Много лека бременност и здраво сладко момченце/а дано/на финала 
Сладурки мислите ли вече за почивката по морско
Детенце ще ходи без мен на моренце,но дано поне си изкара весело.Целувки за септемврийските сладури
Много лека бременност и здраво сладко момченце/а дано/на финала 
Детенце ще ходи без мен на моренце,но дано поне си изкара весело.
Обаче доведохме и лошото време, няма да ни се сърдите
Този път аз едвам преборих часовата разлика, за разлика от децата, които още на втория ден бяха ок. Приятелят на Зоя я е позабравил, въпреки че си говореха по скайп и тя малко страда. Само ходи след него и го ухажва, а той си има други занимания. Днес го подкупва с един динозавър за подарък.
Радвам му се много, защото сигурно ще отмине този период и по-добре да си събирам целувките.

Само кошница си няма. А сега де! Да не е пък 12-ка, а тя да се бърка нещо? 
Каква ти е програмата, кога ще се видим? 
2. Вече спи на голямо легло- бившето легло на Косьо.
Не го бяхме планирали, просто една вечер я гледах с какъв кеф се въргаляше на него преди да си легне и ми хрумна, че може би й се иска да спи там. Първите две вечери тупна един път през нощта, но това не я отказа.

, браво, честито, лека бременност !!! Помня първата си среща с майки (всъщност бременни жени бяхме
от форума в една пицария до Южния парк-от едната ми страна седеше ти и понеже повечето от нещо се оплаквахме, аз по едно време те питах - ами ти ? и ти ми каза - ааа ми мен нищо не ме боли, тежи, сърби, ок съм си
)) айде и сега така да си ! 

Ние нещо вариант не сме измислили засега ...

Та може да се окаже все пак неподходящ размер от тази гледна точка. Но ще продължаваме с опитите. Аз съм тъпа и упорита.