Юни започва с деня на децата - щастлив и хубав да е като тях

• 18 161
  • 181
  •   1
Отговори
# 120
Хайде и аз да се наредя при чакащите новини!
Дано скоро се обади Фивчето, че са се прибрали!  Praynig

Еличке, желая ти най - прекрасното, бързо и безболезнено раждане на света!  Hug Praynig

# 121
  • Варна
Ели и от мен имаш стиснати  fingerscrossed Леко, бързо и безболезнено раждане ти желая.
И аз надничам за новини от Фивър.

# 122
Фивър вече си прибра Марти  Grinning и нещо не се появява да ни го покаже.Чакаме снимкииии....

# 123
  • Варна
Момичета вече сме вкъщи, много съм щастлива  Grinning и в същото време пообъркана още, но трябва да вляза в час. С първото хранене се провалих, добре че имам достатъчно помощници. Благодаря на всички за подкрепата, приятелството и куража, които ми давахте във всички трудни моменти  Hug Hug Hug Hug Hug
https://picasaweb.google.com/110060397608918091685/EMDbm?authkey … gCP-l8cX6x9O9nwE#

# 124
  • Варна
Фивър, добре сте си дошли у дома! Прекрасни сте и тримата! Невероятно е да ви гледа човек толкова щастливи и красиви!  Hug

И ти, и Марти показахте, че знаете как да се борите, за да постигнете това, което искате! Респект и на двама ви (а може би и на трима ви?) за това!   bouquet

Желая щастливо детство на бебчо, да порасне голям, силен, умен и много упорит мъж!

# 125
  • София
Малък златен сладък Марти! Фивър, само щастие ви желая оттук нататък и здраве!
Да му се радвате и да го слушате много това момченце, защото то е невероятен борец!

# 126
Добре дошли у дома Фив а Марти е страшен сладур желая ти много сили за да продължиш напред а на Марти едно щастливо и безгрижно детство  Hugте

# 127
Фив Hug,прекрасни сте!Добре дошъл у дома на малкият герой Марти smile3525!Да расте здраво и умно дете и много радост да ви носи!Стархотен чаровник е!Силна прегръдка и за теб,мила!Още не мога да спра сълзите си...така се развълнувах!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 128
  • София
Прекрасен е!

# 129
  • Варна
Еееееех, откога чакахме тази хубава новина! Фивър, честито!   bouquet И поклон пред силата ти!  Hug
Толкова сте хубави на снимките - лицето ти сияе! А малкия Марти е такъв бонбон. Heart Eyes Че даже ми се струва на снимка 4 и 6, че си има шошкави бузки - пу-пу-пу! Да ти е жив и здрави все така силен и борбен! А на снимка 7 е мини копие на мъж ти!  Laughing Crazy
Пожелавам ти само усмивки и щастливи моменти отсега нататък! Hug Hug Hug

# 130
Фивче, Марти е прекрасен!  Heart Eyes
А ти цялата сияеш! Желая ти винаги да изглеждаш така и малкият юнак да стане един голям, успял и силен мъж, да те дари с внуци и правнуци!
Много се радвам за вас!  Hug

# 131
Прекрасен е! Браво, толкова се радвам  Hug! Да сте живи и здрави!

# 132
Чудесни сте, само хубави моменти от тук нататък бъдете много щастливи!

# 133
Фивка ,беден ми е речника да изразя какво почуствах като ви ви видях вече с Марти в ръце  Hug.
Даже и сега нищо смислено не мога да напиша от вълнение ,но само ще ви пожелая едно  ,да ви е живо и здраво момчето ,и се насладете на вашето истрадало щастие .Бях писала преди ,че Марти като излезе ще пия по едно за негово здраве ,така и ще направя . Heart Eyes

# 134
Едни прекрасни мама и татко с още по прекрасно юначе Марти HugМного прегръдки ,щастие и красота за вас милички Peace Фивка,бъдете винаги усмихнати и безкрайно щастливи  bouquet
Ох ,Кроелка,пийни едно ГОЛЯМО и заради мен Mr. Green LaughingДобре де, пийни колко ти душа Сака Joy

Общи условия

Активация на акаунт