Германска нова медицина - 7 тема

• 85 705
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
  • София
при мене са засегнати пръстите на лявата ръка, двете китки, десен лакът, дясно коляно и дясно стъпало.
а колко време продължава тази лечебна фаза защото при мене е вече 3 години и имам чувството че се засилва а не отшумява:(и не знам какво да направя вече за да се отърва от него.

# 436
при мене са засегнати пръстите на лявата ръка, двете китки, десен лакът, дясно коляно и дясно стъпало.
а колко време продължава тази лечебна фаза защото при мене е вече 3 години и имам чувството че се засилва а не отшумява:(и не знам какво да направя вече за да се отърва от него.

Имаш констелация "синдром".т.е. имаш бежански конфликт (бьбреци) заедно с конфликт на самочувствието от страна на партньора (ако си деснячка).Ако си левачка вьзможен конфликт на самочувствието е "лоша майка сьм,не мога да се справя".

# 437
  • София
christian това означава ли че имам проблем с бъбреците???? защото за момента не ми е известен такъв.
за конфликта с партньора незнам дали имаме такъв. принципно живеем мирно и в разбирателство но аз все се дразня и подскачам за дребни нещица- нормално е мъжат да не е много подреден нали така и ад позабравя тук таме. та това може ли да е конфликта? да знам да почвам до го обработвам да се променя вече. това си мисля понеже съм деснячка, а не левачка.
давайте помагайте да я разкрияе тая болест и да я унищожа

# 438
Благодаря ви за отговорите. Hug

Аз май прекалено дълго държах детето с температура, първите два дни беше 37,8, не и обърнах внимание, реших да чакам, държах я после още два дни с 39гр, вчера беше жив труп.Отпусната, само спеше, хлътнала фонтанела.Принудих се да я заведа, като я видяха искаха да я хоспитализират , аз отказах, позволих само да и влеят една банка , но горчиво съжалих.Изгониха ме от стаята, три сестри я разпънаха и започнаха да и пукат вена след вена, търсейки хубава, това един час, ръце...крака...всичко набодено.Детето плачеше ужасяващо, а на мен сърцето ми се късаше.Помолих няколко пъти да вляза и да я успокоя , категорично ми забраниха дори да вляза в отделението.Накрая и те самите се отказаха, нямала вени.
Взех си детето и се прибрах.Температурата я овладяхме , диарията също, но е много отпусната все още, само спи.От време на време се буди за да я кърмя.
Това е нормален етап от оздравителната фаза , нали не бъркам?
Сега се притеснявам за реакция от този шок , който изживя вчера , в болницата. Cry

Каката от днес също е с температура и разстройство.Тя е голяма и при нея няма да се намесвам с нищо, освен с повече течности и лека диета.

# 439
Мари, иска ми се да те гушна. Hug Винаги ме заболява сърцето като чуя за такива издевателства над децата ни. #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И на мен ми звучи като оздравителна фаза.
Ще се оправи малката. И голямата също.
Гушкай ги много и бъди до тях.

# 440
.Изгониха ме от стаята, три сестри я разпънаха и започнаха да и пукат вена след вена, търсейки хубава, това един час, ръце...крака...всичко набодено.Детето плачеше ужасяващо, а на мен сърцето ми се късаше.Помолих няколко пъти да вляза и да я успокоя , категорично ми забраниха дори да вляза в отделението.Накрая и те самите се отказаха, нямала вени.

Преживяла съм го същото и като те чета сърцето ми се свива... За нищо на света не бих си го причинила отново!

Не се притеснявай за температурата! Тя не зависи от теб. Има си свой цикъл и когато той свърши, тя ще спадне. Синът ми винаги вдига 39 и нагоре. В много редки случаи си позволявам да му натикам насила сироп в устата, но Т спада само за час-два и после пак се вдига. В тези моменти той не се отделя от мен. Обикновено това продължава поне два дни, понякога и повече.
Охлаждай по малко външно...

Не е задължително да има реакция след болницата. Поне при нас нямаше, но тогава той беше на 6 месеца. Каквото и да има, ще отмине. Не го мисли предварително! Hug

# 441
Отново ви благодаря момичета, ужаса и отношението в нашите болници наистина е потресаващ.
Днес разбрах за едно починало детенце от нашия град.В началото на седмицата е вдигнало температура , и на другата седмица е починало Sad Диагнозата е била менингококов сепсис,..Не съм се замисляла за менингита, това оздравителна фаза от много остър конфликт ли е?

# 442
Менингита по принцип е опасен и е добре да не се чака при него. Peace

# 443
Менингита по принцип е опасен и е добре да не се чака при него. Peace

Така е, ама как могат да разберат че е менингит при просто вдигане на Т?

Нена вие не слагахте ваксини, нали?

# 444
Ами има си определена симптоматика менингита. Едва ли е само температурата. Освен това си мисля, че сепсис е следствие от нещо, а не е първоначалното... newsm78

Ваксини не слагаме от 4 години.

# 445
Здравейте.
А на какъв конфликт може да се дължи парализиращо главоболие? Поне от четири дни, минава замалко от обезболяващи, и после пак. Вечер не мога да заспя от болка, а сутрин се будя от нея. В живота ми така не ме е боляла главата. Confused Локализира се първоначално в областта на тила, зад дясното ухо, впоследствие се премести и вляво, и към слепоочията.
Левичарка съм.
Моля Ви, помогнете. Не минава, пусто главоболие. Цяла седмица ходя по лекари, изписват ми различни лекарства. Болката е ужасна, особено сутрин (будя се от нея), продължава цял ден, до вечерта. Не могат да открият какво ми има, не е правен скенер все още. Вече ме боли цялата глава Sad
Дали съм в лечебната фаза? Колко продължава? Само по себе си, то не е решен конфликт, нали?

# 446
Здравейте.
А на какъв конфликт може да се дължи парализиращо главоболие? Поне от четири дни, минава замалко от обезболяващи, и после пак. Вечер не мога да заспя от болка, а сутрин се будя от нея. В живота ми така не ме е боляла главата. Confused Локализира се първоначално в областта на тила, зад дясното ухо, впоследствие се премести и вляво, и към слепоочията.
Левичарка съм.
Моля Ви, помогнете. Не минава, пусто главоболие. Цяла седмица ходя по лекари, изписват ми различни лекарства. Болката е ужасна, особено сутрин (будя се от нея), продължава цял ден, до вечерта. Не могат да открият какво ми има, не е правен скенер все още. Вече ме боли цялата глава Sad
Дали съм в лечебната фаза? Колко продължава? Само по себе си, то не е решен конфликт, нали?
А някаква катастрофа да си имала преди години?

# 447
Да, възможно е.
От всичко, което прочетох, следва ли да заключа, че ГНМ е всъщност една пасивна форма на лечение, отричаща операциите /с малки изключения/, насочена по - скоро към теоретичната обосновка на причините за дадено заболяване и ориентирана към диагностицирането му, на база ЯМР на мозъка?
Ако е така, ние имаме биологични програми да се самолекуваме...примерно ракът на бъбрека, подпомага дейността му...и триделната структура на д-р Хамер - психика - орган - мозък...това как точно се тълкува?
 Да речем някой има хронична хрема от години,  изразена на психично ниво "не мога да помириша това", и всяка пролет хремата се появява. Но няма данни за  паралелно заболяване на мозъка, нито човека знае какво точно го дразни на емоционално или физическо ниво.Как ГНМ би лекувала това състояние?
Простете ми за въпросите, може и да са глупави, но ГНМ е или революция в здравеопазването, или поредната фантасмагория, а аз съм се нагледала на лечители чрез вярата, чрез позитивизъм и какво ли не... Дилемата ми е, че накарах една приятелка да изброява хора, които не познавам и са болни, и аз посочвах вероятната причина за заболяванията ми, съобразно ГНМ. И всичко съвпадаше на 100%. Винаги!

# 448
Моля прочетете актуалното изследване на Лансет за регресията на рак на гьрдата!

http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21996169

... we believe that many invasive breast cancers detected by repeated mammography screening do not persist to be detected by screening at the end of 6 years, suggesting that the natural course of many of the screen-detected invasive breast cancers is to spontaneously regress

Даниела,
ГНМ не лекува.Тялото самО се лекува!Не знам какво си чела,но явно нищо не си разбрала. Peace

# 449
При все това съм ужасно заинтересувана.
Тялото само се лекува, да. Освен когато не може да преживее болестта.
Продължавам да чета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт