7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 316
  • 723
  •   1
Отговори
# 420
  • с/у ОколоМръсТното
... ИЗ АРХИВИТЕ, но е много мило  ...

А дори си мисля, че това НЕ е първата ни тема за набор'97г.  Thinking Rolling Eyes

Много моля, хвърлете й едно око...

# 421
... ИЗ АРХИВИТЕ, но е много мило  ...

А дори си мисля, че това НЕ е първата ни тема за набор'97г.  Thinking Rolling Eyes

Много моля, хвърлете й едно око...
Ей,Шани  bouquet,мерси че ме върна назад във времето.Намерих си първата публикация и ми стана едно мило.Колко бързо мина времето и колко от отдавна сме заедно.

# 422
  • с/у ОколоМръсТното
Ето и второкласен архив... Simple Smile

Поздрави на Лети, Лени, Али_сън и Али_Мели  Heart Eyes    bouquet 

# 423
Шани, как се сети да изнамериш тези неща Simple Smile Стана ми толкова мило. Благодаря ти  Heart Eyes  bouquet
Хем се усмихвам, хем усмивката ми е малко през сълзи. Времето отлетя и децата пораснаха. През тези години се случиха толкова много неща... И хубави и лоши. Жалко за лошите, но без тях не можеш да оцениш пък хубавите.

Втората тема, която си пуснала. Нашите хубостници са 2ри клас Simple Smile Радини вълнения. Как се учат да пишат преразкази и уравнения с едно неизвестно, а сега, мамини сладки вече са гимназисти Simple Smile

Сега дай да пуснем и снимки - преди и сега и темата съвсем ще стане по вкуса ни - леко сълзлива  Wink

# 424
  • my own world....
1. Снощи беше изключително готино и искам пак   cheers

2. Успех на атакуващите НПМГ !

3. Шани, кажи детето доволно ли е днес от биологията

Добре е, че утре с някои ще повторим срещата  Simple Smile 7:30 пред входа.

Цял ден по улиците беше днес, следва релакс.

# 425
  • с/у ОколоМръсТното
Да, доволна е. Не знам какво е направила... Излязла си е бързо.

# 426
Шани, как се сети да изнамериш тези неща Simple Smile Стана ми толкова мило. Благодаря ти  Heart Eyes  bouquet
Хем се усмихвам, хем усмивката ми е малко през сълзи. Времето отлетя и децата пораснаха. През тези години се случиха толкова много неща... И хубави и лоши. Жалко за лошите, но без тях не можеш да оцениш пък хубавите.

Втората тема, която си пуснала. Нашите хубостници са 2ри клас Simple Smile Радини вълнения. Как се учат да пишат преразкази и уравнения с едно неизвестно, а сега, мамини сладки вече са гимназисти Simple Smile

Сега дай да пуснем и снимки - преди и сега и темата съвсем ще стане по вкуса ни - леко сълзлива  Wink

Когато дъщеря ми тръгна в първи клас, един по-възрастен колега ми каза - сега ще видиш колко бързо ще ти се изнижат годините до бала, няма да ги усетиш. Тогава хич не му повярвах, стори ми се, че говори врели-некипели. Ама сега, когато щерката завършва 11-ти клас, се убеждавам колко е бил прав.
Успех на всички кандидатстващи тези дни! Аз не съм много наясно с датите и с изпитите, само тук дето чета за тях, но стискам палци на всички форумски деца.

# 427
Девойки, презентирам ви блога Седмокласници все още има много за допълване, но понеже знам че ще имате и идеи и забележки ви го пускам още сега.
За жалост не съм голям спец пък и качването на данните си отнема време, но се надявам до няколко дни да успея да кача абсолютно всичко от общата ни поща. Досега съм качила само 2009 и 2010 година, но най-важните неща балове и статистики са там. Сега ще се постарая да оформя тестовете от тази година и да ги кача и тях.

# 428
  • София
Лени, поздравления за огромния труд!!!!   bouquet Heart Eyes Hug
Ако считаш, че биха били полезни събрани през миналата учебна  година тестове от пробни по БЕЛ и математика, мога да ти ги пусна.   Peace

# 429
Lennyh, поздравления и благодарности и от мен!

# 430
Ако считаш, че биха били полезни събрани през миналата учебна  година тестове от пробни по БЕЛ и математика, мога да ти ги пусна.   Peace

Със сигурност, но нека кача първо тазгодишните и тогава ще върна назад, защото има доста материал, а при някои се налага да се сменя формата, да се описва и т.н., а и аз мога да бачкам предимно вечер.
Но ще го изпипаме.
За сега можете отново да пращате всичко на пощата sortirana_statistika@abv.bg като силно се надявам някой "доброжелател" да не се пробва да влиза там  Twisted Evil

# 431
Лени браво  smile3501 smile3501

# 432
Лени Hug за блога. Ако мога да помогна с нещо, свиркай. Както ти казах - време имам, познания за блогове - не, но мога да се уча в движение.

Днес има математици в НПМГ - УСПЕХ!!!      Flowers Four Leaf Clover                                     

# 433
  • дълбоката провинция
Lennyh, велико е! newsm51 Блога е безценен.
По-късно ще предоставя материал за него.

Успех на математиците в НПМГ!

# 434

За сега можете отново да пращате всичко на пощата sortirana_statistika@abv.bg като силно се надявам някой "доброжелател" да не се пробва да влиза там  Twisted Evil

Лени, напоследък във форума четя избирателна информация, търсейки отговори на въпросите, които ме интересуват и съм изпуснала развръзката с общата поща.  Embarassed Та, как си успяла да възстановиш паролата?

p.s. Трябва да ти призная, че ти завиждам за неизчерпаемата енергия!

Общи условия

Активация на акаунт