7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 319
  • 723
  •   1
Отговори
# 405
  • с/у ОколоМръсТното
НПМГ, биология...
Тема:
Клас Паякообразни. Паяк - Кръстоносец.
За теста, не мога нищо да кажа.
Имало е въпрос, как се зове листо без дръжка?

# 406
  • София
Мами, unadaptable   пусна статистика в зрелостната тема за ДЗИ, аз я пускам тук. Може да ви послужии Simple Smile

http://www.matura.bg/html_includes/765/765.pdf

ganis,  bouquet  благодаря за полезното инфо!
Ще ми потрябва догодина! Wink

# 407

Имало е въпрос, как се зове листо без дръжка?

Приседнало листо?  newsm78

# 408
  • дълбоката провинция
 newsm44 от този форум можеш да научиш дори "как се зове листо без дръжка"  newsm78

# 409
  • Sofia
 Шани , синковеца залага на петура!
 Как се е справила девойката?

# 410
"Листната дръжка при някои растения (царевица, кокиче, пшеница и други) липсва и тогава петурата е прикрепена към стъблото спрямо влагалище и езиче. Тези листа се наричат приседнали."  Crossing Arms

Уикито ми каза, да не мислите, че знам  hahaha

# 411
Anna Lee   Hug
Тъкмо се ококорих хората, какви неща знаят, пък хем едно време ми беше много силна биологията  Mr. Green Mr. Green Laughing

Да кажа само и аз СУУУУППППЕЕЕР готино беше снощи, много ми беше приятно да видя най-накрая наживо разни свежи персонажи от темата и наистина наживо са още по-готини!
Предполагам, че повечето ще се съгласят с мен, че срещичките трябва да ги зачестим  Heart Eyes

# 412
Привет и от мен, не съм активна, но съм редовна читателка. Имах седмокласничка и миналата година, имам седмокласник и сега. "Сортираната статистика" беше изключително полезна на всички ни миналата година и искрено съжалявам за ситуацията, която се създаде точно сега - преди изпитите. Искам да попитам има ли отговор от АБВ на писмото, което е писано.Те обикновено отговарят. Ако не могат да се месят в пароли и заключвания, то със сигурност знаят кой последен е сменял парола и ползва имейла. Биха могли поне да му пратят писмо. Може наистина да не е умишлено това, което е направено.
Всъщност някой от нас пращал ли е писмо до sortirana_statistika с молба да се възстанови старата парола ?

Аз самата имам изтеглени файлове от миналата година, но виждам , че те вече са качени от вас.

Имам въпрос: Дали някой има статистики за минимални балове от второ и трето класиране за област Пловдив, тъй като аз съм си запазила само първото класиране. Много моля, ако някой ги има, да ми ги изпрати на лични.

# 413
някой знае ли какви задачи е имало на изпита по химия за нпмг?

# 414
  • Plovdiv
Ето го форматът на заявлението за класиране - http://www.rio-sofia-grad.com/index_files/news/2011/06/03/zaiavl … nie_klasirane.doc . Миналата година пишеше, че може да се попълни вкъщи, така и направих, но после трябваше да преписвам на място, защото в гнездото държаха да е на техните бланки - А 3 сгънати към А 4. Така че ако някой е ентусиаст - да си го разпечата на А3 или да си го преснима в копи център. Иначе върши работа като за чернова, от която да си препише на място подреждането, а и на място да си впише кодовете на паралелките (не тези, които се дават в някои справочници, защото там са кодовете на училищата, а на паралелките са по-дълги май или просто други!!!!)

Благодаря и аз!

# 415
какви са? моля те кажи ми

# 416
какви са

# 417
какви са

# 418

А ще споделите ли с нас?

# 419
моля ви споделете,защото детето ми ще бъде на изпита на 7 юни и иска да знае дали ще има да се решават уравнения и иска да знае какъв е бил теста миналата година,защото никъде не може да го намери.

Общи условия

Активация на акаунт