Германска нова медицина - 7 тема

• 85 643
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Рак на белите дробове какъв конфликт е според ГНМ?
Мисля си за наскоро отишлия си журналист Александър Авджиев, така скорострелно се е развило всичко при него, през януари са го открили и след месец вече го няма. Sad Нека почива в мир, много го харесвах!
Ето какво казва Алис Крайчева за него:
"Всичко вземаше навътре. Не плюеше никого, не се оплакваше от нищо, много ми е мъчно, че така бързо си отиде, убедена съм, че е от стрес. Съкратиха го от БНТ за нещо безумно - че не му достигат точки в атестацията, които измисли г-ца Шишманова.
Той беше фин, деликатен, интроверт, всичко гълташе, не искаше да натоварва околните. Аз го научих да реагира и от време на време избухваше, но деликатно. " "Крайчева смята, че именно уволнението на Авджиев е провокирало болестта му."
Flowers Rose Flowers Rose

# 586
# 587
Ярка птица, силанизацията е един вид запечатване за здравите зъбчета/ там където има вдлъбнатини. . Превантивна мяркаа с/у кариеси.

Berend Botje, кожният липом е доброкачествено туморно образувание, състоящо се от мастна тъкан. Учудва ме това, че ти е минало, тъй като се премахва  оперативно....Явно не е било това!

# 588
nenaatoa, дано Кристиян е добре  Hug

Присъединявам се. Надявам се да няма някакви проблеми.

# 589
Berend Botje, кожният липом е доброкачествено туморно образувание, състоящо се от мастна тъкан. Учудва ме това, че ти е минало, тъй като се премахва  оперативно....Явно не е било това!
И хирургът тогава така ми каза, че се отстранява само оперативно, но аз не си спомням точно как нарече образуванието, така че съвсем възможно е да е било нещо различно.

# 590
nenaatoa, дано Кристиян е добре  Hug

Присъединявам се. Надявам се да няма някакви проблеми.

Не се притеснявайте, просто е в принудителен отпуск от форума, незнайно до кога...  Peace

# 591
  • София
Здравейте,
никога не съм писала в темата, само чета от време на време  Simple Smile
Опитвам се да намеря отговор на въпроса защо се получава така, че дъщеря ми, която е на 6 г. и 5 м., през последните година и половина прави почти всеки месец гнойна ангина? Лекувам я с хомеопатия и всичко минава за 2-3 дена, но се побърквам, че сме влезли в някаква цикличност - на всеки 25 дена почти сме с ангина. Какъв конфликт може да е това?

Извинявам се, че се самоцитирам, но имам нужда от съвета ви, тъй като от медицинска гледна точка детето ми е здраво - всички изследвания - кръв, AST, мононуклеоза, тонзилитен секрет са в норма. И все пак гнойните ангини са налице, и то през около три седмици. А изпитвам ужас от премахване на сливиците й.....

# 592
   Не се чувствам компетентна, колкото nenaatoa и Christian, но
ако ми хващаш вяра Simple Smile: "Не мога да достигна / да премахна залъка" ,
т.е. момиченцето нещо не желае да преглътне или пък желае нещо силно -
буквално или преносно. Поговорете с нея. (левичарство и
десничарство нямат значение тук). Началото на конфликта е
там, където са започнали симптомите. Сливиците НЕ махайте -
това няма да попречи на болките да продължат.

# 593
разсъждавам си тука и търся помощ да си подредя мислите,ако може  Simple Smile
по време на бремеността,дали идва момент,в който конфликт на детето може да влияе на състоянието на майката?
кой все пак е по-важен -детето или майката,или са скачени съдове или има превес ?
и доколко може дадено състояние по време на бремеността да бъде повлияно без да се отчита и факта,че бебето е самостоятелна единица и би могло да има самостоятелен конфликт?
наясно съм,че стъпваме и в друга тема,доста езотерична-за душата,проявлението й  и т.н. ,но все пак...

# 594
  • София
Ярка птица, благодаря  Hug Всяка провокация на мисълта ми е полезна.
Мислила съм по този въпрос, говорили сме с дъщеря ми. Това, което ме притеснява е, че отговорът на този въпрос винаги води до материални неща, обикновено скъпи играчки, които се рекламират по детските канали. Естествено, аз не мога да задоволя всяка нейна прищявка  Grinning
А и защо ангините се повтарят горе-долу на всеки 25 дни?

# 595
Люсиана, при нас пък дерматита се обостря по пълнолуние, а то е през 28 дни...

# 596
  • София
Съжалявам, но продължавам да не намирам връзката...

# 597
   Люсиана: може процесът да е нарушаван от лечението, което провеждате
и да не се достига до края на лечебната фаза. Гнойната ангина е лечебната
фаза, но трябва да приключи. Ако има постоянни нови конфликти или
медикаментозна намеса, се зацикля.
   Mamagemelar, уточни, моля те, ако имаш нещо конкретно предвид, че ми
стана интересно. Не съм се замисляла. Майката може да даде отново живот,
докато новородено бебе не може да оцелее без майка си (няма как Природата
да вземе предвид социланите условия за живот на съвременния човек и
това, че дори еднокилограмово бебе може да оживее със съвременните възможности).
от моите познания, по време на бременност, специалните програми се стопират,
за да оцелеят и двамата (тримата Wink.

# 598
  • София
Ярка птица, лекувам дъщеря ми само с хомеопатия от една година. След като изпи 5 различни антибиотика разбрах, че така няма да стане. С хомеопатия нещата преминават за два, най-много три дена. Така че си мисля, че медикаментозна намеса не би трябвало да има. Въпросът и за мен е какви са конфликтите  Thinking Не е насилвана в градината да изяде нещо на всяка цена, вкъщи също. Опитах се преди малко отново да разбера има ли нещо, което много силно желае,  позамисли се доста, но не можа да ми отговори.   Simple Smile

# 599
  • Пловдив
Ярка птица, лекувам дъщеря ми само с хомеопатия от една година. След като изпи 5 различни антибиотика разбрах, че така няма да стане. С хомеопатия нещата преминават за два, най-много три дена. Така че си мисля, че медикаментозна намеса не би трябвало да има. Въпросът и за мен е какви са конфликтите  Thinking Не е насилвана в градината да изяде нещо на всяка цена, вкъщи също. Опитах се преди малко отново да разбера има ли нещо, което много силно желае,  позамисли се доста, но не можа да ми отговори.   Simple Smile

Извинявай те, че се намесвам, но може да не е свързано  само с храна. Може да е някоя обида от страна на друго детенце, нещо което вие сте й казала и тя да се е засегнала , някоя от леличките в градината да й е казала нещо ....

Общи условия

Активация на акаунт