Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 790
  • 681
  •   1
Отговори
# 330
Това татуирано и разведено авторче, няма никаква представа от отглеждане на дете. Но пък има голямото самочувствие да направи напън и да изс...е такава рядка статия. Sick
Догадня ми докато четох. Sick

Що реши, че е разведено?  Rolling Eyes

Цитат от "статията":"Женените жени живеят по-дълго от разведените мъже, но разведените мъже по-дълго се запазваме годни за живот."
 Peace

Това татуирано и разведено авторче, няма никаква представа от отглеждане на дете. Но пък има голямото самочувствие да направи напън и да изс...е такава рядка статия. Sick
Догадня ми докато четох. Sick

Аз също имам татуировка и съм разведена, само дето не съм адвокатче  Joy ТцТцТц!!! И пак имам дете, горкото- някой на предните страници вече хубавичко го ожали   Blush
И какво толкова трябва да знаем за отглеждане на дете- няк`ви дисертации ли се пишат, няк`ви титли ли ти трябват?

Наиситна ли мислиш, че отглеждането на стойностен човек е най-елементарното и просто нещо?!

Колкото до това, че си разведена и с татуировки - не го приемай лично.  Peace

Просто изразих възмущението се, че някакъв егоист и нещастник си позволява да упреква майката, която е направила своя избор и е посветила живота си на децата, а не се е превърнала в Нарцис.

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 16:50 от Пипи Дългото чорапче

# 331
...някакъв егоист нещастник си позволява да упреква майката, която е направила своя избор и е посветила живота си на децата, а не се е превърнала в Нарцис.
Че авторът е някакъв - дали нещастник или егоист, или и двете, точно не мога да определя, но нещо подобно сигурно...
Но това, че една майка се е посветила на децата си, не е равносилно на геройство.
И не е задължително всички да свеждат глави от умиление, преклонение и уважение...
Тя просто е направила своя избор.
За някои това може да е идеалът, но други да не виждат никакъв смисъл...
 Peace

# 332
...някакъв егоист нещастник си позволява да упреква майката, която е направила своя избор и е посветила живота си на децата, а не се е превърнала в Нарцис.
Че авторът е някакъв - дали нещастник или егоист, или и двете, точно не мога да определя, но нещо подобно сигурно...
Но това, че една майка се е посветила на децата си, не е равносилно на геройство.
И не е задължително всички да свеждат глави.
Тя просто е направила своя избор.
За някои това може да е идеалът, но други да не виждат никакъв смисъл...
 Peace
Съгласна съм, но никой няма право да осъжда или да се подиграва с избора на другия, ако разбира се, с нещо не го засяга или не пречи. Peace

# 333
Аз пък нямам татуировки. Да отида ли да се срамувам в ъгъла?

# 334
Аз пък нямам татуировки. Да отида ли да се срамувам в ъгъла?
И още питаш?

# 335
И аз нямам. Отивам в другото кьоше. Joy

# 336

Е, да, но тези отблъскващи жени-трактори (те са такива и не само като майки) не се припокриват изобщо с описанието на Теди.
Описанието на Теди се припокрива с това на средностатистическата (дори не само българска) майка с малко дете/деца и излиза като опит за разчистване на сметки с точно този типаж, а не с майката-бронетранспортьор.

Но виж, има едни индивиди, които веднъж станали майки, решават автоматично, че тяхното чедо е центъра на Вселената, че трябва безпардонно да прегазят всичко пред себе си, само за да се чувства чедото добре...
И точно тези особени хора не пропускат да ти кажат, намекнат, подскажат, че докато една жена не роди, не е никаква жена!
Такива качества много повече ме отвращават от въпросната отвеяна Теди, която не вреди и не нахълтва нахално в живота на никого друг, освен на себе си...

# 337
Просто изразих възмущението се, че някакъв егоист нещастник си позволява да упреква майката, която е направила своя избор и е посветила живота си на децата, а не се е превърнала в Нарцис.

Ама откъде сте сигурни, че всичко това е неин избор?
Ако беше така, авторът щеше да види кипяща от енергия и щастие майка, а не оклюмала лелка, чакаща поредното си дете. Когато човек е щастлив, се чете по очите му. Надали някой ще пропусне да види такова щастие.

# 338
С две малки деца и едно на път е изморително. Изморителни са и терминалните времена на бременността. Даже и за бащите са изморителни, хем физически ресурс не влагат. Колкото и да са щастливи.

Ако беше така, авторът щеше да види кипяща от енергия и щастие майка, а не оклюмала лелка, чакаща поредното си дете. Когато човек е щастлив, се чете по очите му. Надали някой ще пропусне да види такова щастие.

# 339
Просто изразих възмущението се, че някакъв егоист нещастник си позволява да упреква майката, която е направила своя избор и е посветила живота си на децата, а не се е превърнала в Нарцис.

Е, говорим за четири бременности! Как така семейна жена забременява не по нейно желание?! Нещо не схващам.  newsm78
На мен едно ми изсмука жизнените сили, представям си три! Crazy

# 340
И аз нямам тату. Embarassed
П.С.Пипи,виж си личните.Дали не ти е пълна кутийката? newsm78

# 341
Случайно попаднах на това. В началото ми хареса, с четенето - все по-малко. След финала му съм раздвоена. Пускам го, защото независимо дали ще отречете точно тази гледна точка или ще се съгласите с елементи от нея, мисля, че няма да ви остави без реакция.  И, най-вече, струва ми се, защото искам да видя финала и оборен.

http://www.ladyzone.bg/lifestyle/jenata-dnes/story/2078348449-Vs … k_umrya_Tedi.html
Тъжно,едностран4иво и тъжно....

# 342
Наиситна ли мислиш, че отглеждането на стойностен човек е най-елементарното и просто нещо?!

Не, не мисля. Също така не мисля, че има пенкилер и константи по въпроса. Да ми се казва, че за да отглеждаш детето си трябва да загърбиш себе си и да се превърнеш в Теди- не го приемам, сори!
Звучи ми точно като смешките за истинските, кърмени деца и фанатичните им майки, които няма смисъл да описвам  LaughingАз това не бих го причинила нито на себе си, нито на детето си.
Лично мнение.

# 343
  • На морето!
И какво- авторът разочарован, очаквал е да види Теди на 20см. токове, в златна клетка или поне в затвор... а тя- станала майка.
Ужас, пък той толкова страст насъбрал откакто заминал за Пловдив, представял си е повторната им среща многократно... в най-страстните си мокри сънища. Как няма да му се повръща сега, опорочили са главния герой в неговата основна клиширана фантазия: неговата Теди=ранната Джоли.

# 344
Мале, елиас , не намесвай кърмачките, че станА мазало  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт