7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 50 038
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
НГДЕК приемат със собствен изпит по история и оценката по БЕЛ от външното оценяване.
Само си мисля, че срокът за подаване на заявление за кандидастване изтече малко след 24 май, ама да попитат в училището.
Изпитът по история изисква предварителна подготовка, още повече, че е върху българската история, а не върху античната, която са учили в 7-ми клас. Може би с много четене човек ще успее да се подготви за по-кратко време. Но първо да питат ще направят ли изключение за тях по-късно да подадат заявление за кандидастване и явяване на изпит.

# 226
  • София
НГДЕК приемат със собствен изпит по история и оценката по БЕЛ от външното оценяване.
Само си мисля, че срокът за подаване на заявление за кандидастване изтече малко след 24 май, ама да попитат в училището.
Изпитът по история изисква предварителна подготовка, още повече, че е върху българската история, а не върху античната, която са учили в 7-ми клас. Може би с много четене човек ще успее да се подготви за по-кратко време. Но първо да питат ще направят ли изключение за тях по-късно да подадат заявление за кандидастване и явяване на изпит.

Да срокът за документите е изтекъл на 25.05.В момента тече записване за консултации за изпита по история с преподаватели от училището.

# 227
  • София
НПМГ са пуснали нова инфо за изпитите;
http://www.npmg.org/index.php?page=chesto-zadavani-vprosi

# 228
Летисия благодаря. Радвам се, че сме хванали 5  и дано и утре успее толкова. С подготовката по БЕЛ и МАТ всичко друго беше оставено на заден план. Peace.
Браво на децата представили се без грешки на ВО по английски и днес  bouquet

# 229
  • Варна
Отново безапелационно представяне на днешното ВО без нито една грешка.  bowuu

Утре обаче очакваме катастрофални резултати по физика - учителят им е под всякаква критика.  Crossing Arms Дано да компенсираме с химия и биология. 

# 230
  • София
А ние днес сме с по 4 грешки.
За утре не се притеснява - любими са й, по  химия само може да сгреши нещо...

Момичета, имам въпроси:
1. След като излезат резултатите за БЕЛ и математика - ще ги проверим в интернет по номер, нали?
2. Кога ще излезе статистика на оценките за да видим и да преценим как сме?
3. Могат ли да се подредят желанията така, че на трето място желанието да е с по-висок бал?

# 231
1. Да.
2. Не смея да давам прогнози. Дано да са няколко часа след оценките.
3. Желанията можете да си ги редите както си искате.

Едно пиленце ми изчурулика, че Дракончето има да черпи  Laughing

# 232
  • my own world....

Едно пиленце ми изчурулика, че Дракончето има да черпи  Laughing

За? Искам и мен да черпи  hahaha

# 233
  • София
Утре ще черпим аз и Дракончето  Laughing

# 234
Момичета, имам въпроси:
1. След като излезат резултатите за БЕЛ и математика - ще ги проверим в интернет по номер, 0нали?  -
да проверява се он-лаин с номера от служебната бележка.

2. Кога ще излезе статистика на оценките за да видим и да преценим как сме?

статистиката излиза за различните градове в съответното РИО. София миналата година закъсня след Пловдив и Варна. Мисля беше ден-два след изнасяне на резултатите.

3. Могат ли да се подредят желанията така, че на трето място желанието да е с по-висок бал?
внимавайте как редите желанията. Не може по задно желание да е с по-висок бал. стигне ли бала за по-предно желание, не можете да кажете -искам по-задното. няма връщане назад.

# 235
  • София
То не знаем какви ще са ни резултатите.
Иска да изучава английски и като втори испански затова - това ще е първо желание, но искам да запишем и испанска гимназия, тя върви с по-висок бал, но испански като първи език - по-нежелателно...

# 236
  • София
от първа...та хоп на 17та страница...
...и това ако ми е "честото" влизане в темата Joy

Тези дни имам служебен екшън, което от една страна е добре - мисля по-малко за 10ти #Crazy
Като я питам за ВО по другите предмети, ми казва лаконично "всичко е ок". newsm78
Дано да е така, както казвате вие - да имаме повече вяра в децата си!

Предполагам, че вече е късно да заявя желание за участие в утрешната среща?! Embarassed

Здраве да е, сигурно ще имаме и други поводи да се почерпим!

# 237
  • София
Благодаря за коментарите.С тази информация разполагах и аз. Е, ще се молим за 3.

# 238
  • София
от първа...та хоп на 17та страница...
...и това ако ми е "честото" влизане в темата Joy

Тези дни имам служебен екшън, което от една страна е добре - мисля по-малко за 10ти #Crazy
Като я питам за ВО по другите предмети, ми казва лаконично "всичко е ок". newsm78
Дано да е така, както казвате вие - да имаме повече вяра в децата си!

Предполагам, че вече е късно да заявя желание за участие в утрешната среща?! Embarassed

Здраве да е, сигурно ще имаме и други поводи да се почерпим!
Аз си мисля, че никак не е късно даже Simple Smile

# 239
Днес в нашето училище са им казали резултатите от ВО по английски. Моят син има 34т от 35 /една точка сме платили данък за техническа грешка при някой отговор, винаги така става и добре, че е само на един въпрос/. Това според него значело шестица.
за днешните ВО каза, че били "фасулски". Поне географията не му е сред любимите предмети и щом казва, че му било лесно, може да му се има вяра. Пак уж всичко вярно бил отговорил, но ще чакаме техническите грешки да видим колко са. Досега не са били нула.

Общи условия

Активация на акаунт