Тема Незабравима 203

• 28 405
  • 753
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Аз май гледам със закъснение действията! newsm78
Споко Кометче....на различни канали сме hahaha
Ще свършиш малко ......по късно Joy
Боб, какви са тези двусмислени изрази посреднощ бе, мила?  oops Joy Joy Joy
Ех тези многозначни думи ooooh! ooooh! hahaha hahaha

# 421
Боже каква семейна идилия са си спретнали Харун и Мелда...Липсваха им единствено пуканките и лимонадата за филма  smile3555 smile3555 smile3555

# 422
Хайде,да ни е честито новото бебче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добър вечер ,мили дами Simple Smile)) Влизам като един ураган и веднага задавам въпрос..Какво бебе ,някой ще ми обясни ли ,че днес нета ми е доста ужасен и не мога да гледам серията: (

# 423
Сестрите на Харун са толкова спокойни, чак ме дразнят. Как може такъв непукизъм??? Брат им го няма, Еда се съсипа, а тия двете се разправят за глупости! ooooh! ooooh! ooooh!
Не е точно така,Ниса не вярва на Бурак и не го допуска да управлява фирмата,ама Ъшъл много дразни,те не разбирали да го оставели,но ниса е непреклонна,че няма да остави семейната им фирма
smile3555 smile3555 smile3555 Така лиии, като не разбирам езика и ми се струва, че се карат за небивалици! Благодаря за разясненията, Рекси! newsm51 Ашъл си остава същата снобка! smile3506

# 424
  • Монтана
Хайде,да ни е честито новото бебче! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Добър вечер ,мили дами Simple Smile)) Влизам като един ураган и веднага задавам въпрос..Какво бебе ,някой ще ми обясни ли ,че днес нета ми е доста ужасен и не мога да гледам серията: (
Еда е бременна!

# 425
  • София
Охххх колко още остана newsm78 newsm78 newsm78

# 426
Рекси, благодарности за разясненията! newsm51  Много са полезни! newsm09

+1

# 427
  • София
Боже каква семейна идилия са си спретнали Харун и Мелда...Липсваха им единствено пуканките и лимонадата за филма  smile3555 smile3555 smile3555
И да си пийват със сламки #Crazy #Crazy #Crazy

# 428
Рекси, благодарности за разясненията! newsm51  Много са полезни! newsm09

+1
+1  bouquet

# 429

Май серията ще свърши Харун и Мелда един срещу друг и ще се чудим как ще се развият събитията по нататък. newsm78

# 430
  • Русе
Bai bradar, BoBoYana, bob_99, bon bon, BuBuLe4ka-Kle4ka, Dandel, danidorina, danitoo12, ddd_7, didi 69, dima81b, dorital, ina67, IR65, Isis, ivva, katia111, kometka76, Maia_68, manpla, mariq_72, mari_n, maryes, mikora, mipsy., moxito, nadejda 76, natalia, nezabravimka, pantovka11, rumina, sonq2612, tsvetyik, vai1, valdes60, vassilka85, vesela Simple Smile, winona, Златна рибка (+ 4 Скрит/и) и 57 Гости преглежда(т) тази тема

Последно преди финала.

# 431
  • Варна
Това малкото сега пък ще си тръгвало, мразело майка си... #Crazy

# 432
И да си пийват със сламки #Crazy #Crazy #Crazy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Аблата беше на седмото небе  ooooh! ooooh! ooooh!

# 433
  • София
Арас искаше да отидат тримата някъде да се разсее ямур,но еда му каза ядосана е,не се мъчи тя ,тя иска баща си ,не друг.После Ямур и каза че заради този мъж баша й си е заминал и не се връща,защото е тъжен,че майка й не го обича.
Еда говореше на спящата ямур,че не иска да я лъже,но не може да й каже истината,за да не страда,скоро бащща й ще се върне,ще са заедно,щастливи всички с брат й.
Малкото иска да ходи при едже,не иска майка  си,каза й че я мрази и не иска да остава с нея,много вече се глези  ooooh! ooooh!

# 434
  • София

Май серията ще свърши Харун и Мелда един срещу друг и ще се чудим как ще се развият събитията по нататък. newsm78
Ами като не се сеща с гипса да и даде начална скорост към кревата newsm78.Да се гледат #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт