7 клас. Изпитите вече са зад нас, и до резултатите - релакс!

• 51 314
  • 723
  •   1
Отговори
# 450
Лени, както винаги си страхотна   bouquet

И на мен не ми се вярва, че резултатите няма да излязат едновременно в цялата страна. Децата трябва да имат равен старт. Това да знаеш оценките си по отрано ти дава известно предимство. Нищо, че примерно излизат във Варна и се отнасят за децата там, но сигурно има деца от Варна кандидатстващи примерно в София. Знаейки си оценките от по-рано те почват от по- рано и да си правят сметки как да редят желанията си. Не знам дали правилно разсъждавам, но така си мисля Simple Smile
И при нас се чу, че резултатите от БЕЛ още началото на седмицата са ясни. Имам приятелка в РИО-то, но не съм си и помисляла да разпитвам. Нито искам да я компрометирам, нито мисля, че е редно. Казали са дата и толкова. Чакаме.

# 451
  • дълбоката провинция

Лени, и на мен можеш да разчиташ за смяна на формати, подреждане и т.н. на файловете.

# 452
Девойки, презентирам ви блога Седмокласници все още има много за допълване, но понеже знам че ще имате и идеи и забележки ви го пускам още сега.
За жалост не съм голям спец пък и качването на данните си отнема време, но се надявам до няколко дни да успея да кача абсолютно всичко от общата ни поща. Досега съм качила само 2009 и 2010 година, но най-важните неща балове и статистики са там. Сега ще се постарая да оформя тестовете от тази година и да ги кача и тях.

Едно голямо благодаря на теб и твоите помощници  bouquet

# 453
Е какво компроментиране, жената не го е доверила като служебна тайна, а и не е и такава, но като ви чета явно не е вярна информацията или пък току-виж излезли още утре всички резултати  Simple Smile.

# 454
Е какво компроментиране, жената не го е доверила като служебна тайна, а и не е и такава, но като ви чета явно не е вярна информацията или пък току-виж излезли още утре всички резултати  Simple Smile.

Понеже репликата сигурно е към мен не схващам какво общо има моята позната с твоята?! И въобще изказването ми?! Говорех за това, че мога да разбера резултата на моята щерка, ако съм по нахална, но така Аз ще предизвикам компрометиране на познатата си, а за теб и твоята не съм нищо коментирала. Вие си се оправяйте Simple Smile А и не виждам общо между това някой да ти каже, че има резултати и това да ти се каже този резултат. Говорим за съвсем различни неща.

# 455

Понеже репликата сигурно е към мен не схващам какво общо има моята позната с твоята?! И въобще изказването ми?! Говорех за това, че мога да разбера резултата на моята щерка, ако съм по нахална, но така Аз ще предизвикам компрометиране на познатата си, а за теб и твоята не съм нищо коментирала. Вие си се оправяйте Simple Smile А и не виждам общо между това някой да ти каже, че има резултати и това да ти се каже този резултат. Говорим за съвсем различни неща.

Всъщност, дори и някой някакси нелегално да разбере резултата на своето дете преди да се публикуват официалните резултати, не виждам какво ме каса е това. Разбрал - разбрал. Хубаво. Това няма да премести напред в класирането въпросното дете.
Така и ти, ако можеш - разбери. Ще си спестиш нерви, а на никого няма да навредиш с това.

# 456

еее, не ми стана ясно, че говориш за това, че можеш да разбереш резултат.

# 457
Моля ви не ИзТрЕщЯвАйТе!!!!!!!

Днес или утре все тая.Изпитите минаха,класирането тепърва предстои......
Ако сега така се припирате и нервите какво ще правите един ден на матурите след 12 клас.
По-спокойно,няма нужда да разводняваме темата.Нека коментираме и се подкрепяме.
Така или иначе каквото има да става ще стане.

Аз ще надничам от време на време atwork  и когато,тогава.

# 458
Който е ходил днес на изпит в НПМГ (или придружавал) - кажете как бяха задачите, моля  Laughing

# 459
# 460
Благодаря  bowuu
Те ги качили в сайта, пък аз си питам тук  Wink

# 461
Какво означава "натрупани честоти " от таблиците със статистиките с оценки по мат и БЕЛ?

# 462
Колко има като вас и преди вас.
Ако сте във втория интервал примерно от 11 до 11.5 и в този интервал има 100 деца към тях прибавяте и тези от предния интервал 11.5-12 да кажем 50 и така като вас или преди вас има 150.

# 463
  • my own world....
Ей ся се прибирам от висеж пред НПМГ-то... Целокупната форумска младеж излезе между 10-10.30, моето - последно, чак в края на изпита, та вече с кучета мислехме да го търсим... Но пък купон си заформиха последните мохикани - и познати и непознати, тук таме намериха съвпадък в отговорите, но настроение хич не им липсваше! Аз съм омаломОщена. Та само ще кажа
Лени,  newsm20 за труда! Отивам да чета назад...
Драконе, чакането на младежа си струваше, отдавна не съм се забавлявала така, само дет билетчета не се сетиха да ни късат тез сладури  Joy

Лени, след 2 години точно пак на 7-класен огън ще се пека, та първо БЛАГОДАРЯ, а второ ще насъбера каквото имам и след сканиране ще ти го пратя.

# 464
Лени благодаря за цялата информация............. newsm51

Общи условия

Активация на акаунт