Истинска история или упражнение по писане? Не че има значение.

• 28 754
  • 681
  •   1
Отговори
# 345
Мале, елиас , не намесвай кърмачките, че станА мазало  Laughing

Joy

# 346
Наиситна ли мислиш, че отглеждането на стойностен човек е най-елементарното и просто нещо?!

Не, не мисля. Също така не мисля, че има пенкилер и константи по въпроса. Да ми се казва, че за да отглеждаш детето си трябва да загърбиш себе си и да се превърнеш в Теди- не го приемам, сори!
Звучи ми точно като смешките за истинските, кърмени деца и фанатичните им майки, които няма смисъл да описвам  LaughingАз това не бих го причинила нито на себе си, нито на детето си.
Лично мнение.
Никой не е казал, че има точни и ясни правила - всяко дете си е уникално. Но да народиш 3 или 4 деца и да ги метнеш на ясла, градина и училище, сами да се отглеждат, за да можеш да градиш карирера...  ooooh!
На мен пък са ми чудни майките, които зарязват невръстните си кърмачета, за да градят карирера, майките, които имат кърма, но не кърмят заради тъпия си бюст, майките, които предизвикват раждане в осмия месец, за да не си развалят фигурата, майките, които не готвят на децата си, а ги тъпчат с гадната храна от кухнята... Crazy

Пояснявам за някои малки душици - акцентът е върху сами да се отглеждат. Повече не ми се обяснява. Който разбрал - пИчели, който не...

Но не нападам никого, защото не ми пречи с нищо.  Peace
Просто са ми много смешни.

П.С.Пипи,виж си личните.Дали не ти е пълна кутийката? newsm78
Забранила съм си личните, че по едно време една новобранка ме припозна с някого. Crazy

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 20:35 от Пипи Дългото чорапче

# 347
  • София
Пипи   bouquet

Кажи ми, моля те, встрани от темата: това в подписа ти наистина ли е изказване на човек? Crazy

# 348
  • Costa Rica
Не съм Пипи, но да.
Помня темата и фурора, който предизвика коментара.

# 349
# 350
  • София
Не съм Пипи, но да.
Помня темата и фурора, който предизвика коментара.

Стига бе..... smile3544 doh

# 351
  • В тъмната гора.
...някакъв егоист нещастник си позволява да упреква майката, която е направила своя избор и е посветила живота си на децата, а не се е превърнала в Нарцис.
Че авторът е някакъв - дали нещастник или егоист, или и двете, точно не мога да определя, но нещо подобно сигурно...
Но това, че една майка се е посветила на децата си, не е равносилно на геройство.
И не е задължително всички да свеждат глави от умиление, преклонение и уважение...
Тя просто е направила своя избор.
За някои това може да е идеалът, но други да не виждат никакъв смисъл...
 Peace

Kyoko ти имаш ли чедо, че коментираш по този начин. Като те чета така..вероятността да го имаш е твърде малка.

# 352
# 353
  • Costa Rica
Мишел, аз имам чедо.

Което не ми пречи да съм съгласна с Kyoko.

# 354
Никой не е казал, че има точни и ясни правила - всяко дете си е уникално. Но да народиш 3 или 4 деца и да ги метнеш на ясла, градина и училище, сами да се отглеждат, за да можеш да градиш карирера...  ooooh!
На мен пък са ми чудни майките, които зарязват невръстните си кърмачета, за да градят карирера, майките, които имат кърма, но не кърмят заради тъпия си бюст, майките, които предизвикват раждане в осмия месец, за да не си развалят фигурата, майките, които не готвят на децата си, а ги тъпчат с гадната храна от кухнята... Crazy

Мислех, че детските градини и ясли са направени за деца, ама знам ли - може пък да са някакви заведения за мъчения. Боже каква майка съм, щом съм допуснала детето ми да посещава такива и съм мислила, че да умреш от глад е нещо по-страшно.
И не защитавахте ли точно вие някакъв собствен избор на въпросната Теди, та сега чак на майките - "кариеристки" скочихте?
Имало е достатъчно теми за тях и достатъчно са плювани от такива като теб, .......(изтрих. няма смисъл)  Stop

# 355

Мислех, че детските градини и ясли са направени за деца, ама знам ли - може пък да са някакви заведения за мъчения. Боже каква майка съм, щом съм допуснала детето ми да посещава такива и съм мислила, че да умреш от глад е нещо по-страшно.
И не защитавахте ли точно вие някакъв собствен избор на въпросната Теди, та сега чак на майките - "кариеристки" скочихте?
Имало е достатъчно теми за тях и достатъчно са плювани от такива като теб, .......(изтрих. няма смисъл)  Stop

Проблем ли имаш?! Нещо ми се караш ли?! За каква се помисли?! Tired
Това е моето мнение. Аз не те обиждам за твоето.
Но различни хора, различни идеали. Peace
Стой си там където си и не подскачай толкова! ooooh!
И да - няма смисъл, защото нямаш мисъл. Joy

# 356

А моето чедо, подсмрък, съм го хвърлила в едно училище, подсмрък, подсмрък    Sad Там лошите лели-учителки я мъчат с такива ужасни неща като математика и какво ли не... Sad

Като чета откривам още една линия- доста жени смятат, че работещите майки не си стоят в къщи и нямат двуцифрен брой деца, само защото мъжете им не могат да издържат семейството  ooooh! Без майтап, наистина така ми се струва  Joy

# 357
  • В тъмната гора.

А моето чедо, подсмрък, съм го хвърлила в едно училище, подсмрък, подсмрък    Sad Там лошите лели-учителки я мъчат с такива ужасни неща като математика и какво ли не... Sad

Като чета откривам още една линия- доста жени смятат, че работещите майки не си стоят в къщи и нямат двуцифрен брой деца, само защото мъжете им не могат да издържат семейството  ooooh! Без майтап, наистина така ми се струва  Joy

Сега да не се правим на интересни, защото да си майка не е като да си татко...може и за това да има несъгласни. Но има майки, чиито деца израстват в постоянни командировки - при баба, при дедко, при леля, при тетка, при стринка. Даже свободните си дни не прекарват с отрочетата си. И когато такава жена вземе да се цепи с писанията си, направо ми призлява.

А що се отнася до храна в детски заведения, тя е отврат..освен в частните такива, но и това не е гаранция. Моя син ежедневно ми носи "закуската" от училище и мога със сигурност да кажа, че е трудно усвояема и не е полезна.

# 358
Сега да не се правим на интересни, защото да си майка не е като да си татко...
Аз това на бащата на моето дете никога не бих го казала и не разбирам жените, които го казват и мислят, а те са много.

# 359
  • В тъмната гора.
Ми проблемът си е на Теди, да ти кажа, не на автора. Има жени (че даже майки, представете си), в които малката Теди живее, значи има начин. Ако някой не намира за нужно да го търси - негова работа.

На мен ми хареса историята, човекът го бива да пише. Накрая наистина малко декларативно става. Но като цяло е много добре, особено на фона на ежедневно качваните в подобни сайтове литратурни напъни на всякакви уонаби писатели.

Потрай още 171 дена и ще видиш кой е прав...епилирания или Теди.

Общи условия

Активация на акаунт