*SportsDirect-28

• 48 371
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
Аз разгадах как се променя доставката с доста проби  Laughing
Не се променя според сумата или според общия брой артикули в кошницата.
До 30 бр. обувки е 19,99,на 31-вия чифт става 39,98.

За доставката на английски адрес незнам обаче.
ЛЪВИЦА и аз пробвах 27чифта маратонки +1джапанки+парцалки -19.99лири за доставка.като прибавя още един чифт маратонки и доставката става 39.98лири

как я изчисляват тази доставка,нямам си на представа Thinking

# 76
Момичета, имам едно питане, тъй като направих поръчка за първи път. В сайта на DHL пише, че пратката е в Унгария. Кога да я очаквам да дойде в БГ ? Все пак някой трябва да си е у дома да я получи Thinking

# 77
Момичета, имам едно питане, тъй като направих поръчка за първи път. В сайта на DHL пише, че пратката е в Унгария. Кога да я очаквам да дойде в БГ ? Все пак някой трябва да си е у дома да я получи Thinking

Ако днес не тръгне от Унгария,понеделник ще тръгне,вторник е в София и сряда при теб.

# 78
  • Където е сърцето
Малко със закъснение ,но и аз да си кажа мнението.Точно тези къси гащи на Умбро не мискя че са уголемени.Взех М и си отговарят на М.Верно изкуствени са и нямат бандаж,но за тази цена са повече от прекрасни.В краката са по-свободни ама все пак са шорти.За онова шушляково яке и него го имам в жълто,ами просто е прекрасно не съм го свалила от гърба си .Взех си М и си отговаря.Късо е наистина и вталено,но то модела е такъв.Много ми е добре за сутрин рано и вечер късно.Като паяжина е.

# 79
Промениха инфото за доставката в сайта:

http://www.sportsdirect.com/CustomerServices/EtailTermsConditions.aspx#delivery

За България пише 19,99 лири.
Но отгоре над табличката пише,че тези цени за доставка са минималните,само приблизителни  Laughing
А действителната доставка се изчислява спрямо теглото и стойността на стоките на страниците за плащане.

Пример:2 колела-доставка 19,99 ; 3 бр. вече са с 39,98 ; 5 бр. са с 59,97 ,7 бр.- 79,96 лири доставка

Последна редакция: пт, 03 юни 2011, 22:19 от ЛЪВИЦA

# 80
Мами, когато плащате с пей пал, и регистрацията ви е до английски адрес, какво се случва, нали в пей пал е регистриран действителния ви адрес? Или актуалното за доставка е това което си регистрирал в Спорт директ?   newsm78  smile3504 Извинете ме, сега прохождам   bouquet

# 81
Мами, когато плащате с пей пал, и регистрацията ви е до английски адрес, какво се случва, нали в пей пал е регистриран действителния ви адрес? Или актуалното за доставка е това което си регистрирал в Спорт директ?   newsm78  smile3504 Извинете ме, сега прохождам bouquet
Актуално е това, което посочиш за адрес в ПейПал в момента на плащане Simple Smile

# 82
Да но не приема английския адрес, това значи ли че не може да поръчваш  с пей пал когато се регистрираш на английски адрес?

# 83
Да но не приема английския адрес, това значи ли че не може да поръчваш  с пей пал когато се регистрираш на английски адрес?
Кое не приема английски адрес? Пей пал?
Нещо май не мога да разбера..

През ПП плащам с БГ карта и ми ги доставят в Лондон без проблем.

# 84
Когато стигна до плащане и вляза в пей пал ми показва английския адрес който съм указала при регистрацията в Спорта, и като продължа ми съобщава че не може да се извърщи доставка на указания адрес и плащането не може да се осъществи  newsm78

# 85
  • Пловдив
Няма как да стане.Трябва регистрацията на ПП да ти е англииска за да стане.Плати с карта.
И във други сайтове е така.Ако пускаш до БГ може

# 86
Аха, благодаря,   bouquet  Каква съм   smile3538 smile3537

# 87
В предната тема някой твърдеше, че е платил през ПП...  Shockedтогава пак се чудих как, ама тка и не схванах...

# 88
Благодаря момичета!  Hug  bouquet Платих с карата, стана ми ясно че пей пала ми трябва да е регистриран с Лондонски адрес за ад платя с него. Благодарение на бързите отговори това е първата ми поръчка в Спорта, дано всичко е ОК. Желая ви успешни и носещи радост покупки!

# 89
Искам да попитам за тези сандали номер 7, ако някой ги има може ли да ми измери стелката
http://www.sportsdirect.com/odeon-gladiator-sandal-ladies-231173
И тези дънки, правите как са на живо накой има ли ги
http://www.sportsdirect.com/lee-cooper-denim-jeans-ladies-646086?colcode=64608605
  bouquet
Никой ли не ги е поръчвал  Cry

Общи условия

Активация на акаунт