Юни започва с деня на децата - щастлив и хубав да е като тях

• 18 165
  • 181
  •   1
Отговори
# 105
  • на дъното
Добър вечер!Ох днес ми беше много притеснителен ден,а  и от тук нататък какво ме чака още както сте писали,но уж се взимам в ръце да стана по корава,но пусто майчино сърце.Излязох аз преди обяд и викам я да се завъртя около детската градина и да го вида какво прави навън,ами все за ръката на някоя леля беше,но и си поплакваше отвреме на време еййй вярватели ми направо всичко ми се късаше толкова съм се вкопчила в него та нали той ми е смисъла за живот и направо едвам издържах да не отида да го взема,но удържах ината ми беше по силен.Ох и утре какво ни чака Cry дано не е по-труден.
Фивче,много се радвам за килограмите на Марти,но тази хрема дано бързо я пребори малкия борец.
Лека вечер момичета Heart Eyesгушнете силно съкровищата си,че времето така бързо лети

# 106
Фивърче браво на Марти , за сополите не се притеснявай ще минат и ще заминат.  Hug Hug Hug
Исе онзи ден си мислих за тебе, че нещо позачезна, а тя каква била работата, почиваш си активно. Браво на тебе, че скоро ще искаш почивка, ама няма да има. И тумбака много ти отива  Heart Eyes
Силви  Hug Hug Hug като те чета си мисля, че Дени ще свикне с яслата преди ти да свикнеш с мисълта, че през деня ще сте разделени.

Ние сме добре, обикаляме парковете по цял ден. Признавам си, че работата изобщо не ми липсва, а ако знаете какъв работохолик бях.  ooooh! ...
Целувки на всички малки и големи.

# 107
  • Варна
Фивър, да споменавам ли още колко сополи и капки ще ви минат през главата? Simple Smile Стискам и аз палци в петък Марти да си е у дома! Ама добре си наддава човекът - пу-пу, все така! Яде ли едно дете и наддава ли, почти е сигурно, че всичко му е наред.

Силви, представям си какво ти е! Но щом ги извеждат навън, предполагам до ден-два ще се отпусне. Децата май винаги свикват по-лесно когато са на площадка, а не вътре в стая. Пращам ти една виртуална прегръдка инатът ти да устои колкото сметнеш за необходимо.  Hug

Нефи, радвам се и за вас - звучиш ми като една щастлива жена! Simple Smile

# 108
Фивче, съвсем скоро ще си гушкаш Марти!  Hug Hug Hug Heart Eyes
Силви, Дано Дени да се приспособи по-бързо от очакванията ти към новата среда и да му харесва при дечицата.  Hug Дай си време. Дано да не боледува и сприятеляването с обстановката ще си дойде от само себе си.
Когато взех решението Мария да тръгне на ясла, бях убедена че така е правилно. Не звънях в яслата да питам как е, доверявах се на детето. Все още иска да си играе само с мама, но виждам как започна да си отстоява нуждите за нейно си място под слънцето и това ме радва. Вече е едно изключително самостоятелно дете (като изключим храненето, но в градината даже и с него няма проблем) - съблича се сама, облича се сама, сгъва си дрешките сама, обува се ... Умението за тези действия са зародени от домашната обстановка, но когато тези всеотдайните не са наоколо, детето се преоткрива и това му харасва. Страхът ми, че с прекаленото концентриране в Мария ще й подреже крилцата започва ад преминава. Дано скоро да премине периодът на болестите само.  Praynig  

# 109
  • на дъното
Да дам очет Simple Smileднес с рев го откопчиха от мен а не ме питайте мен  Cry рев по пътя добре,че очилата ми са големи и живеем на близо.Дано свикне бързо и не е от децата с бавното адаптиране защото колкото съм изкукала хептен ще изкукам Wink
Рони,дано не боледуваме често надявам се на това,че докато живяхме при свеки доста си боледуваше всяко вирусчи си изкарвахме та чак и свинския грип.
След малко тръгвам да си го взема  Grinning
Прегръдки на всички Heart Eyes Hug

# 110
Силви, днес звучиш по-добре! Определено. Hug

# 111
  • Варна
Днес бях на изписването на два близнака-мушморока по 2.500 кг и ясно си представих как ще изглежда и Марти на изписването си. Щастливата мама беше много спокойна и не се поддаваше на суетенето на цялата орда роднини, които не бяха виждали чак толкова мънички бебенца. Явно спокойствие му е майката! Фивър, надявам се да успеете да не се ошашкате като се озовете сами с бебчо у дома. Wink

Хубав ден на всички!

# 112
 Габчо беше 2670 когато ми го взеха да преобуят и премерят. Беше си съвсем нормално новородено бебе като габарит. С темповете, с които качва Марти, може ди петък да стигне на Габчо теглото:) А и може да го задмине до няколко месеца.. че дребосъчко е 8 кила:) Онзи ден бе и подстриган за първи път и сякаш изведнъж ми порасна:) Стана едно много сладко момченце:))

Исе, коремчето ти е страхотно:)) Още малко ти остава!

Бела свикна със забавачката точно за 4 дни... в тия дни ревеше ужасно, което водеше до задавяне и повръщане. 4 дни мих пода... и изведнъж след това всичко си тръгна съвсем нормално, ходеше си с невероятно желание. Гледайки другите деца ми направи впечатление, че повечето ревят докато родителите им са там и спират на секундата, в която те си тръгнат... и започват да се забавляват. СИлве, не страдай, ще мине първоначалния стрес и после нещата ще си влезат в релсите. Само да са здрави, всичко друго се подрежда!

Аз нещо съм много уморена:( Нося доста дини и не знам кога ще изпусна някоя... Оня ден щях да пускам пералня и си викам да съблека на Габчо дрехите, че след разходка е като прасе. Еми съблекох го, влязох в кухнята и повече нямам спомен... По едно време се замислих,че не съм отваряла пералнята и се оказа,че вместо в пералнята, съм изхвърлила на детето дрехите в боклука. Започнах да се плаша от себе си:(

# 113
  • на дъното
Добро утро!Вчера още с ставането и мрънкаше и поплакваше,че неискал ходи на гадинка и вече в яслата адското дране за първи път през живота си реве така,но бързо го успокоиха,днес ще се пробваме да спим там та да видим.Май няма да сме от бързо свикващите.
KikiNiki,аз понякога правя същите работи  само че с хладилника Laughing така ,че не си сама Peace
Лек ден на всички Hug

# 114
  • София
Hugздравейте ,милички!Всеки ден ви чета и тръпна в очакване Марти вече да е у дома!Обаче ме мързи да пиша. Blush

Силве,момченцата по-трудно се приспособяват в градината,това ни го каза и директорката,пък и аз имам такива наблюдения от познати - те са си по-големи глезанковци. LaughingДа не те отчайвам ,но моето Жоре първата година Не престана да реве всяка сутрин!Вси си виках ще свикне,ама то мина повече от година.Сега вече от поне половин година и повече ходи с желание и не плаче,но пак има сутрини дето не иска и реве.Много ми беше мъчно,но пък в същото време знаех,че му е добре там.А смятам така,защото този рев беше само докато се разделим и влезе,след затваряне на вратата млъкваше и после ни разказваше весел с кой и на какво си е играл.

Мале ,Ники - Габчо верно ли е 8 кг.,а хич не изглежда да е хилавичък-съвсем нормално детенце си е.Жорко пък беше 8 кг. на 6м. ,ама той се роди голям.Сега е към 17 кг.,а краката са му слабички,явно кокаляците тежат. Laughing

# 115
Фивка, с нетърпение очаквам репортаж от големия ден! Знам, че няма да имаш много време днес, но когато повелителят на вашите сърца даде разрешение, те чакаме със снимки и разказ. Да го нацелуваш от мен!

# 116
И аз с малко закъснение да се включа!Фив..стиснала сам ги толкова здраво ,че дори изпукаха  Praynig!Хайде чакаме добрата новина  Hug!

# 117
 Привет,момичета! HugИ аз надничам за новини от Фив и Марти-стсиакам палци! Praynig
 На всички празнуващи именици днес-честито!  bouquet
Аз вече едва дишам ,момичета-оттекох жестоко,не мога да се храня и да спя и съм в трескаво очакване на малкият човек Blush!Моля се всичко да е наред при нас и стиснете и вие по едни палчета,че май започвам да откачам?! Praynig

# 118
elisalou ,всичко ще бъде наред,съвсем скоро ще се гушкате  Heart Eyes!Леко и бързо раждане ти желая  Praynig Heart Eyes!

# 119
Ели  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed леко раждане мила ,всеки момент ще се видите  Hugс твоят малък принц.
И аз съм в очакване да прочета ,че Марти вече си е у дома  Praynig Praynig Praynig
Даниелка ,много красиво това Диди бе  Laughing,да ви е много здравичка  и да ви радва само . Hug

Общи условия

Активация на акаунт