Юни започва с деня на децата - щастлив и хубав да е като тях

• 18 166
  • 181
  •   1
Отговори
# 90
-ето ви един громен шкембак Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 91
Исе, целувки по шкембата! Heart Eyes

Силви,
мисля го Дени днес! Пиши как е минал днешният ден в яслата. На обед ли ще го взимаш? Прегръдки за мама, че и за нея изпитанието е сериозно. Hug

Фивка,
днес-утре чакаме повод всички да ударим по питие. Grinning

# 92
  • на дъното
 CryНаправо ми се къса сърцето Cry.Днес вече знае къде отива и милия май нещо не му се ходеше и като видя в групичката едно момиченце да се дере от рев иииии не му се влизаше.С 1000 уговорки влезна, седна аз го гледам през прозореца той миличкия плачка тихо,но влезна какичката и почна да го занимава и сега седя и направо не мога да си намеря място.Еййй никога не съм мислела за този момент когато ще се отдели от мен и ми е много мъчно,но няма начен дано свикне,че трябва да се работи.На обяд ще го взема,но сега към 11:00 ще звъна и ако плачка отивам.Пффу много ми е свито и притеснено.По късно ще пиша как е минало
Благодаря за всички които ни мислят Hug
Исе браво много си добре пу пу пу,а как е баткото? Heart Eyes
Светле и ти не си писала за твоите мъжлета как са и те? Heart Eyes

# 93
  • Варна
О, Исе, добре си напредвате! Харесваш ми такава дпокойна и усмихната!

Силви, дано Дени е от децата, които бързо свикват с яслата! Дано сте случили на госпожи и лели! Знам, че ти е мъчно, но няма как  Hug

Спорна седмица на всички!   bouquet

# 94
  • София
Силви, от опит ще ти кажа едно - ако ти самата продължаваш да се чувстваш виновна, че го пращаш на ясла и да плачеш и да ти е мъчно и детето ще реве доста дълго време. Те усещат инстинктивно вътрешната ти нагласа. Затова колкото и да е трудно гледай да не мислиш негативно за яслата. Напротив - децата там се забавляват и играят заедно, нещо, което у вас не можеш да му го осигуриш. По принцип ревът минава за 2-3 седмици, после няма да можеш да го прибереш от там.

# 95
  • на дъното
nana77 да права си знам,че всичко усещат.Дано свикне и ще гледам да се взема в ръце,че даже току що ми се обадиха от работа и днес следобяд трябва даже да ходя за 2 часа добре,че баща му почива.
Лилибомче,нямам кои знае какво наблюдение,но от първо впечатление има 2 млади госпожи и една по възрастна та едно от момичетата се държи мило с тях и дано така да продължи.
Хайде излизам малко навън на въздух да ми се избистри мозъка,че тука ще лудна.

# 96
Силви  Hug ,много е мъчно като си била неразделно с него ,да го оставиш на други хора да го гледат  Cry,но няма как ,ще свикне малкият лека по лека ,ами мила до тук беше ,вече на ясла ,после градина,после училище и вече става голям мъж ,такъв е живота ,а пък ние майките ще си ги мислим непрестанно  Аз в бабин дом я пращам и все я мисля ,имаш ли дете то винаги има за какво да мислиш  Wink Да са ни живи и здрави ,това са бели кахъри . Hug Hug Hug

# 97
  • Варна
Силви ще свикне детето, не се притеснявай.
Фивка тази седмица често-често ще надничам за номината, че Марти най-после си е вкъщи.

# 98
nana77 да права си знам,че всичко усещат.Дано свикне и ще гледам да се взема в ръце,че даже току що ми се обадиха от работа и днес следобяд трябва даже да ходя за 2 часа добре,че баща му почива.
Лилибомче,нямам кои знае какво наблюдение,но от първо впечатление има 2 млади госпожи и една по възрастна та едно от момичетата се държи мило с тях и дано така да продължи.
Хайде излизам малко навън на въздух да ми се избистри мозъка,че тука ще лудна.
Мила, аз моя го пратих за първи път на градина на 4 1/2 год. И за първи път се отделяше от мен, дотогава все аз си го гледках (няма кой). Та, 3 месеца непрестанен плач сутрин, уговорки, подаръци, обещания... Свикна, вече всичко е наред, не плачем, не страдаме. Аз как се чувствах няма да разправям! Оставям го в групата, излизам и рееееееввввввв докато се прибера; вкъщи през цялото време "как ли е, добре ли е...", все такива мисли. Като виждам как дръпна напред в развитието, какви хубави работи изработва, как си играе с приятелчета (вече си имаме), колко неща ми разказва, все си казвам, че за добро го пратих. А и градината е добра, имат даже басейн и плуват!
Разказвам това, защото сега си мисля, че ако го бях пратила по-рано, по-лесно и бързо щеше да свикне! Колкото са по-малки, толкова повече плачат в началото, но и толкова по-бързо свикват и се приспособяват! Ама нали, пусто, "подаръче " ми е той, милият, та все треперя. И сега и сега го мисля, дали е нахранен, измил ли се е, запасан ли е... Все битовизми, ама няма как да не се притесняваш!
КУРАЖ на теб и се поотпусни, че те усещат и даже почват да манипулират! А пък и ощееее дълго ще ти е тъжно и притеснено! Да не говорим за детската, училището... Те отдавна ще са свикнали пък ние още ще се притесняваме.
КУРАЖ!!!
 Hug  Hug  Hug

# 99
Силви, как е минало днес? И на мен ми беше така, когато Вики тръгна на градина.  Sad

Фивка, и аз само надничам, и надничам... Wink

# 100
Исе, наистина страхотен шкембак! Помисли ли си за нас като топна крачета в моренцето?  Peace

Силве, дано бързичко да свиква Малчо в яслата!  Hug Миличкият той!  Sad

А пък аз имам едно хубаво предчувствие, че следващото включване на Фивчето ще бъде от пълна къща! Ох, разплаках се и аз не знам защо ... Стана ми едно милоооо!
Бих жулнала и аз нещо алкохолно по случая, ама не пия от години и после няма да мога да си гледам детето!  Mr. Green

# 101
  • Варна
Милички, Марти днес е 2490 гр., но от петък има хрема и са му назначили лечение с капки. Лечението е 7 дни затова изписването ще бъде евентуално този петък. Ядосах се, защото още оня ден видях, че има сополче и леко хрипаше. Но ми обясниха, че нослето се запушва като връща храна. Хемоглобина му е 113, утайката 8. Понеже се притесних и настоях да ни дадат да го видим поне за 5 мин. Казаха, че е добре и току що нахранен си спинкаше сладко.
Стискайте палци до петък да го изпишат, че не издържам вече  Praynig

# 102
Фив изтърпи още малко мила много скоро Марти ще е при теб  Praynig това да стане в петък   Hug за теб и сила да изчакаш до изписването

# 103
  • София
Фивър - утайката е малко висока, но не е притеснително. По принцип за новородени референтната стойност е до 2 мм на първия час, но за деца - а Марти вече е голям  Wink референтната стойност е 10. Така че не се притеснявай, ще минат сополите.
За сметка на това хемоглобинът му е чудесен.
Стискам палци да го изпишат в петък.

# 104
  • Варна
Фивър, стискам палци в петък Марти да си е при вас вкъщи! Praynig Последните дни са най-тежки, но ти издържа дотук и скоро твоето съкровище ще те радва у дома и ще наваксате с гушкането. Hug

silviayo, сигурно не ти е лесно като знаеш, че малчо тъгува и плачка. Sad Дано да свикне бързо с обстановката, а и ти да се успокоиш.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт