Детска градина АЛБЕНА Пловдив

• 5 577
  • 14
  •   1
Отговори
  • Plovdiv
Здравейте момичета! Исках да намеря някакви мнения за тази детска градина в нета, но нищо, поне не от последните 2 години. Има ли такива които я посещават? Кажете в коя група сте и при кои госпожи? Доволни ли сте? От какво Да и от какво Не? Мен ме интересува групичката Смехорани и госпожите Мирчева и Колачева (имената може да не съм ги чула добре). Ако има такива които те първа ще тръгват и имат повече инфо на пишат. Мерси

# 1
Здравейте,
ас много исках моя син да влезне там, но не можахме да се класираме.
Много ми е чудно защо, тъй като таткото каза, че бил около 40ти в списъка, който са направили родителите, когато са чакали, а директорката каза, че е подал документи 79ти. Списъка все още се бил пазил при някой родител. Много моля, ако някой го има този списък или знае нещо за него да ми пише на лични или тук. Вече съм направо отчаяна. Никъде не сме приети, а и по списъци сме много назад в чакащите!!! От скоро сме в града и нямаме и връзки Sad, информирам се само то такива форуми като този. .....

# 2
  • Plovdiv
Съжалявам, че не сте приети. За списъка знам, че го правеха от 13,00 часа на предния ден, но не знам дали някой го пази. Лошото е, че има доста деца с предимство и след това са приемали по списък. Но смятам, че се е спазвал, защото списъка с приетите казаха че го чакат да пристигне от общината, т.е. не е изготвян в детската градина.
Мен друго ми е чудно - всички се натискат за тази детска градина, не е видях някой да я хвали в нета. Дори вчера видях майката която беше номер 1 в списъка и тя каза, че се е отказала и отишли в 8-ми март. Значи тази ДГ не е толкова богоизбрана. Аз смятах, че няма шанс някой да се откаже.

# 3
  • Leeds, UK
Е, как да има места там, като водят деца от другия край на града, има от Тракия, от Кършияка и арогантни и лъскави майчета задръстват улицата с луксозни автомобили  Wink! Не казвам, че всички са такива, разбира се. Моят племенник е в Албена, но откакто тя беше в блока  и родителите му не са изобщо добре с материалното състояние. Откакто построиха новата сграда, тази градина се посещава от целия град, а дотогава тя беше неизвестна и забутана. Аз лично живея на 5 метра от нея и съм сигурна, че няма да влезем там, дори и да чакам 1 седмица преди това. Нямаме толкова пари и толкова връзки.На мен лично тя ми е най-близо и затова искам там, не заради сградата. Не е все едно да водиш детето на 300 метра или пък даже на километри през зимата. Не ми трябва луксозна градина, аз държа само  на добро отношение към детето ми и нормално чиста и приветлива среда. Едно време градините не бяха кой знае какво като обзавеждане, играчки и съоръжения и пак сме станали хора. Аз лично съм посещавала Детелина като малка, за която сега се кандидатства веднага след раждането на детето, което е смешно просто.  Дядото на малкия обаче се е заинатил и обяви, че както племенникът ми е бил навремето приет под № 1 в тази градина, така и този щял да е и е решил да чака за да го запише   hahaha

# 4
  • Plovdiv
Аз наистина съм сигурна, че не приемат само връскари и богаташчета. Е, приемат такива без да чакат 2 дена и най-вероятно тях ги определят като деца с предимство, но утешителното е, че има и деца приети както си му е реда - по списъка на чакащите цяла нощ.
Щом дядото е твърдо решен да чака, да отива още от 12 часа на предния ден и да започне той списъка. так със сигурност ще сте номер 1. Успех!

# 5
Изобщо не знам какво и харесват на тази градина??? Малки пространства, отвън никаква площадка за игра..... Crazy Не знам, като му дойде времето догодина предпочитам в Малина или на Кондолов( мисля, че беше улицата, след пощата ), много по-хубави площадки отвън! Каката ми беше в Светлина и много съм доволна, но сега ми идва малко далеч, но и там ще подам!
Ох, не знам, с тези опашки и чакания  ooooh! ooooh! ooooh!

# 6
  • Plovdiv
Eeee. И аз не мисля, че Албена е идеална детска градина, но да предпочетете блоковата Малина, където децата са в апартамент...........да не би да имат много пространство?! А двор ...............имат един ограден занемарен шубрак до Енергото......! За хигиената вътре също съм чувала кофти отзиви. Все пак Албена е строена по европейски стандарти и не знам дали дворът е голям, но в сравнение с други градини е доста добре. Малко е на припек, но дърветата са още малки, нормално. Вътре е ново и чисто. Вътре всяка група си има достатъчно пространство за игра, място за пеобличане и т.н.

# 7
Eeee. И аз не мисля, че Албена е идеална детска градина, но да предпочетете блоковата Малина, където децата са в апартамент...........да не би да имат много пространство?! А двор ...............имат един ограден занемарен шубрак до Енергото......! За хигиената вътре също съм чувала кофти отзиви. Все пак Албена е строена по европейски стандарти и не знам дали дворът е голям, но в сравнение с други градини е доста добре. Малко е на припек, но дърветата са още малки, нормално. Вътре е ново и чисто. Вътре всяка група си има достатъчно пространство за игра, място за пеобличане и т.н.
Без да навлизам в спорове просто споделям  Peace
Всеки ден минавам покрай градинката на Малина-никакви шубраци няма. Голяма просторна площадка, със места на сянка, с пързалки, катерушки и пясъчник. Е, вярно в блок е. Принципно и аз не ги харесвам дето са в блок, но не съм влизала и си нямам на представа какво е вътре.
Албена-цялата площ е в плочки-бетонни. Има 2 пързалки на кръст и при това бебешки. Хич не ми харесва базата им. На моята кума най-близката и приятелка е г-жа там. Е самата г-жа не я хареса градината. Тя каза, че вътре са като кибритени кутийки  Peace

# 8
Аз живея до Албена и вчера , като минавах покрай двора , останах с много лошо впечатление.
Отпред в двора има няколко ями оградени с мрежа за да не падне някое дете. Направо се изумих на спокойствието , на госпожата , която си седеше на сянка под дървото докато едно от децата мина под мрежата и влезе в ямата.  Аз се спрях и почнах да го гоня, да се връща  Shocked , а лелчето продължаваше да си седи спокойно. Така и не стана да прибере детето.

# 9
  • Пловдив
И аз ще чакам тази година, на трябва да проверим точно на коя дата ще е приема на документи - 1 или 4 октомври. Така каза директорката по телефона.

# 10
  • Plovdiv
Като дойде време, попитай пак, че тази директорка май не се поддържа особенно информирана.

# 11
  • Leeds, UK
За сведение на който не харесва блоковата градина Малина  - на Малина й предстои изграждане на същата модерна база в двора на училището до Кауфланд - Константин Величков. Да не забравяме, че и Албена беше в същия блок! Просто първа я оправиха!  Grinning Успех на всички! Ще ни трябва....

# 12
Утре ще се обаждам да проверя кога е приема в Албена, за 2012..стискайте палци, да не сме го пропуснали Simple Smile

# 13
  • Leeds, UK
Няма как да сте го пропуснали - на 1.10 е всяка година! Joy

# 14
Здравейте, аз съм много доволна от Албена. Синът ми посещаваше тази градина, като започна, когато беше още подблокова. Сега и дъщеря ми е приета там. Нашите госпожи са Бонева и Доброволска и за по-добро отношение към децата не мога и да желая. Строги, когато се налага - защото моят син е доста палав и говори много, т.е нужно му е да го държат по-изкъсо. Освен това не смятам, че базата е толкова важна. Разбира се, че е хубаво да е ново и просторно, а сега  новата сграда е точно такава, влизала съм многократно и помещенията нямат нищо общо с кутийки! По-важно е на какво учат децата и колко се занимават с тях. Винаги има тържества за празниците и децата се представяха страхотно - с много песни, танци и стихотворения и при това научени изцяло в градината!

Общи условия

Активация на акаунт