7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 299
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Не съм убедена, че езикова гимназия е единственото, което си струва в който и да е град. Казвам го с чиста съвест и като бивш възпитаник на такава. Да - там е прекрасно, това бяха най-незабравимите ми години, но.....първата година е възможно децата да се стреснат, да потънат за първите няколко дни буквално, тъй като наистина темпото е коренно различно от прогимназиалното. Най-големия плюс на езиковите - прекрасната подготовка по ВСИЧКИ предмети. Минусите - напрежението за несвикналите 14 годишни душици.
Не ме нападайта, лично мнение е това.

# 151
alleicha, за ТУЕС-а хубави неща се чуват. И моят се чуди (е, малко под влиянието на татко програмист Wink, ама) дали да не се пробва и там, ако датата 10.06 не ни зарадва достатъчно...
quote]

Извинявай, но щом като таткото е програмист, какво ли ще каже по проблема с "изгубената" ни поща. При нас, преди 5,6 месеца имаше проблем с паролата за достъп до компа.Мъжът ми по погрешка беше изписал нова парола за достъп до компа не на латиница , а на кирилица.Като включиш компа, имаше възможност паролата да се изписва само на латиница и така , фактически бе невъзможен достъпа до компа.  Един компспец ни изтри всички пароли и поднови достъпа . Аз много не разбирам, но така ми обясни човека, че е направил. Лени, надявам се това наше премеждие да бъде от полза при разрешаването на проблема с пощата .

# 152
alleicha, (е, малко под влиянието на татко програмист Wink,

Извинявай, но щом като таткото е програмист, какво ли ще каже по проблема с "изгубената" ни поща. При нас, преди 5,6 месеца имаше проблем с паролата за достъп до компа.Мъжът ми по погрешка беше изписал нова парола не на латиница , а на кирилица.Като включиш компа, имаше възможност паролата да се изписва само на латиница и така , фактически бе невъзможен достъпа .  Един спец ни изтри всички пароли и поднови достъпа . Аз много не разбирам, но така ми обясни човека, че е направил. Лени, надявам се това наше премеждие да бъде от полза при разрешаването на проблема с пощата .

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 12:02 от TEEN4E

# 153
  • София
TEEN4E, ще го питам, но едва ли може да каже нещо различно от предположения как би могло да се случи, а тях мисля, можем и сами да си ги направим. Wink
Колкото до разрешаване на проблема, поне аз мисля (може и да греша), че е във възможностите само на администраторите на абв-то или на хора, които са в контакт с тях...

# 154
Да, ТУЕС го имаме като предпочитано училище.
Но какво ще препоръчате като негова алтернатива?

# 155
PurpleDragon l
Колкото до разрешаване на проблема, поне аз мисля (може и да греша), че е във възможностите само на администраторите на абв-то .....

И аз така мисля , но май е и въпрос на добра воля от тяхна страна. До колкото разбрах, вече им е писано. Грехота е цялата тази информация да се затрие. Все пак сме 21 век.

# 156
Залисани в нашите вълнения забравихме да почетем днешният ден!
А не би трябвало да го пропускаме, защото сме БЪЛГАРИ  bg bg bg
Ето ви моя поздрав за днешния ден едно от любимите ми Ботеви стихотворения!

Нека не забравяме корените си и нека предадем на децата си почитта и патриотизма, на които сме научени!

По проблема с пощата се работи и скоро ще има решение. Когато стане естествено ще ви уведомя.

# 157
  • my own world....
Дайте линк към ВО по география и история  Whistling

# 158
  • София
alleicha, "Джон Атанасов" . Виж наръчника на Ню Импрес, ако имаш възможност.
http://www.spge-bg.com/_data/pages/priem/Plan_priem_2011_2012.htm

Последна редакция: чт, 02 юни 2011, 12:32 от Neli_ani

# 159
Залисани в нашите вълнения забравихме да почетем днешният ден!
А не би трябвало да го пропускаме, защото сме БЪЛГАРИ  bg bg bg
Ето ви моя поздрав за днешния ден едно от любимите ми Ботеви стихотворения!

Нека не забравяме корените си и нека предадем на децата си почитта и патриотизма, на които сме научени!

По проблема с пощата се работи и скоро ще има решение. Когато стане естествено ще ви уведомя.
Лени,не сме го забравили.Почетохме паметта му,но и тази година се разочаровах,че не всички спряха да уважат загиналите за свободата българи.

# 160
Какво имаш предвид за училището,защото нямам този справочник,а ми стана любопитно?

# 161
# 162
  • София
mimi72, нищо особено. Просто там паралелките са разделени по профили. Т.е. примерно "технологичен" можеш да видиш всички паралалки събрани на едно място. Това имах предвид.

# 163
Какво имаш предвид за училището,защото нямам този справочник,а ми стана любопитно?

Училището дава(ше) много добра подготовка поне допреди няколко години. Децата получават доста задълбочени знания по електроника, електротехника, също така в последните години по-силно е застъпено обучението по ИТ.
Последващата им реализция в технически ВУЗ-ове е много лека и успешна.
Познавам страхотни негови възпитаници, но вса пак нямам досег с хора завършили го да речем преди година-две и не зная какво е сегашното му ниво.

Мими, това с почитта и уважението не е от днес за жалост  Twisted Evil, но от нас зависи нашите деца да имат уважение и респект!

Чак сега виждам, че в теста е включена и религия  ooooh! Twisted Evil и се питам кому е нужно това  Tired

# 164
Здравейте мами! Честит празник! Успех на всички деца в борбата за желаното училище!
Някой знае ли вече как се изчислява оценката по тазгодишните изпити, май миналогодишната формула няма да е валидна?
Има ли някой пресни мнения/ отзиви за 9ФЕГ?

Общи условия

Активация на акаунт