Тема Незабравима 203

• 28 407
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе
Bai bradar, BoBoYana, bob_99, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, danitoo12, ddd_7, dima81b, dorital, ioji, IR65, katia111, kometka76, manpla, mariq_72, mari_n, maryes, mikora, mipsy., moxito, nadejda 76, natalia, nati 75, nezabravimka, pantovka11, rumina, sonq2612, TONETO, twin4, vai1, valdes60, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, Златна рибка (+ 5 Скрит/и) и 60 Гости преглежда(т) тази тема.

# 406
Хайде,да ни е честито новото бебче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
От кога го чакаме Heart Eyes

# 407
Сега остана да гледаме как двете майки на Арас са се хванали за косите! fight
Да,това е особено интересно и интригуващо.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сигурно се разправят....коя има повече право да е близо до него newsm78
Истинската майка майи сви сърмите на........другата newsm78

Аз малко заблудено но дали тази която се води за истинска знае коя всъщност е истинската .Нещо съм пропуснала май. newsm78

# 408
  • София
Ямур късайки снимките викаше нямам вече семействоПосле каза на еда ти си виновна че татко не си идва,вие се разделихте,заради теб е.Еда и каз аи аз искам баша ти да е до нас,не искам да се разделяме,ще се върне,обещавам ти.
Майката на ара сму каза каква работа имаш при жена с дете,а той ако още веднъж го кажеш... не се меси ,не твоя работа.После каза на назан че винаги е ревнувала от нея,че арас ги е обичал,искала да й отнеме сина , и т.н,а тя й каза може ли такова нещо-аз съм майка ,винаги бях донего,обичах го ,мислех за него,подкрепях те,а ти така да правиш

# 409
  • Русе
Сега остана да гледаме как двете майки на Арас са се хванали за косите! fight
Да,това е особено интересно и интригуващо.... #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Сигурно се разправят....коя има повече право да е близо до него newsm78
Истинската майка майи сви сърмите на........другата newsm78

Аз малко заблудено но дали тази която се води за истинска знае коя всъщност е истинската .Нещо съм пропуснала май. newsm78
Знае.

# 410

Дано този път го пожалят ,че  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 411
  • София
Опа.....Хубавелко се усети ,че трябва да действа smile3508 smile3508 smile3508

# 412
Аз май гледам със закъснение действията! newsm78

# 413
  • София
От кога го чакаме Heart Eyes
Hug Hug Hug

# 414
  • София
Споко Кометче....на различни канали сме hahaha
Ще свършиш малко ......по късно Joy

# 415
Рекси, благодарности за разясненията! newsm51  Много са полезни! newsm09

# 416
Споко Кометче....на различни канали сме hahaha
Ще свършиш малко ......по късно Joy
Боб, какви са тези двусмислени изрази посреднощ бе, мила?  oops Joy Joy Joy

# 417
  • София
Сестрите на Харун са толкова спокойни, чак ме дразнят. Как може такъв непукизъм??? Брат им го няма, Еда се съсипа, а тия двете се разправят за глупости! ooooh! ooooh! ooooh!
Не е точно така,Ниса не вярва на Бурак и не го допуска да управлява фирмата,ама Ъшъл много дразни,те не разбирали да го оставели,но ниса е непреклонна,че няма да остави семейната им фирма

# 418
  • Монтана
Сестрите на Харун са толкова спокойни, чак ме дразнят. Как може такъв непукизъм??? Брат им го няма, Еда се съсипа, а тия двете се разправят за глупости! ooooh! ooooh! ooooh!
Не е тоно така,Ниса не вярва на Бурак и не го допуска да управлява фирмата,ама Ъшъл много дразни,те не разбирали да го оставели,но ниса е непреклонна,че няма да остави семейната им фирма
Рекси,благодаря!Браво на Ниса! bowuu bowuu

# 419
  • София
Тая Мелда да не поиска и по  ooooh! ooooh! ooooh!друга близост

Общи условия

Активация на акаунт