/ ,за нея МОЖЕ-тя била влюбена
Когато Бехлюл  се влюби в Нихал /разлюбвайки Бихтер /,за него НЕ МОЖЕ-той бил плазмодий

hahaha hahaha hahaha hahaha Колко е самовлюбена тази Бихтер  Joy Joy Joy
За съжаление е такъв,даже мисля че това е комплимент за него  Crazy Crazy

# 53
Когато Бихтер се влюби в Бихтер/ разлюбвайки Аднан/ ,за нея МОЖЕ-тя била влюбена
Когато Бехлюл  се влюби в Нихал /разлюбвайки Бихтер /,за него НЕ МОЖЕ-той бил плазмодий

От бързане да ни наложиш мнението си,чак започна да бъркаш имената!

Съветвам те-първо си чети мненията и чак след като ги провериш за грешки-правописни,или други-ги пусни и ние да им се насладим,че скоро не си писала...........

# 54
Когато Бехлюл  се влюби в Нихал /разлюбвайки Бихтер /,за него НЕ МОЖЕ-той бил плазмодий

Съветвам те-първо си чети мненията и чак след като ги провериш за грешки-правописни,или други-ги пусни и ние да им се насладим,че скоро не си писала...........

много ме развесели    bouquet

# 55
Думите са извадени от контекста. Не е плазмодий, защото е разлюбил Бих, а заради това, че той повече ми прилича на паразит, отколкото на мъж. Това е мое мнение, може за някои да е мъж мечта Grinning

# 56
Ами да за Нихал е точно такъв - жалко за момичето

# 57

Отлично се разбира смисъла на написаното ,но  hahahaистината боли
 hahahaи затова се коментира правописна грешка-смешно и елементарно

# 58
Ужасно боли, непоносимо е - чудя се кога да си прережа вените Laughing

# 59
На мен връзката между Бехлюл и Нихал ми изглежда така: Ще те обичам, защото ме обичаш.....

Общи условия

Активация на акаунт