*SportsDirect-28

• 48 422
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Тези сандали   са ни големи 26 номер , иска ли ги някои? Пишете ми ЛС.

# 121
здравейте, момичета и момчета  Simple Smile преди седмица направих поръчка. първата ми. като чета нещата от лий купър ще ме изненадат неприятно... ще се чуе  Simple Smile в петък поръчката е тръгнала от нидерландия, айндховен и днес нищо не знам за нея. чудя се кога да я чакам. няколко поста назад четох, че пристигне ли в унгария след три дни е на адрес, но сега  newsm78 сигурно е тъп въпрос, извинете ме за което, но съм нетърпелива  Embarassed сигурно като за първа поръчка е простено  Simple Smile всичко хубаво 

# 122
здравейте, момичета и момчета  Simple Smile преди седмица направих поръчка. първата ми. като чета нещата от лий купър ще ме изненадат неприятно... ще се чуе  Simple Smile в петък поръчката е тръгнала от нидерландия, айндховен и днес нищо не знам за нея. чудя се кога да я чакам. няколко поста назад четох, че пристигне ли в унгария след три дни е на адрес, но сега  newsm78 сигурно е тъп въпрос, извинете ме за което, но съм нетърпелива  Embarassed сигурно като за първа поръчка е простено  Simple Smile всичко хубаво 
Проследи я де, може да не е обновено все още.
http://track.dhl-usa.com/TrackByRef.asp

# 123

Щом в петък е тръгнала от Холандия,днес трябва да е в Унгария.Ако тази вечр тръгне оттам,в сряда ще е при теб.Ако не тръгне днес,ще тръгне утре-съответно в четвътък ще я получиш  Peace

# 124
благодаря ви за отговорите, дано.  поне ще пусна снимки и ще помагам с инфо за размери  Hug
 не успях да я проследя, но нищо, ще я чакам Simple Smile

Последна редакция: пн, 06 юни 2011, 23:10 от raver_ivi

# 125
Някой разгада ли как точно се калкулира доставката?

# 126

Няма точно правило май  Rolling Eyes Влияе се и от брой,и от цена.Примерно с евтини маратонки,под 10 лири,около 35 чифта минават с доставка 19,99,включително и 10-15 бр. дрехи,също по-евтини.Ако са обаче по-скъпи-примерно 30-40 лири,вече бройките намаляват почти наполовина  Rolling Eyes
Пробвах и само с дрехи,стигнах над 350 бр. и над 2000 лири и чак там се смени на 39,98  Laughing
Но в 39,98 влизат вече доста неща.Поне 50-60 чифта обувки и още 100-тина бр. дрехи.
Ако се сложи обаче колело например,веднага скача с 19,99.

# 127
луда работа с тая доставка.
току що ми таксува поръчката 99,98...
нямам думи!

# 128
нямам думи!
newsm78 Shocked

# 129
Извинявам се, ако е писано някъде ... ама DHL до вратата ли ти доставят поръчката или в пощенския клон по адрес, който се води..?

Защото в профила ми не съм оставил телефонен номер за връзка и следователно, ако DHL доставят до вратата ... малко не ми е ясно как ще се свържат с мен  ooooh!

Благодаря ви предварително!

# 130
нямам думи!
Shocked Това за колко артикула и за колко лири, ако не е тайна?

# 131
Добро утро!Да помоля за размер на стелката на тези сандалки за С9
http://www.sportsdirect.com/adidas-akwah-7-infants-226081?
Благодаря предварително!

# 132
нямам думи!
Shocked Това за колко артикула и за колко лири, ако не е тайна?

И аз се присъединявам към въпроса,защото ми се струва прекалено  Shocked А нещо по-тежко и обемно имаше ли в поръчката?

# 133
Аз вместо запис да се оплача - много се изхитриха от Спортса...
В последните 2 месеца не е минала и 1 поръчка без да направят гаф в нея - сбъркани номера, пристигат носени маратонки, чифтове от 2 различни номера, поръчвам сандали, идват от обувките за басейн и т.н.... постоянно...
Досега като им пишех винаги бързо се разрешаваше проблема и со връщали ако не цялата сума, то поне част от нея
Но напоследък са започнали да искат всичко да им се връща - като попитам кой поема разноските, защото от Бг е скъпо да им връщам и да плащам за техните грешки - мълчание  #Cussing out

1 път само ми отговориха да снимам бележката от пощата, но аз все още не им вярвам - вече пратих натам преди седмица едни маратонки да видим, но имам при мен още 4 сгрешени неща от 3 различни поръчки
Чудя се ако ги пратя заедно с приложени на всяко фактурата дали ще се получи - от един акаунт са поръчвани

Не се чуди, ами поръчвай до UK адрес. Така имат малко респект да не сбъркват поръчките

# 134

Няма точно правило май  Rolling Eyes Влияе се и от брой,и от цена.Примерно с евтини маратонки,под 10 лири,около 35 чифта минават с доставка 19,99,включително и 10-15 бр. дрехи,също по-евтини.Ако са обаче по-скъпи-примерно 30-40 лири,вече бройките намаляват почти наполовина  Rolling Eyes
Пробвах и само с дрехи,стигнах над 350 бр. и над 2000 лири и чак там се смени на 39,98  Laughing
Но в 39,98 влизат вече доста неща.Поне 50-60 чифта обувки и още 100-тина бр. дрехи.
Ако се сложи обаче колело например,веднага скача с 19,99.
Защо се занимавате с глупости, ами не поръчвате до UK адрес?

Общи условия

Активация на акаунт