Тема Незабравима 203

• 28 434
  • 753
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Стивън Кинг .......ли ще гледаме.Имаше и той един такъв роман.За едно ужасно отвличане newsm78

# 376
  • Варна
Айде, гледаме турската версия на класиката "Мизъри" с Джеймс Каан! ooooh!Там една откачена медицинска сестра беше пленила така един тип- писател, по който беше вманиачена и го "лекуваше" след като първо му строши ръката с един чук, после крака и т.н.....За малко да му види сметката от любов! #Crazy

# 377
Добре де толкова ли беше сложно Еда да проследи Мелда, вместо да изпада в ненужна паника и да пролива потоци от сълзи.. ooooh! ooooh! ooooh!

Също толкова трудно,колкото Харун,или полицията да бяха проследили и хванали Бату-филм!!!!

# 378
Действието е след 1 седмица  Wink

# 379
  • София
Айде, гледаме турската версия на класиката "Мизъри" с Джеймс Каан! ooooh!Там една откачена медицинска сестра беше пленила така един тип- писател, по който беше вманиачена и го "лекуваше" след като първо му строши ръката с един чук, после крака и т.н.....За малко да му види сметката от любов! #Crazy
Точно затова се сетих и аз Дани...... newsm78

# 380
Еда пак ли ще повярва, ако е така не знам  за какво ни вземат! smile3516 smile3515 smile3515

На какво да повярва?
Че Хрун и връща пръстена и се отказва от нея и Ямур1

# 381
  • Монтана
Стивън Кинг .......ли ще гледаме.Имаше и той един такъв роман.За едно ужасно отвличане newsm78
Боб ние отдавна имаме тази "чест"!Но май сме преминали нивото Стивън Кинг!!!!И то отдавна! hahaha hahaha hahaha hahaha #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 382
  • Русе
Нали 4енгето следеше Еда? И да не са проследили Мелда до къщата... ooooh! ooooh! ooooh!

# 383
  • София
Мелда каза на еда ето вземи халката,забрави го както той вас,щастлив е с мен.Да продължала живота си.Обвини я че е виновна за рака на майка им,за смъртта на баща им.Еда-кажи къде е,заведи ме при него,помисли за дъщеря ми.Мелда й каза ако ме убивш никога няма да разбереш къде е харун.
Харун каза на мелда това ли исакш за любимия си,да го имаш насила,а тя да  #Crazy #Crazy #Crazy Харун й каза ще те убия

# 384
  • София
Мелда поне да го беше завила! Crossing Arms Като е решила да се грижи за Харун, поне да е както трябва! Crossing Arms
Ех, Арас как хубаво натупа Бату! Party
Ама и Бату, тоест ти бая носи на бой! Кой ли не му се изреди, после защо бил лош...и аз да бях  Joy

# 385

Дани искренно ме разсмя  Joy Joy Joy Joy От либоф ....човек изперква та сигурно и тази нещо я е замлатило  Joy Joy Joy

# 386
Айде да се "гътва"вече тази Мецана , че нещо адски ме изнервят.Ами Харун как не се възпротиви , ами и със въже допусна да го вържат? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 387
  • София
Нали 4енгето следеше Еда? И да не са проследили Мелда до къщата... ooooh! ooooh! ooooh!
Мелда каз ана еда да не звъни в полицията щото ще стане още по страшно

# 388
Еда пак ли ще повярва, ако е така не знам  за какво ни вземат! smile3516 smile3515 smile3515

На какво да повярва?
Че Хрун и връща пръстена и се отказва от нея и Ямур1

Някой може ли да повярва на това?

# 389
  • Монтана
Между другото,къщата,в която Мелда е отвлякла Харун е същата,дето Бату заведе Ямур след отвличането...И от там Едже избяга с нея...Така поне мисля...

Общи условия

Активация на акаунт