Германска нова медицина - 7 тема

• 85 623
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
Крис , радвам се да те чета. Hug
За третата си бременност планирам, пълно спокойствие,положителни емоции и почти никакви прегледи.
Искам да попитам нещо, което не е свързано с темата.Вчера имах ужасни болки в зъба/голяма киста в зъба/ На път за стоматологията в колата ме ужили оса или пчела /не разбрах какво е/ и избяга.
Такава ситуация преживявам за втори път, преди две години по време на бременността ми имах някакво неразположение, отново ме ужили по същия крак и то в къщи.
Въпросът ми е дали не случайно съм ужилена? Дали насекомите усещат емоционалното състояние , чела съм и за лекуването с жилене на пчели. newsm78
Сега , на второто ужилване приех ситуацията много спокойно, казах си , не е случайно, трябвало да ме ужили, може пък да иска да ми помогне. Simple Smile Почти не се поду мястото.

# 646
Мари Hug
Оправиха ли ти зьба?
Не зная за пчелите и намерението им Grinning

# 647
Попадна ми един курс в БГ, в който се споменава и ГНМ, и ми стана страшно интересно и веднага ми се прииска да отида и да задам всичките си въпроси. Като се зачетох обаче, ме обзеха съмнения, защото всъщност главната тема на курса е "Тотална биология" и е "...базиран на трудовете на Клод Саба (Тотална биология на живите същества), Жерар Атиас (Био-психогенеалогия), Рике Геерд Хамер (Нова медицина) и др"

(Ако гугълнете "Курс по Тотална Биология" излиза на първо място, да не излезе, че пускам реклама)

Дали някой от вас е ходил на предишния курс миналата година и да има отзиви?
Тъй като нямам време в момента да задълбавам в подробности трудовете на другите двама споменати освен Хамер, ще се радвам ако някой сподели по темата.
 Thinking

Виж това Каничка и бьди будна:
http://learninggnm.com/documents/whygnm.html

Мда, имах смътен спомен, че я бях чела тази страница, и точно за това се усъмних и попитах Simple Smile Особено не ми хареса, че връзват психотерапията с ГНМ по някакъв съмнителен начин...
Много ми се иска да имаше наблизо някой ГНМ специалист, но не би, трябва да се оправяме сами.

В тази връзка ми се иска да споделя за един доста чист случай на конфликт при мъжа ми, и за едно нестандартно решение на конфликта.

Преди коледа точно, докато чакахме на кръстовище ни блъсна един пиян отзад. Удара не беше много силен, аз не се изплаших, само шумно се възмутих, малката прие моята реакция и също не се стресна много, но мъжа ми яката се наконфликтчи - усетих го веднага, че се е пуснала програма. Нямахме много време да си говорим покрай празниците и многото гости у дума, и аз само го подпитвах до къде я е докарал с конфликта, мислейки си, че като ни дадат колата от ремонт ще се реши. Но не би, върнаха я, а той продължи като обезумял да рови всяка свободна минута за най-безопасната кола на пазара, отслабна, нямаше апетит, ясна картинка. Хванах го интезивно да си говорим по темата, но след няколко дни домашна терапия нещата не бяха кой-знае колко по-добре. Той много добре разбираше какво му се случва, знае ГНМ колкото и мен, но както сам каза "нямам контрол над това нещо, то ме е обсебило". След като почна да го пристяга около гърдите, аз се поуплаших (нали има порок) и се стих да го пратя да му леят куршум. Ефекта беше поразяващ - за 3 дена му върна тена и почна да спи и яде.

Как работи тази магия с куршума не мога да си обясня. Бабата дори позна какво му се е случило... Но е факт, че леенето "реши" конфликта по някакъв начин. И на малката ляхме миналото лято, много я беше страх да заспива от родилното още, всяко лягане беше с писъци. От куршума спането се подобри драстично. Преди седмица и ляхме пак, ужасно се уплаши от сянката на баща си в спалнята, и не искаше да си ляга. Сега вече пак си лягаме без драми. Въобще сме редовни клиенти на бабата Simple Smile

От както се борим с АД-то на малката, или по скоро със следите от конфликта, мен много ме вълнува темата за "изтриване" на следи без съзнателното участие на пациента (в случая с 2 годишното ми дете, не можахме ясно да установим точно кога и какво се е случило, а и не може да се работи с терапия при толкова малки). При нас спасението дойде под формата на Биорезонансна терапия с BICOM уред. Тръгнахме септември месец, състоянието на кожата и беше ужасно, нямаше място здрава кожа, плюски, рагади, пъпчици, сърбящо много, не беше наддавала 6 месеца. Още след първата сесия почна видимо да наддава (имаше паразити), и след около месец почнаха да се появяват петна здрава кожа. В момента има следи само по сгъвките на краката и китките. Уреда показа алергия към какво ли не, и минахме веднага на диета двете (още я кърмя) без млечни, риба, ядки и т.н. Все още сме на диета, не смея да включа нищо още, макар че уреда не показва алергия.

Има и още за разказване, някой друг път.
 Peace Heart Eyes

# 648
  • Варна
Каничка, за леенето на куршум мога и аз много да разказвам. Но пък не винаги помага, и по-точно, не всеки го умее, дори да се пише "майстор". Ходила съм при различни "баби", само една познаваше и само от нея имах невероятна полза.
Тя например ми е казвала, ако имам проблем и не мога да ида някой да ми лее куршум, да вляза в църква и да постоя точно под върха на купола. Действието било подобно. Пробвала съм - наистина има "нещо", само че доста по-слабо, поне за мен.

Алергиите още са ми мистерия, хем съм голям човек. Не мога да открия пустия конфликт и това е  ooooh!

# 649
Chris, още имам болка  в дясната част на главата, гърлото, и челюстта , в зъба започна да отминава.Вдигам и лека температура,но предполагам ,че е нормално след такава интервенция.От снимката се видя, че имам две счупени игли в зъба.Трудно ми го извадиха.Попаднах на едно твое мнение за продължителността на интервенцията умножена по 7, та се успокоих.
Голямо благодаря за инфото , което споделяш.  bouquet

# 650
каничка, къде правихте терапията, за първи път чувам за такъв уред, заинтригува ме
 - ако може да споделиш повече подробности - може и на лични  Hug

# 651
каничка, къде правихте терапията, за първи път чувам за такъв уред, заинтригува ме
 - ако може да споделиш повече подробности - може и на лични  Hug

Моя рисърч почна от една приятелка германка, която ми каза за MORA машина как преди 15 г и е помогнала с чести повтарящи се пневмонии (аз веднага надуших 'следи'). Различни фирми са правили подобни апарати, в БГ намерих да има само BICOM. Има и един руски апарат Оберон, доста по-популярен у нас, пробвахме го и аз супер се разочаровах и от лекраката, и от допотопния апарат. А конкретната фирма с BICOM си я избрах по това дали предлагат само такава терапия, или комбинират с още някакви метафизики и хранителни добавки. Ще пусна линк към сайта, има доста за четене, дано не се счете за реклама.
http://www.bezalergia.com/
Там попаднахме на една страхотна жена, мила и спокойна, прояви такова разбиране към ситуацията, че ни оставяше по 40 мин да се приспим на кушетката, за да може да работи спокойно после с детето. Въпросната лекарка междувременно се премести в De-Tox Center, нямам идея кой работи сега в Dr. BIOMASTER

На мен още от самото начало не ми хареса теоретичната им постановка, тоест защо според тях това работи - стъпва на класическата медицина яко. Но от друга страна съм убедена, че на мозъка може да се повлияе както от психиката, така и от органите, т.е. връзката е трипосочна и за това се метнахме да пробваме. И слава богу, това ни извади от задънената яма. Не са и минали всички алергии на дъщеря ми, но с диетата и с 4 месечни терапии на 10 дена стигнахме почти да не забелязваме, че има тук там леки сухи места. Покрай зимата спряхме да ходим на сесии (че не сме в София), но сега мисля пак да подхванем, дано да заличи 'следите' окончателно.

Междувременно я мъкна на и на други алтернативи, като метода Доманчич (нещо като Рейки), мисля и на Боуен да я пробвам, всеки ораганизъм си има предпочитан подход за въздействие според мен, някой енергийно, други чрез докосване и масаж, хомеопатия, билки, приказване ... Дано да я уцеля и да не ги влачи тези следи цял живот. Защото колкото е по-дебела магистралата в мозъка (т.е. повече време е минало), толкова е по-трудно да се повлияе.

Ако имаш още въпроси след като изчетеш онзи сайт, ще съм повече от щастлива да споделя  Hug

# 652
Каничка, за леенето на куршум мога и аз много да разказвам. Но пък не винаги помага, и по-точно, не всеки го умее, дори да се пише "майстор". Ходила съм при различни "баби", само една познаваше и само от нея имах невероятна полза.
Тя например ми е казвала, ако имам проблем и не мога да ида някой да ми лее куршум, да вляза в църква и да постоя точно под върха на купола. Действието било подобно. Пробвала съм - наистина има "нещо", само че доста по-слабо, поне за мен.

Алергиите още са ми мистерия, хем съм голям човек. Не мога да открия пустия конфликт и това е  ooooh!

Да, требе си майстор, и ние май попаднахме на такъв Simple Smile
А иначе и аз една алергия с какво ли не я борих, то не беше хомеопатия, болеста като път, терапии ... още не съм намерила начина, но какво вече казах, сигурно следата в мозъка е дебела колкото пръста ми (35 години са това) и ще отнеме време дори и да си намеря 'майстора'.
 Hug

# 653
каничка, и аз се бях засилила към този Detox Center. Поне за диагностика. Там ходила ли си? И моля те, дай координати на това бабе, щом е изпитано, може и на лични.

# 654
I see you, да, в Detox Center ходихме последните няколко пъти. Там има само един апарат и нашата леля работи на него, тъй че е достатъчно да се обадиш в центъра и да си запазиш час.
И пак да повторя, тази жена си е типична докторка, т.е. си приказва мейнстрийм нещата. На мен ми идваше в повече понякога, но ако си пуснеш филтъра е мека и приятна за приказки Simple Smile За деца е направо супер, малката с кеф ходеше.

# 655
.

Последна редакция: сб, 31 мар 2012, 13:19 от deni05

# 656
Каничка, писах ти на лични  Hug

# 657
http://www.realmedicineclinic.com/ati_petrov.php

Ако някой се интересува,жената е в Канада,но е бьлгарка.

# 658
Къде мога да прочета за скарлатината от гледна точка на ГНМ? 

# 659
Не намерих инфо за инфекциозната мононуклеоза в таблицата. На какъв конфликт се дължи?

Общи условия

Активация на акаунт