Юни започва с деня на децата - щастлив и хубав да е като тях

• 18 161
  • 181
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Мими честита годишнина. Още дълги години семейно щастие ви пожелавам.
Лилибон честит рожден ден! Желая ти много здраве, късмет и успехи!

# 76
Елинце, обична моя, честит празник! Бъди жива и здрава, бъди обичана и щастлива! Желая на един изключителен и прекрасен човек, какъвто си ти, прекрасен, слънчев и изпълнен с много любов и красота живот!

# 77
  • Варна
Лилибон, Честит Рожден Ден - ти си една от най-големите ни упори тук, бъди жива и здрава, много щастлива и обичана жена  Hug

# 78
  • Варна
Мими, със закъснение от моя страна - честита годишнина!  bouquet Бъдете здрави и се  обичайте повече с всеки изминал ден! Hug

Лилибон, честит рожден ден!   bouquet Макар и да те познавам само виртуално от постовете ти тук и други интернет страници, ти се възхищавам искрено и се радвам, че има  хора като теб ! Бъди здрава, щастлива и обичана! Hug

# 79
  • Варна
Много ви благодаря, момичета, прекрасни пожелания и букети! Зарадвахте ме и ме трогнахте! Hug Сега си чакам само подаръка от Фивър - да каже, че по случай термина си (16 юни) си прибират Марти у дома.  Heart Eyes

# 80
Лилибон, Честит Празник!!! smile3525 Бъди!!! И Благодаря!!!

Мими, честита годишнина да сте все заедно и да се подкрепяте и уважавате!!!

# 81
  • на дъното
Лилибомче,  Hug Честит рожден ден на патерички!Много здраве,щасти, успех в всичко и все така добра Hug
Днес моето юначе беше първи ден на ясла.Издържа геройски 4 часа,но нищо не кусал от закуската и гладдд и в момнта в който ме видя реввв.Дано в понеделник пак с желание да ходим.Много ми е свито,кога порасна на мама бебенцето Sad

# 82
  • Варна
Много ви благодаря, момичета, прекрасни пожелания и букети! Зарадвахте ме и ме трогнахте! Hug Сега си чакам само подаръка от Фивър - да каже, че по случай термина си (16 юни) си прибират Марти у домаHeart Eyes
Hug Hug Hug Ще почакам още малко, днес Марти е 2320 гр. Много държат да го изпишат на 2500 гр. и вече не издържам.

# 83
  • Варна
С темповете, с които наддава детето, това прави понеделник-вторник май, а? Simple Smile Готови ли сте вече у дома за пристигането на най-важния човек?  Hug

# 84
С темповете, с които наддава детето, това прави понеделник-вторник май, а? Simple Smile Готови ли сте вече у дома за пристигането на най-важния човек?  Hug
Peace Grinning

# 85
  • Варна
Готови сме, днес купихме основните неща и изпрахме дрешките  Grinning. Бяхме в дома и ни дадоха да го храним, но много се изложи. Спеше му се и почти всичко изплю, незнам как успяват да го нахранят  Sad Дано в домашна обстановка да успее да се изяжда необходимото количество.

# 86
Ехо,ето ме и мен
завърнала се от далечна Гърция Mr. Green
Фив,много,много ви гушкам и много се радвам на Марти,браво на юначето

Лилибонче,честит празник на патеричка Hug  bouquet

# 87
Фивър  Hug Heart Eyes тези дни очаквайте изписване  Laughing Heart Eyes Hug
Исе  добре дошла ,сега е ред на теб да разказваш ,как беше на почивката ,бебчо растели ,може и една снимка да качиш ,че тези дето никъде няма да ходим да оплакнем очите Mr. Green.

# 88
Добър Ви дееен  Laughing
Фивче, другата седмица да си папате вкъщи ,а Кроелка  да вкара две-три питиета за здравето на Марти, стига да не се отметне  Mr. Green
Исе,вярно можеш  да качиш снимчици от  морето  Grinning

# 89
Фивче,ти успя!!!Бъдете щастливи с борбения Марти!
Силви, дано по-скоро се адаптира Дени... Hug
Макар и със закъснение искам да пожелая на Лилибон и Мими здраве и щастлив живот!

Общи условия

Активация на акаунт