7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 49 984
  • 723
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И в петък,вземете направете по една снимка,за да ви се порадваме.
Ааа, тук се запазва анонимност, никакви снимки.  Naughty
Който иска да ги види - там, клекнал зад храстите.  Joy

Peace

...или седнал на съседната маса Laughing

# 76
Лени мерси за новата тема.СУПЕР.За срещата пишете и мен.Как да видя статистиката за баловете, две години на зад???    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 77
  • София
Лени мерси за новата тема.СУПЕР.За срещата пишете и мен.Как да видя статистиката за баловете, две години на зад???    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЦА!!!!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Търсиш и намираш  Wink

http://www.regalia6.com/ucRegalia/regalia_files/kand_7kl_2010_mo … elki_2kl_2009.pdf

# 78
Темата доби идеалния си вид!  hahaha hahaha hahaha

Шанииииииииииии, къде си?  Joy

Лени, не внимаваш! Някъде назад заявих присъствие публично. Но те разбирам де, внимавала си в третата редакция  Mr. Green

Али-Мели, ще ти даде ли сърце да седиш на съседната маса? Шпионите ще ги глобяваме с бира  Whistling

Сега сериозно - за оценките не мисля да тичам в училището, защото не ми е в квартала. Ще си натискам F5 до пълно умопомрачение и се надявам на вашата компания. Имайте предвид, че сайтът ще се задръсти, така че който успее пръв да пробие, трябва да помага на останалите. Настава истерия от типа: "Как така видя оценки??? На мен нищо не ми зарежда!!! АААААААААААААААААААААААААААААААААА...."  Joy

# 79
  • my own world....
И ще започнат да валят лични данни към тоз щастливец, успял да влезе в сайта  Joy Поне гледайте на лични да пускате личните данни......

# 80
  • София

Али-Мели, ще ти даде ли сърце да седиш на съседната маса? Шпионите ще ги глобяваме с бира  Whistling

А-а-а кой е казал,че ще съм на съседната маса???Тя сигурно отдавна е заета  Joy

А що се отнася до резултатите някъде бях чела,че миналата година в Нета са се появили малко преди да се появят в училищата.Така че може и да си на прав ход с висенето пред компа...

# 81
И в петък,вземете направете по една снимка,за да ви се порадваме.
Много хубава идея!
Ама дали трябва да се публикува? Все пак, има хора, които искат да запазят анонимност.
Или пък само на тези да се покаже, които са най-постоянни през последните дни и месеци (ах, има ли такава статистика!)  Joy

# 82

А що се отнася до резултатите някъде бях чела,че миналата година в Нета са се появили малко преди да се появят в училищата.Така че може и да си на прав ход с висенето пред компа...

По-миналата година - също  Peace

# 83
Някоя от вас беше писала в предната тема колко точки за каква оценка са и ще помоля ако може да го напише пак.. Търсих в предишната тема, но толкова писания, че не го открих  Laughing

# 84
  • София
Мили хора, успокойте се.. Laughing Нормално е в нета да излезат по-рано  оценките отколкото в училище. Поне що се отнася до София, където училищата са твърде много. Защо го казвам..Насрочва се час, в който представители на отделните училища получават резултатите. И доколкото знам, не се получават мързеливо  на мейла,тоест фокторът време да няма особено значение, ами на  предварително определено място, от което трябва обратно да се придвижат до училище. Тоест докато се върнат и ги разлепят по места,  е съвсем нормално оценките официално вече да са качени на онзи сайт,  линк към който ви пуснах преди време. Peace Но ако училището ви е близко, не е лошо след като узнаете оценките на детето от нета, да се разходите и дотам.При наличие  на 2-3 паралелки със седмокласници, това означава, че можете да добиете някаква бегла обща представа за нивото на оценките. Някои хора миналата година са обикаляли и чужди училища, за да се ориентирате за  представянето на детето си на фона на по-голям брой ученици. Това, разбира се, се наложи, защото някои хора, сами се сетете кои Twisted Evil, не си направиха труда навреме да публикуват и статистиката с интервалите.
А за папараците, смеете се....ама ние миналата година, при една среща в парка на Народния театър, явно се бяхме сдобили с тайно седмокласно  шпионче, което  после детайлно снесе информация какво точно сме правили и стрували.. hahaha

# 85
търсиш и намираш.МЕРСИ. за 2009не ги знаех. Wink newsm78

# 86
  • my own world....
хахахахах, значи извода е: преди да излезем седмокласниците здраво заключени у нас #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Melia, за коя скала питаш...на 1ва страница има скали по мат и бел........ама за другите ВО бяха някъде из страниците....

Ей спамърки  Joy   bouquet

# 87
Питам не за БЕ и математика, а за другите ВО, някой ги беше написал, търся из темата, но не намирам.. Затова ако някой ги знае ще съм му много благодарна, ако ги напише  Grinning

# 88
  • my own world....
Златото БЕЛМЕКЕНСКА ги е дала:
СКАЛИ ЗА ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА ТОЧКИТЕ В ОЦЕНКИ ЗА 7.КЛАС
Чужди езици - максимален бал 35 точки
Оценка   Точки  
2   0-12
3   13-18
4   19-24
5   25-31  
6   32-35    
Физика, химия, биология- максимален бал 15 точки
Оценка   Точки  
2   0-4
3   5-7
4   8-10  
5   11-13
6   14-15  
География, история - максимален бал 18 точки
Оценка   Точки
2   0-5
3   6-7
4   8-11
5   12-16
6   17-18

# 89
  • София
Питам не за БЕ и математика, а за другите ВО, някой ги беше написал, търся из темата, но не намирам.. Затова ако някой ги знае ще съм му много благодарна, ако ги напише  Grinning

Hug

Общи условия

Активация на акаунт