7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 345
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
Ганис,браво на момичето  bouquet

# 301
  • София
Добър ден.
Аз съм от новопишещите, но пък старочетяща и съм на 100 % съгласна с Лени.

Ганис, дай боже всекимо такива страхотни деца като твоите, а ако може и такива учители като теб за всички малчугани   bouquet

Да си изкарате страхотно довечера на срещата и да пийнете по една бира и за нас неприсъстващите, но желаещи много Laughing

# 302
  • Не съм от тук и съм за малко
Лени, мерси.  Hug  Аз съм на родителска на бъдещия първокласник от 6, но се надявам да успея да намина за малко след 7.  Grinning  Извинявам се за късното включване.  Embarassed
ganis, страхотно, поздравления за голямото ти момиче и за теб.   bouquet

# 303
Албенка и аз ще дойда след 19-19.30 защото малката лепка надали ще ме пусне по-рано Simple Smile
nunty, а какво пречи да се отдадеш на желанието   Wink - само питам, ама помисли - няма да те върнем  Peace

# 304
Добро утро, мами:) Нямам търпение, да се видим с повчето довечера.
Имам повод за черпене:) Голямата се е справила отлично на ДЗИ
БЕЛ 5,82
МАТ 5,91 Simple Smile

Страхотни резултати! Поздравления!

# 305
  • my own world....
Аз ще съм към 18:30, май ще съм сама....всички ли ще закъснявате? Я един доброволец да дойде да ми прави компания.... ooooh!

# 306
  • София
ganisnewsm51

Довечера ще имаме удоволствието да те удостоим със званието ЩАСТЛИВА МАМА лично!

И понеже вчера някой призова и аз да черпя...
Даа, не съм очаквала, че кампанията "първи клас" ще стане съизмерима със седмокласната! Само дето тук лични заслуги няма.  Wink Та с предимство "батко" малкият е в списъка на родното училище! Поне това гайле вече ми отпадна! Laughing Та вчера се майтапехме с мъж ми що не можеше сега големият пък да ползва предимство "второ дете" за гимназията...

Ей, момичета, с нетърпение чакам да се запознаем на живо!  lalalala

# 307
Lady_A: Като ще си първа на масата, сгъни един лист А4 по дължина като табелка и драсни на него нещо отличително (бг-мама или 7 клас, или нещо подобно), за да могат всички да се ориентират добре. А не като мен преди 2 год. в пицарията до НПМГ: "Вие сте от бг-мама, нали?", а групата дами ме гледа умно, щото хабер си няма за какво говоря.  hahaha

# 308
  • София
Lady_A: Като ще си първа на масата, сгъни един лист А4 по дължина като табелка и драсни на него нещо отличително (бг-мама или 7 клас, или нещо подобно), за да могат всички да се ориентират добре. А не като мен преди 2 год. в пицарията до НПМГ: "Вие сте от бг-мама, нали?", а групата дами ме гледа умно, щото хабер си няма за какво говоря.  hahaha
Ахахаааа, това ми хареса:) Laughing

# 309
  • my own world....
Както казах на Лени:  чудя се дали да не туря на масата една бележка с големи букво-цифри: 7 клас

Значи решено - ще си сложа табелка....още се чудя обаче дали да пише 7 клас, още повече, че явно ще седя сама известно време с табелката...ще има да се дзверят хората......ок, гледайте за някаква табелка  hahaha

Сетих се нещо, казаха от пицарията, че освен нас, разни хора щели да имат срещи с отдавна завършили съученици...е хуу, ама ако сложа 7 клас табелка, ще идват всякакви да ме питат: а вие кой 7 клас сте  Joy  Ще омешаме компаниите май  Joy

# 310
  • София
Абе сложи една табелка "самодивско сборище", пък да видим кой чужд ще припари!  Laughing

# 311
Пиши само 7

# 312
Напиши "Бандата на Лени" и готово  Laughing

А, гледам и други идейки се появили  Joy

# 313
  • my own world....
Абе сложи една табелка "самодивско сборище", пък да видим кой чужд ще припари!  Laughing

това май е тематично  Joy

# 314
  • София
Албенка и аз ще дойда след 19-19.30 защото малката лепка надали ще ме пусне по-рано Simple Smile
nunty, а какво пречи да се отдадеш на желанието   Wink - само питам, ама помисли - няма да те върнем  Peace
То желанието е едно, ама трябва и да се работи, че шефа още незнае с какви отпуски ще го натоваря този месец покрай кампанията. Имам заявка обаче за среща на 05.06. и тогава ще ми е много приятно да се запозная поне с част от страхотните мами тук Hug

Общи условия

Активация на акаунт