СЕПТЕМВРИЙЧЕТО със радост чака подаръците под елхата!

• 78 841
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
Григчо,браво мила.Смели сте вие с твоя човек Mr. Green Хареса ти и взе,че потретваш  bouquet Много лека бременност и здраво сладко момченце/а дано/на финала  bouquet
Сладурки мислите ли вече за почивката по морско Grinning Детенце ще ходи без мен на моренце,но дано поне си изкара весело.
Целувки за септемврийските сладури

# 106
Привет от родна земя Grinning Обаче доведохме и лошото време, няма да ни се сърдите Wink Този път аз едвам преборих часовата разлика, за разлика от децата, които още на втория ден бяха ок. Приятелят на Зоя я е позабравил, въпреки че си говореха по скайп и тя малко страда. Само ходи след него и го ухажва, а той си има други занимания. Днес го подкупва с един динозавър за подарък.

Благодаря ви много за пожеланията и да ви се връщат Grinning

Честито колело на Ради, да го кара безаварийно. Ние мислим на Зоя да вземем за РД, че голям зор дава, че и тя искала голямо колело. 16-ка е ок според мен, седалката до най-долу и става.

Гласим морето за края на юли и после края на август пак с нашите.

Стел, на теб леко раждане и бърза адаптация на Ния с бебето ти пожелавам Hug

# 107
Хелоу, хелоу, чета, но нещо не ми се пише и аз не знам защо ...
Но някои събития няма как да не ги отбележа:
Григ, честито, много се радвам! Аз имам двама по-големи братя и винаги ни е било много весело вкъщи!
Май дрийм добре дошла и от мен!
Стеф, милия ми Васко, колко много му се събра! И Йордан така ми се глези, напоследък страшно много даже: Мамо, пичам та много и едни целувки, по 20 пъти на ден  Whistling Радвам му се много, защото сигурно ще отмине този период и по-добре да си събирам целувките.
За ангината - карали сме я отдавна, пролетта миналата година. Пихме антибиотик, казаха ни че при гнойна ангина не можело без това и мазахме сливиците с едно зелено, нещо което действало обезболяващо - Гранофорин.
За противоалергичните капки - никога не са ни изписвали за кашлица или нещо друго, този Ериус не съм го чувала. Давам винаги Ксизал, когато се е налагало да пие АБ.

# 108
Леле вие ме разбихте с тези големи колела. Как 16 цола бе хора? КОлко са високи вашите деца? Тук четох по разни страници, че за такова колелко трябва да са 110-120 см и да имали разкрач 50-55 см. Питам защото и ние искаме да купуваме колело и се чудя какъв размер защото не ми се иска да купя сега и след 1 година пак да купувам. Ваште със странични колелета ли са? Аз мисля направо без странични да купя, че тя си кара колело без педали и уж тогава нямало нужда от помощни, ама да видим.

Григ добре дошла на БГ земя. Да си изкарате добре и да успееш да си попочинеш. Ох и ние след около 3 седмици си идваме и то за около 2 месеца. Половинката си взе 2 месеца бащинство и смятаме да го оползотворим в БГ. Направили сме доста "натоварена" програма.

Имате ли идея с какво мога да мажа раната на Яна на челото, че да не остане белег или по-рочно да остане по-малък и от кога мога да почна да мажа?

Ох аз страдам от перманентна липса на време. КОга ще направят деня 30 часа, че да ми стига  Crossing Arms

Стел леко раждане, то дошъл почти момента.

# 109
  • София
Яни, и моят е такъв любвеобилен. Само тича за целувки и аз го наричам вече "Целувчо".  Heart Eyes
Петка, Контратубекс си вземи, ако решиш да мажеш.. В аптеката ще ти кажат, но по спомен се маже всеки ден и много продължително /поне година/. Ради като си цепна челото в Банско преди година и половина, не съм го мазала с нищо. Още има белег.
Колко да е висок Ради? Не мога да премеря с точност, но е около метър +/- Но като взехме колелото, продавачката си каза - за 3 годинки - 16 цола. Никакъв проблем няма със стигането на педалите.  Peace
С помощни колела е. Аз и не съм виждала такова малко без...май  newsm78
Мире, а за вас няма ли моренце?  Sad
Григ, добре дошли на родна земя.  Hug
Петка, редактирам се специално заради колелото. Със сигурност продавачката каза, че е 16 цола, така е написала и на гаранционната карта. Но аз го потърсих в нета сега и нашето много подозрително прилича точно на това: http://maxcombike.com/bg/bikes/детски/198-RONNY-12_  newsm78 Само кошница си няма. А сега де! Да не е пък 12-ка, а тя да се бърка нещо?
И пак се редактирам - ето, че има същото 16 цола. Е, не знам. http://maxcombike.com/bg/bikes/детски/195-RONNY-16_
Утре ще погледна гумите да видя дали на тях пише.  Mr. Green

Последна редакция: пт, 01 юли 2011, 23:49 от *Ирина*

# 110
  • София
Иринка, и аз се учудих за 16-те цола, защото ние купихме такова на Зори, когато тя беше 5-годишна. Rolling Eyes Може вашето да е 12.....Важното е, че му е тамън на Ради. Simple Smile

Григчо, добре дошла! Hug Каква ти е програмата, кога ще се видим? Wink

При Галето има няколко нови неща: 1. научи се да си духа носа. Simple Smile 2. Вече спи на голямо легло- бившето легло на Косьо. Wink Не го бяхме планирали, просто една вечер я гледах с какъв кеф се въргаляше на него преди да си легне и ми хрумна, че може би й се иска да спи там. Първите две вечери тупна един път през нощта, но това не я отказа. Laughing Определено й е по-удобно и спи по-дълбоко.
3. Махнахме вечерното мляко. Зъбите й бяха почернели направо, въпреки редовното миене, и реших, че може би има връзка с млякото. Откакто престана да го пие, много се изчистиха, останаха тук-таме черни точици, които се надявам да изчезнат скоро.

Стелче, стискаме палци за успешен финал! Peace

# 111
  • София
Иринка, и аз се учудих за 16-те цола, защото ние купихме такова на Зори, когато тя беше 5-годишна. Rolling Eyes Може вашето да е 12.....Важното е, че му е тамън на Ради. Simple Smile
Проверих го. Колелото си е точно 16 цола. Пише си и на гумата, и на джантата.
Миленка, може и от момче до момиче също да е разликата. Ние на Павел взехме 20 цола на 5 години.
Ето какво пише в книжката на колелото:
Велосипедите с размер 12 '' са подходящи за деца на възраст от 3 до 5 години с ръст до 90 см.
Велосипедите с размер 14 '' са подходящи за деца на възраст над 3 години с ръст до 95 см.
Велосипедите с размер 16 '' са подходящи за деца на възраст над 3 години с ръст до 100 см.
Велосипедите с размер 18 '' са подходящи за деца на възраст над 4 години с ръст до 115 см.
Велосипедите с размер 20 '' са подходящи за деца на възраст над 5 години с ръст до 120 см.

Малко странно и по мое мнение не много добре формулирано, но горе-долу се разбира какво имат предвид. Ние нямаме напредък във въртенето на педалите, но аз не се отказвам.  Mr. Green
Браво на Галето за всички малки стъпчици към порастването.  Hug
Относно леглото - махнах на Ради решетката, защото се прехвърляше заедно с чувала, а е доста високо. Сега си спи на неговото си легло, но му взех от Джъмбо предпазна преградка. Прилича на тази: http://kasida.bg/cam-predpazna-pregrada-za-leglo-barriera-letto-25-10531.html

# 112
  • София/Русе
Григчо,  bouquet, браво, честито, лека бременност !!! Помня първата си среща с майки (всъщност бременни жени бяхме Wink от форума в една пицария до Южния парк-от едната ми страна седеше ти и понеже повечето от нещо се оплаквахме, аз по едно време те питах - ами ти ? и ти ми каза - ааа ми мен нищо не ме боли, тежи, сърби, ок съм си Simple Smile)) айде и сега така да си !  Hug
Стелка, всичко да е наред при теб !  Simple Smile
Има ли някое детенце, което няма да ходи на градина ? Какво мислите за това, как би се отразило на детето, а и на майката де  Grinning Ние нещо вариант не сме измислили засега ...

# 113
  • София
Вчера вечерта се е родило момиченцето на Mona. Simple Smile Казва се Кими, 51 см и 3800 г. Родила е нормално, добре са. Да й е жива и здрава госпожицата, да носи много радост на всички! На малкия Данчо- честита сестричка!  bouquet

# 114

Добре дошла на Кими HugДа е здраво, щастливо и носещо само радости момиченце ! Браво на мама!

# 115
  • София
Честита принцеска на Мона и от нас! Много да се слушкат с мама, тати и Данчо и да бъде много здрава! Heart Eyes

# 116
Ехааа, страхотна новина. Мона - всичко най-прекрасно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря ви мацки за пожеланията. За сега сме Ок. Надявам се госпожицата да изчака до 18ти, защото лекаря ни е на конференция.

Пожелавам би прекрасен ден и зверски ви завиждам за моренцето  Confused

# 117
дружки  Hug  Heart Eyes
чета, но нямам време нещо

Мончееее, честита нова радост, честита дъщеря! Живи и здрави - цялото семейство!

Иринче, евала, накараме да яхна Борето на батковата 16-ска. Пасва, само дето не върти педалите, но ще се учим.
Триколката "сгъна", хем уж от по-доброто китайско качество.

Хей, освен Моарейн, друг през Бургас да минава.
Видяхме се случайно с Инчето Лимонова, та си рекохме нещо като срещичка да заформим.

Ние бяхме за 1 в болница, заради повръщане, ама друг път ще пиша.

Ей, Суити, колко ли захар има в тия млека. Всичко мразя от аптека, едно време аптекарка исках да ставам  Crazy

Лав  Heart Eyes

# 118
  • София
Иринче, евала, накараме да яхна Борето на батковата 16-ска. Пасва, само дето не върти педалите, но ще се учим.
Аненце, каквото и да е било, важното е, че е свършило.  Hug
Иначе за така коментираната 16-ка, и аз не знам. Че "пасва" - "пасва". Но и Ради, след няколко опита, не успява да завърти педалите. И се чудя - дали не се усеща как става или просто още няма сила да ги завърти.  newsm78 Та може да се окаже все пак неподходящ размер от тази гледна точка. Но ще продължаваме с опитите. Аз съм тъпа и упорита.  Mr. Green

# 119
накара МЕ, да се поправя аз  Embarassed
Стефан хич не иска да кара, хич не го влече колелото.
Борис пък само буташе, най-вероятно и от многото блъскане, сдаде триколката.
на Стефан го купихме от Кауфланд, но колелото е много леко, виждала съм страшни "танкове" 16.
а 18 почти липсва на пазара, директно - 20.

Общи условия

Активация на акаунт