7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 346
  • 723
  •   1
Отговори
# 315
За Лелчето съм "ЗА" и с двете ръце  Joy

# 316
Напиши "Бандата на Лени" и готово  Laughing

Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Crazy Flutter Mr. Green

Лейди, ей таз картинка, ако я сложиш  Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha ще се спасиш от досадници верно  Peace

# 317
Малко късно се включвам,но докато изчета всичко от снощи до днес--за точките става въпрос,не е ли това актуално?
http://www.minedu.government.bg/opencms/export/sites/mon/documen … kala_mat-2007.pdf

# 318
Абе сложи една табелка "самодивско сборище", пък да видим кой чужд ще припари!  Laughing
Ей ,направо ме разсмя.Супер идея newsm10

# 319
  • Бургас
Момичета, посмях се с вас! Все ще се познаете! Няма да имате натрапници, споко. Убедена съм, че разговорите ви все пак ще се въртят около класирания, изпити, в най-добрия случай за децата по принцип. Кой ще ви изтрае да му надувате главата.  Joy

Ганис, страхотна новина! Сега ще влезе, където й душа иска. Поздравления!

# 320
ganis, поздравления за каката.
Момичета, весело изкарване на срещата, ще чакаме после отзиви. Сигурна съм, че ще е една много весела и позитивна вечер.

# 321
  • София
Мами, сега в 11 министърът на образованието ще даде пресконференция за матурите. Ако можете, го гледайте.

# 322
Айде на теста http://smirnenski.com/Documents/PNE__3-june-2011.pdf

Това училище пуска тестовете още преди края на матурата Simple Smile

ganis , страхотна щерка имаш. Браво на нея!

# 323
Ганис, поздравления и от мен. Да ти е жива и здрава дъщерята. С такава майка всяко дете би било щастливо.

На толкова майки си помогнала през годините - със съвет и подкрепа.

Сега всички ние ти се радваме от сърце.

Бъди щастлива !!!

# 324
здравейте и от мен

# 325
  • София
Ганис страхотни резултати,поздравления и от мен!

Драконче поздравления и за теб!Вашият успех също заслужава поздрав.И мен догодина ме чака същото....

# 326
Лети, тъкмо го разглеждах и аз и като гледам с химията сто процента ще се омажем, ама каквото-такова, снощи категорично отказа да погледне учебник.

# 327
  • с/у ОколоМръсТното
Еееее, от къде ги вадите тез деца, бре... Ганис, поздравления   bouquet Невероятно представяне  Peace

нЕк'ви моми и момци се чувстват ощипани/обидени и нам-си-още к'во...  Whistling Що за глупости  newsm78  Я се стегнете.

ганис, по кой ТВ канал ще е изявлението?

# 328
  • София
Моята сега звънна - започнали са в 10:30 и преди 5 минути излезе - направи всичко  Shocked,
каза, че се е съмнявала в по 2-3 въпроса на всеки предмет #Crazy - готова е била, пак не преписа отговори Wink, горе-долу ги помни - това е отговора.
Питам, защо не провери, не помисли още.
Тя отговори - то или знаеш или не знаеш и помоли да се поразходи 1 час.

# 329
до колко часа е изпита

Общи условия

Активация на акаунт